ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2015 00:25

Кировец написа:Целта оправдава средствата, ако зависеше от мен, ако трябва и такава ще е. Не помня кога последно от ЦСКА е зависело нещо толкова важно за подуенци.
Не смятам да им ставам спасител и знам, че направим ли го ще си вкараме сериозен автогол, който ще държи дълго време.

Не знам,за мене е абсурдно да даваме ей така точки,само щот нам си кво подуенци,модуенци.
Ако толкова те еня за ''подуенци'' и ако тва те успокоява мога да ти гарантирам,че едната половина от тях ще ги хване 10 пъти повече яд,ако влезнат горе заради нас(просто им влез в Всекидневната.''На нас не ни пука къде ще играем''....дали!?).Реално тва са месец два бъзици,а на дербито футболистите им ще излезнат респектирани(като добавим и поредните победи срещу тях,а ся и тва.Реално ще излезнат от съблекалнята с 3 гола пасив) и точно от тва те се притесняват,защото тва ще е супер затапване поради факта че...никъде никога не се очаква кръвния ти враг да те класира.Истински ''mindfuck'''.Даже сами си го признават тва дет ти го казвам.Не знам що не мислиш от такава гледна точка,а се задълбочаваш в изтъркани,стари,първобитни и както искаш ги наречи методи за ''прецакване''.Те точно тва очакват.Как искаш ''да прецакаш'' някого с обичайна и известна тактика?!На тях реално ужасът им беше да са зависими от ЦСКА,както сега.Мислиш ли,че им го преместиш,ако стане ''обичайното''.Ми НЕ,даже обратното.Ще се успокоят,защото вече не са зависими от ... ЦСКА,докато в горния случай ще стане точно обратното мой човек.Вложи малко стратегическа мисъл.
Другата половина от левскарите са пък на вълна ''Хич не ми дреме''(този път наистина не им дреме).Така че не знам на кого ще правиш сечено освен на собствения си отбор.Но съм убеден,че единственото което те кара да мислиш така е да не вземем да загубим от тях.Еми хубаво,ама поне ще загубим с игра на терена.
Иначе аз ги искам при нас не заради тва,а щот ми се ходи на дерби.Тва е.Просто и ясно.Друго си е дерби,за кво са ми жълтите.Не ги искам.Нека си цъкат с Локо ПД,както си трябва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 мар 2015 08:25

Никакво лягане.Ще е срамота ако Младенов излезе с юношите срещу Ботев , както направи преди време сегашния треньор на Левски.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 мар 2015 08:48

Добро утро и напред ЦСКА ! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 мар 2015 09:45

delqnski47 написа:
Кировец написа:Целта оправдава средствата, ако зависеше от мен, ако трябва и такава ще е. Не помня кога последно от ЦСКА е зависело нещо толкова важно за подуенци.
Не смятам да им ставам спасител и знам, че направим ли го ще си вкараме сериозен автогол, който ще държи дълго време.

Не знам,за мене е абсурдно да даваме ей така точки,само щот нам си кво подуенци,модуенци.
Ако толкова те еня за ''подуенци'' и ако тва те успокоява мога да ти гарантирам,че едната половина от тях ще ги хване 10 пъти повече яд,ако влезнат горе заради нас(просто им влез в Всекидневната.''На нас не ни пука къде ще играем''....дали!?).Реално тва са месец два бъзици,а на дербито футболистите им ще излезнат респектирани(като добавим и поредните победи срещу тях,а ся и тва.Реално ще излезнат от съблекалнята с 3 гола пасив) и точно от тва те се притесняват,защото тва ще е супер затапване поради факта че...никъде никога не се очаква кръвния ти враг да те класира.Истински ''mindfuck'''.Даже сами си го признават тва дет ти го казвам.Не знам що не мислиш от такава гледна точка,а се задълбочаваш в изтъркани,стари,първобитни и както искаш ги наречи методи за ''прецакване''.Те точно тва очакват.Как искаш ''да прецакаш'' някого с обичайна и известна тактика?!На тях реално ужасът им беше да са зависими от ЦСКА,както сега.Мислиш ли,че им го преместиш,ако стане ''обичайното''.Ми НЕ,даже обратното.Ще се успокоят,защото вече не са зависими от ... ЦСКА,докато в горния случай ще стане точно обратното мой човек.Вложи малко стратегическа мисъл.
Другата половина от левскарите са пък на вълна ''Хич не ми дреме''(този път наистина не им дреме).Така че не знам на кого ще правиш сечено освен на собствения си отбор.Но съм убеден,че единственото което те кара да мислиш така е да не вземем да загубим от тях.Еми хубаво,ама поне ще загубим с игра на терена.
Иначе аз ги искам при нас не заради тва,а щот ми се ходи на дерби.Тва е.Просто и ясно.Друго си е дерби,за кво са ми жълтите.Не ги искам.Нека си цъкат с Локо ПД,както си трябва.

Тука не говорим за яд на някакви хлапаци, бе момък. Говорим за сериозен удар по амбициите на сините и яко разклащане, което ще им държи дълго време влага. Аз не съм мислел стратегически. Дремеми за дребните заяждания. Искам каруцата им да се разпадне тотално.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 мар 2015 09:47

Искам дерби, искам дерби... Смях в залата. Какви сте риби не е истина.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 15 мар 2015 10:00

Вкарването на подуенци в 6-цата гарантира 6 лесни точки за турците и 2 мача с футболни и съдийски балтии за ЦСКА. Понякога трябва да направиш крачка назад, за да скочиш 2 напред.. 8-) Ако Ботев влезе в 6-цата със сигурност ще се опъне на резаните заедно с Литекс, за Берое и Локо Сф се съмнявам.

Моля за SopCast линк на лични, ако някой разполага..

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 мар 2015 10:03

Ако не бяха Томов и Стойчо Младенов днес нямаше да гледате дерби, щото ЦСКА щеше да е в Радомир. Ама на вас какво ви пука?! Горните двама са редовни жертви и поемат всички удари от Подуене и Разград. Вие ми говорите за някакво дерби.

Ония това и чакат - ще си влезнат в първата 6-ца, ще си навържат пак инвеститорите, а нас кучета ни яли. Сценарият е ясен. И догодина, когато за титлата спорят Левски и Лудогорец, вие, господа, няма да имате право на оплакване - все пак ще гледате още няколко дербита, преди ЦСКА да попадне в долната 6-ца :!:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 мар 2015 10:12

Кировец, ти живееш с мисълта на другия да му е зле, а не на теб да ти е добре ! Как спиш, незнам ?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 мар 2015 10:17

petko.h.markov написа:По изразените мнения човек може да разбере и какви сте в живота.Иначе отбора не е във форма и не дирижира събитията.

Нито имаме шанс да станем шампиони,нито ще "удавим" Левски.Колкото повече желаеш лошото на някого,толкова
повече Господ му помага.И рано или късно съдбата ти го връща.Не сме в позиция да определяме крайния резултат
от мача просто защото сме слаби.

Върни се в “ЦСКА”