Платини: ПСЖ е програмиран да спечели ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Платини: ПСЖ е програмиран да спечели ШЛ
Само един път френски отбор е печелил турнира, но веднага след това го изхвърлиха във втора френска лига.
CTAHKO написа:Президентът на УЕФА Мишел Платини изказа мнение за класирането на четвъртфиналите в ШЛ на своите сънародници от ПСЖ за сметка на Челси.
„Пари Сен Жермен е програмиран да спечели Шампионската лига“, заяви в Лион Мишел Платини.
„Представянето на тима беше много добро. Не съм изненадан, че те победиха Челси. Това са турнирни двубои, в които всичко може да се случи, но ПСЖ показа, че може да спечели Шампионската лига. Стана превъзходен спектакъл, много хубав мач с чудесни играчи на терена, а сценарият бе непредвидим. Като президент на УЕФА, съм горд, че турнирите ни са толкова интересни и има подобни избухвания“, добави Платини.
http://gong.bg/football-sviat/shampions ... shl-320069
Мдааам, подозренията ми се оказаха верниЩом Шарли Платини казва така, значи работата е ясна
Шампионът вече се знае! Направо да им връчват купата
Вие какво мислите
Мисля, че с такава защита Моу има да му мисли

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
NOMER14 написа:Само един път френски отбор е печелил турнира, но веднага след това го изхвърлиха във втора френска лига.
Този отбор е ясен и "печелил" не е най-точната дума за успехите, които е постигнал.

Captain Stottlemeyer написа:aleksandrov77 написа:УЕФА е мафия , която толерира западно-европейските отбори!
Източно-европейските винаги са ощетявани за сметка на западно-европейските от мафиотската структура УЕФА , която работи за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Шампионска Лига отдавна ми е безинтересна и не я гледам, освен ако Зенит не се състезава в ШЛ!
Решението е Източно-европейските отбори+азиатските да създадем алтернативен турнир наречен Купа на Евразийските шампиони, където ще участват само шампионите на страните членки на Евразийския Съюз по егидата на Евразийската Футболна Асоциация- ЕАФА, където централата ще бъде в Москва!![]()
Така ще направим футболът далеч по-интересен , по-честен и по-справедлив!![]()
Това е моето скромно предложение и мнение по този скромен въпрос от екзистенциален характер!
Отговарям с мое предложение: Закусывать надо...
По темата: ПСЖ е програмиран да спечели ШЛ, а аз съм включен в следващата космическа мисия на NASA.
Какъв е смисъла да изстрелват същества без интелект в космоса

Леевски, оле

hajitsu написа:ПСЖ са от "скритите" фаворите и с вчерашния успех подкрепиха това твърдение. Имат отбор с голямо бъдеще, ако не го разпродадат.
Аз не виждам голямо бъдеще в парижани - Кавани, Пасторе, Верати са средна класа играчи, Блан - не става за големи мачове...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
Според мен пък имат силни играчи, но състава им не е много балансиран, към момента. Тиаго Силва и Давид Луиш не са слаби защитници, Маркиньос също. Сиригу е стабилен вратар, но бековете им не мисля, че са от съответната класа.
В центъра Матуиди е страшен, Мота вече е към края на кариерата си, но Верати има голямо бъдеще. Лукас също е класа. Лавеци оставя противоречиви впечатления, може да навърже всяка защита ако има ден, но ако не - пълен прахосник. Кавани и Ибра няма какво да ги коментираме.
Най-силния коз на Парижани, според мен, е Пасторе. Много способен играч е. Има дрибъл, поглед над играта.
Ако запазят състава си, намерят два класни бека и в един момент достоен заместник на Ибра, нищо чудно и да спечелят ШЛ, рано или късно.
В центъра Матуиди е страшен, Мота вече е към края на кариерата си, но Верати има голямо бъдеще. Лукас също е класа. Лавеци оставя противоречиви впечатления, може да навърже всяка защита ако има ден, но ако не - пълен прахосник. Кавани и Ибра няма какво да ги коментираме.
Най-силния коз на Парижани, според мен, е Пасторе. Много способен играч е. Има дрибъл, поглед над играта.
Ако запазят състава си, намерят два класни бека и в един момент достоен заместник на Ибра, нищо чудно и да спечелят ШЛ, рано или късно.
-
- Контакти:
Определено имат силни играчи, но сега сравни този състав с Топ отборите. За мен лично Давид Луиш, Кавани и Ибрахимович са адски надути от медиите и не са това което ги изкарват.
aleksandrov77 написа:УЕФА е мафия , която толерира западно-европейските отбори!
Източно-европейските винаги са ощетявани за сметка на западно-европейските от мафиотската структура УЕФА , която работи за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Шампионска Лига отдавна ми е безинтересна и не я гледам, освен ако Зенит не се състезава в ШЛ!
Решението е Източно-европейските отбори+азиатските да създадем алтернативен турнир наречен Купа на Евразийските шампиони, където ще участват само шампионите на страните членки на Евразийския Съюз по егидата на Евразийската Футболна Асоциация- ЕАФА, където централата ще бъде в Москва!![]()
Така ще направим футболът далеч по-интересен , по-честен и по-справедлив!![]()
Това е моето скромно предложение и мнение по този скромен въпрос от екзистенциален характер!
Не съм сигурен как може да те ощетят чак толкова ако играеш на поне прилично ниво футбол. Парите са в западно-европейските отбори, там са по-добрите играчи (заради същите тия пари) и това е ... когато Зенит или друг източноевропейски отбор покаже играта, която показват Байерн, Барса, Реал, ПСЖ и т.н. може и да спечелят нещо, ама без игра как да стане ? А футболът е такъв "спорт", че без пари няма игра.
Иначе алтернативния турнир "Лигата на загубеняците" си е идея отдавна, и е добра идея, барем и нашите клубове поиграят малко извън А група ...
Платини може само да мечтае ПСЖ да спечели ШЛ 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Платини може само да мечтае ПСЖ да спечели ШЛ
Платини мрази ПСЖ още от '82