Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
Предупреди го да го смени 

SkArY_9 написа:Предупреди го да го смени
Предупредил съм го вече.
ЕМИЛ написа:Пич ,смени си подписа,защото нарушаваш т.2 от правилата. levski/viewtopic.php?f=1&t=9677
Благодаря ти.
Следя какво пишете, но ако е нещо спешно пишете на скайпа ми. Вече няколко пъти сигнализираме програмистите за този проблем, но пак се появява. Сега съм писала пак.
Момчета, днес започнах почистване на "Спам" темата, и понеже в по-голямата си част от нея, мненията са на модератори, искам да ви дам малко обяснение. Каквото и заглавие да има такава тема , тя все пак се намира във форума на Гонг, и както във всички останали, така и в нея трябва да се спазват правилата. Който е писал в нея, знае много добре за какво става въпрос. Пълна е с глупости, безсмислени мнения, мнения с една емотиконка, непрвилно изписанани имена на отбори, обиди в стил свине, говеда и още много нецензурни думи и мнения. Ако зависеше лично от мен, бих я изтрил цялата, но поради факта,че все пак има и не лоши мнения , а и на някой рязко ще падне броя на мненията, реших все пак да я запазя , като я почистя, до колкото мога. Мисля, че ще ме разберете правилно и няма да има обидени от това , че все пак ще се наложи да изтъркам много от мненията на колеги модератори. Ако някой има нещо против , моля да пише и да даде друго предложение. Все още съм на около стр.300 . Така, че имате време за някаква реакция.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Аз имам против.Все пак там може да се пише малко по освободено.По-добре я заключете и отворете нова с ясни правила.А и в правилата е ясно записано ,че в СПАМ темата са разрешени коментари с 1(или) повече емотикони.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Съгласен съм, ще пуснем нова тема, в която ще бъдат сложените правила на форума, защото и на мен ми писна от обиди и т.н
Съглани ?
Съглани ?
SkArY_9 написа:Съгласен съм, ще пуснем нова тема, в която ще бъдат сложените правила на форума, защото и на мен ми писна от обиди и т.н
Съглани ?
Аз да.Съгласен съм.
ЕМИЛ написа:Аз имам против.Все пак там може да се пише малко по освободено.По-добре я заключете и отворете нова с ясни правила.А и в правилата е ясно записано ,че в СПАМ темата са разрешени коментари с 1(или) повече емотикони.
Емо, правилата са едни за целия форум , а не за всяка отделна тема различни. Тълкуването ти на Т.6 от правилата, която гласи: "СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава", не означава , че щом има такава тема то може и да пускаме мнения с емотикона и да си трупаме бройки, без това да означава нещо смислено. Според мен, Спам тема означава тема в която може да се пише по различни теми, без ограничения , а не "ша ва ева", няма да ва ева" и тем подобни глупости , само защото било Спам тема. Ако на теб ти се пишат подобни глупости, можеш спокойно да го правиш някъде в други форуми, все пак тук държим на доброто отношение и спазването на някакви порядки. Не забравяй , че тук влизат и много хора, които също така четат бисерите ,които са изписани, което в някаква степен, бие по реномето на самия форум. Така , че заключването в никаква степен няма да я направи по-добра.
Мнения като "ша ве ева" и тем подобни са абсолютно за триене.Но аз къде мога да си коментирам мачовете на ЦСКА освен в спам темата? А да коментираме останали неща от живота или съответни теми ,днес го направих това и получих забелешка.
Излиза ,че се въртим в един кръг ,в който няма изход.
ЕМИЛ написа:Мнения като "ша ве ева" и тем подобни са абсолютно за триене.Но аз къде мога да си коментирам мачовете на ЦСКА освен в спам темата? А да коментираме останали неща от живота или съответни теми ,днес го направих това и получих забелешка.
Можеш да бъдеш абсолютно сигурен, че нормално мнение, по какъвто и да е въпрос няма да бъде изтрито. Мисля , че обясних много добре , какво изтривам. Но в този си вид, тази тема няма място във форума, даже и заключена.