Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

Демба Ба
Контакти:

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот Демба Ба » 14 мар 2015 16:51

При положение че нямаме шанс за титлата, лично на мен ще ми е все едно в коя шестица сме. На три мача сме от Европа реално погледнато...а спомням си какъв зор беше Левски да не играе в Европа миналия сезон- е не играхме.И какво направиха другите юнаци дето играха като изключим Лудогорец-?- едните отпаднаха от Зимбру, другите от някакъв унгарски тимец къде не мога да му изговоря името, третите от не'къв анонимен австрийски отбор...изиграха по два мача-и толкоз.Та и сега като гледам ЦСКА в каква форма са, нищо чудно в плейофите да бъдат бръшняния чувал на първата шестица.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 17:33

Демба Ба написа:При положение че нямаме шанс за титлата, лично на мен ще ми е все едно в коя шестица сме. На три мача сме от Европа реално погледнато...а спомням си какъв зор беше Левски да не играе в Европа миналия сезон- е не играхме.И какво направиха другите юнаци дето играха като изключим Лудогорец-?- едните отпаднаха от Зимбру, другите от някакъв унгарски тимец къде не мога да му изговоря името, третите от не'къв анонимен австрийски отбор...изиграха по два мача-и толкоз.Та и сега като гледам ЦСКА в каква форма са, нищо чудно в плейофите да бъдат бръшняния чувал на първата шестица.

Странно, как не можеш да изговориш името на унгарският тим, който ви пори в двата мача с вас. Явно тогава си го забравил 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 мар 2015 21:22

Всички говорят за феъплеи и там подобни....Защо смятат че Цска ще бие без проблем Ботев във Пловдив ако пожелае.Защо се подценяват пловдивчани...И те са без играчи и без пари...но ще играят и със сигурност ще бият.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 мар 2015 21:36

Вълчан написа:Всички говорят за феъплеи и там подобни....Защо смятат че Цска ще бие без проблем Ботев във Пловдив ако пожелае.Защо се подценяват пловдивчани...И те са без играчи и без пари...но ще играят и със сигурност ще бият.

Те Ботев са адските машини нищо, че нямат нито една идея как да организират поне едно нападение, а головият пас да е даден от съотборник, а не от черно-бял съгражданин. Ще бият щото така се пишат нови истории и вицове, не за друго. :P

[offtopic]И нови подписи. :) Мисля, че следващият ще ви хареса, обещавам да ви хареса. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 мар 2015 01:11

На мен ми е пределно ясно, че червените ще легнат на Ботев. Те нямат чест, че да играят за нея. Неприятно ще е да играем във втората шестица, но ще играем точно там, а затова изцяло ни е виновно ръководството. А на червените ни "приятели" мога да кажа, че Господ гледа, и ще си го получат.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 15 мар 2015 02:19

Мен пък ме кефи как на червените повече им пука къде ще играе Левски отколкото на левскарите. Сякаш с участие във втората шестица ще дойде края на света за Левски. Ама накрая ако ние вземем купата, а те останат с пръст у дупе ще си умра от кеф.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 15 мар 2015 10:06

Глупаво е за ЦСКА да вкара Левски в 6-цата. После да им потрошат играчите в дербитата и да пуснат 6 лесни точки на Лудогорец??
Не виждам никакъв смисъл..

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 мар 2015 17:16

Сметките свършиха - отговора е не :!:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 мар 2015 17:22

runnersa написа:Сметките свършиха - отговора е не :!:

:!:

достатъчно и с темата!

Върни се в “Левски”