Porednata laja na Apa6o

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Porednata laja na Apa6o

Мнениеот GoDDeadman » 12 ное 2008 16:19

Toku 6to po novinite na Kanal 1 Mishel Platini kaza 4e BFS e postypilo pravilno otnemajki licenza na Cska.V protiven sli4ai pri nespazvane na razporedbite na FIFA i UEFA e riskuvala vsi4ki balgatski otbori da postradat. Taka 4e Sa6o Apa6o za koi li pyt izre4e porednata si laja,4e otnemaneto na licenza bilo nezakonno ,kakto 4e i 6tql da osydi BFS. Ama to s toq futbol takiva FUTBOLNI DEqTELI zaslujavame.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

СинТерор
Контакти:

Re: Porednata laja na Apa6o

Мнениеот СинТерор » 12 ное 2008 16:21

Aбе тъпак долен пускаи си болните теми във форума на Ц(*КА! Тук не ни трябват чорбари!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 12 ное 2008 16:30

хахах е не мишел платини ще каже че не е хахахах ти тъп ли си.много ясно че ще каже така!тцтцтц
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 12 ное 2008 16:33

СинТерор написа:Aбе тъпак долен пускаи си болните теми във форума на Ц(*КА! Тук не ни трябват чорбари!!!

tc tc tc az i 4orbar. Ti nqkakav maloumen li si ,idiot li si.I kak re6i 4e sam 4orbar ???

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 12 ное 2008 16:37

GoDDeadman написа:
СинТерор написа:Aбе тъпак долен пускаи си болните теми във форума на Ц(*КА! Тук не ни трябват чорбари!!!

tc tc tc az i 4orbar. Ti nqkakav maloumen li si ,idiot li si.I kak re6i 4e sam 4orbar ???

Пускаи си темите на друго място, но не и във форума на Левски! Само се зацапва от такива като тебе...

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 12 ное 2008 16:45

СинТерор написа:
GoDDeadman написа:

Пускаи си темите на друго място, но не и във форума на Левски! Само се зацапва от такива като тебе...

taka li, interesno i kak se zacapva.Tova 4e si si slojil emblemata na LEVSKI i nqkakvi snimki dali te pravi po golqm levskar ot men,a??
Zapazi si maloumnite komentari za sebe si , a kolkoto do foruma - jiveem v svobodna darjava i 6te si puskam temite kadeto iskam.
Temata mi ima za cel da pokaje razobli4i lajite na Tomov, spored teb za fenovete na Cska li go pravq kato osmivam 4erveniq prezident???

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 ное 2008 16:54

abe mani go toq sin teror,toi obijda svoi,4ujdi,vaob6te vsi4ki!basi,naistina kato e slojil snimka na go6o petkov i si misli,4e e golqm levskar.az deto sam lokomotivec sam za6titaval v nqkoi situacii levski s argumenti,koito toi ne kazva,a samo obijda vsi4ki.aide daite po-gradivno be pi4ove.i sega mi e qsno kakvo 6te kaje nqkoi za kirilicata.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gabriel
Контакти:

Мнениеот gabriel » 12 ное 2008 17:01

Син терор ли си,бял таратор ли си ,ма много си жалък!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 12 ное 2008 17:05

Ама това е повече от ясно.Тази точка(тази част) от правилника се коментираше още преди месеци!За това разумната част от феновете на цска казват, че не му вярват и че той сам се е оплел в лъжите си.А колкото до син терор и синия лъв точно такива като тях не трябват в тоя форум.Врът си носа там където не им е работа!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 12 ное 2008 17:26

MoNteSo написа:Ама това е повече от ясно.Тази точка(тази част) от правилника се коментираше още преди месеци!За това разумната част от феновете на цска казват, че не му вярват и че той сам се е оплел в лъжите си.А колкото то син терор и синия лъв точно такива като тях не трябват в тоя форум.Врът си носа там където не им е работа!

За Синия терор си прав,но Синия лъв е пичнне поставяй знак за равенство,ако имаш време надникни в тема "Наздраве" във форум Ботев.
Един е Ботев!

Върни се в “ЦСКА”