ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Енрико Пичоне подаде оставка
dobre v dumite mi niama istina , kaji mi togava zachto italiancite doidoha 4 meseca v plovdiv , koi gi izdarja prez tova vreme i kakva im e bila ideata
- botev_1912
- Контакти:
dgidgo1612 написа:dobre v dumite mi niama istina , kaji mi togava zachto italiancite doidoha 4 meseca v plovdiv , koi gi izdarja prez tova vreme i kakva im e bila ideata
Теорията че италианците са партия с селяка е лично твоя и аз не я споделям! Според мен - селяка се опитва да ги използва - дано да ги ядоса

В предишният си пост пишеш че трябва да се обединяваме с примерен отбор за да сме във В група - това пак е някакво заблуждение - истината е че ако ни изхвърлят там отбора може да се отдели от АД-то на селяка и да съществуват самостоятелно. В аматьорският футбол не е нужно отбора да е вързан за някое АД!
п.с. Писането на шльокавица е като да пишеш с лайна по стената - чете се но не е приятно!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
dgidgo1612 написа:niakoi advokat bi li obiasnil , kakvo stava ako v botev plovdiv vlezne sindik , ima li chans togava niakoi biznesmeni da pomognat na botev sled vlizane na sindika
Функциите на синдика като орган на управление на масата на несъстоятелността е двояка: да управлява и охранява интереса на дружеството-длъжник посредством фактически и правни действия, насочени към запазването на неговото имущество и събирането на вземанията му- от една страна, като тези действия следва да са насочени и към запазването на правата на кредиторите и осигуряването на възможност те да се удовлетворят справедливо от имуществото, съставляващо масата на несъстоятелността- от друга страна. В крайна сметка осъществяването на дейността на синдика следва да бъде насочена към постигането на баланс при охраняването на тези интереси.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
-
do botev_1912, tova 4e picha s latinski bukvi niama nikakvo zna4enie . sega sam v london gledah derbito po internet i poludiah ot radost, na 43 sam i sam gledal na jivo pobedite nad barsa i baern munhen , pobedite nad levski s po 4.1 i 3.0, sarzeto mi e jalto4erno , i sega ne e momenta za razedinenie a za obedinenie v imeto na nachta goliama liubov botev plovdiv , neznam zachto no si mislia 4e italiancite i hristolov sa konbina , ne sam vijdal glupavi italianci , 4ak do tolkova manipulirani
-
i niakoi koito e konpetenten naistina , a ne samo da se misli , da obiasni kakvo stava , ako obiaviat botev plovdiv v bankrut , az mislia 4e ne mojem da po4nem ot v grupa , a triabva ot a okrajna , za tova i triabva fiktivno obedinenie s otbor ot v grupa
dgidgo1612 написа:nasko zachto se 4udich , az biah v london i gledah derbito po internet i morini kato im go zabi napravo poludiah ot radost , dori samo za tova sam mnogo blagodaren na italiancite , te sa pi4ove , mersi na piccioni , morini , brizi i konpania , mersi mom4eta
Сори, ма грешно си ме разбрал. Тези удивителни бяха в знак на съгласие с теб казаното а не на чудене.

Аз имам въпрос. Не знам дали не е за нова тема ама ми кажете:
Ако ДХС не иска сделка и само бави топката, и италийците са негови хора и само участват в лъжата.
Какжо всъщност искат. Чакат концесия ли? За какво им е БОТЕВ на едни италианци ?
Освен да се перат пари как се печели от концесия ?
Ако ДХС не иска сделка и само бави топката, и италийците са негови хора и само участват в лъжата.
Какжо всъщност искат. Чакат концесия ли? За какво им е БОТЕВ на едни италианци ?
Освен да се перат пари как се печели от концесия ?
- rump_shaker
- Контакти:
Djidgo1612 - Незнам какво е това всеобщо заблуждение че като ни пратят при аматьорите дълговете отпадат. В крайна метка това са дългове. Субекта А дължи на събекта Б пари за пеиода В. Значи единственият вариант да не се връщат пари е, да спре да съществува дружеството. Но дори и тогава, преди това да се случи се праща синдик от държавата който работата му е да върне парите на кредиторите на дружеството. Така че такова нещо да ти паднат задълженията кат идиш в В група, няма.
Ако имаше такъ вариант бъдете сигурни че почти всичките ни отбори в родината чат пат щяха дапоещават В група, ей така да им падат задълженията. Тя държавата не ни е чак толкоз тъпа
Ако имаше такъ вариант бъдете сигурни че почти всичките ни отбори в родината чат пат щяха дапоещават В група, ей така да им падат задълженията. Тя държавата не ни е чак толкоз тъпа

-
adto na hristolov bankrutira i se sazdava nov botev , koito niama da ima zadaljenia , zadaljeniata ostavat samo za hristolov , moje ako hristolov rechi da prodalji sachtestvuvaneto na negovoto ad , no togava chte ima dva botev plovdiv i adto na hristolov otiva bez podkrepa v istoriata, novia botev niama da ima zadaljenia i chte po4ne ot v grupa kato se obedini naprimer s metalik sopot , taka i simeon stana ministar precedatel
dgidgo1612 написа:adto na hristolov bankrutira i se sazdava nov botev , koito niama da ima zadaljenia , zadaljeniata ostavat samo za hristolov , moje ako hristolov rechi da prodalji sachtestvuvaneto na negovoto ad , no togava chte ima dva botev plovdiv i adto na hristolov otiva bez podkrepa v istoriata, novia botev niama da ima zadaljenia i chte po4ne ot v grupa kato se obedini naprimer s metalik sopot , taka i simeon stana ministar precedatel
Па някой ден като ни купи Христо Димитролов, ше си направим още едно отборче, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!