mikata написа:Zaash написа:Искам да заявя и дано повече цесекари го прочетат, че днешният мач е много повече срам за ЦСКА отколкото 7-мото място на Левски. Това показва некадърност безсилие и злоба. Ако Левски беше в позицията на ЦСКА днес, щях да стискам палци ( и съм сигурен, че отбора щеше да победи само с желание за историята, както винаги го е правил)да бием и да се срещнем още няколко пъти. Може кой каквото иска да си твърди, но ще видите в исторически план, че днес се случи нещо много по-лошо с ЦСКА отколкото с Левски. Да, не са ни виновни, че сме слаби, но те имаха невероятен шанс да решат наша съдба за втори път... и я решиха като цесекари, тоест комплексари.
Е днес се видя колко струват. Да им е честита титлата по злоба!и некадърност... щото само такава заслужават за всичките си 31, повече титли може и да не видят...
Един приятел фен на Локо сф ми сподели, че те просто са си слаби в момента. Честно казано подозирам, че си е вярно.
Е този мач беше мач на честта обаче. Днес ЦСКА загуби всякаква чест!!
Какво ни е виновен ЦСКА, ние цяла есен проспахме
Ето това е левскарско мнение! И по принцип съм съгласен. Аз коментирам цесекарите, които искаха мача да спрат само и само да не сме в 6-цата и това, че загубиха е много комплексарско, искали титла...
Иначе си прав! И е достойно твоето мислене по принцип и аз така смятам. Просто се надсмивам на комплексарщината им.

Аз бих си умрял от срам да си празная, че съм техен фен след като отново доброволно дадоха да им разпорят г...вете. Но това е друга тема, да си се оправят
 Аз бих си умрял от срам да си празная, че съм техен фен след като отново доброволно дадоха да им разпорят г...вете. Но това е друга тема, да си се оправят