Sardukar написа:По скоро ще иде в Славия
Aбе, ако на Абрама му скимне да печели ШЛ, а Моу не му я вземе и това е вероятно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:По скоро ще иде в Славия
bilyaletdinov написа:Sardukar написа:По скоро ще иде в Славия
Aбе, ако на Абрама му скимне да печели ШЛ, а Моу не му я вземе и това е вероятноПеп със сигурност ще отиде в Англия и по-точно в Манчестър. Вече в кой отбор е друг въпрос
enguerino написа:bilyaletdinov написа:Sardukar написа:По скоро ще иде в Славия
Aбе, ако на Абрама му скимне да печели ШЛ, а Моу не му я вземе и това е вероятноПеп със сигурност ще отиде в Англия и по-точно в Манчестър. Вече в кой отбор е друг въпрос
Аз бих заложил на червено
sunscres92 написа:Шефовете на Сити са бишви Барселонци и като цяло самият отбор на Сити прилича на това, което иска Пеп.

enguerino написа:sunscres92 написа:Шефовете на Сити са бишви Барселонци и като цяло самият отбор на Сити прилича на това, което иска Пеп.
Това може да не е решаващо. Според мен (ще) търси традиции и история. И може би искаш да кажеш, че клуба прилича на това което иска, защото самият отбор е доста далеч
MCMXIII написа:^^^
Извини моето невежество, но я ми поясни, какво значи най- качестваната школа в света?
sunscres92 написа:MCMXIII написа:^^^
Извини моето невежество, но я ми поясни, какво значи най- качестваната школа в света?
Грешка при писането, най-модерната, която вече започва да се отличава и при турнирите за младежи. Бях прегледал няколко техни мача и наистина имат адски талантливи момчета.
MCMXIII написа:sunscres92 написа:MCMXIII написа:^^^
Грешка при писането, най-модерната, която вече започва да се отличава и при турнирите за младежи. Бях прегледал няколко техни мача и наистина имат адски талантливи момчета.
Има плодове вече от нея- похвално! Така требе се действа. А е най- модерната, защото е построена наскоро или са вкарали някакви иновации в нея? Ако е първото, до две години ще има още по- модерна. Вече се строи![]()
Само да припомня, че Пеп си има отбор за щастие или не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта