ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

vency75
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот vency75 » 14 мар 2015 18:58

demon777 написа:
delqnski47 написа:
demon777 написа:Нека не дадем възможност на сините да са в шестицата Нека нахлуем на терена и да прекратим мача

О,Боже...

Кво ми божикаш па и ти?
Унижение заслужават сините и дано си го получат. Да си играят с Марек и с Хасково и пак да не са на върха дори на 2рата шестица. А ЦСКА, ...... ние ако искаме да сме шампиони трябва да почнем да бием зелените в преките двубои. Не ги ли бием нямаме право да бъдем шампиони.

вие първо се научете да им вкарвате поне по 1 гол,щото за 7-8 мача сте с 1 гол,камо ли победа.колкото до 1 или 2 шестица.да ме е срам ли ?от какво?от това че ще играем с хасково и марек?ами не сме ние виновни че те са зле.ок слаби сме много и ние.вие обаче не сте толкова добре колкото си мислите.щото все си правите сметки.а те винаги излизат криви.дали сте били на локото ,така и на берое ,сега и на ботев.така ли.абе като ги сметна това са си 9т.а утре ще изоставате с 3 от лудогорец.само те като ви бият 2 пъти в директните двубои и тези давани точки стават излишни и сметките криви.щото пък чак и да биете берое ботев локото и литекс все по 2 пъти през плеиофа е некак не ми се верва.
аз съм левскар и искам левски във 2 шестица.защо ли ?защото за нас сезона така или иначе е загубен,но поне да не чувам че някой ни бил спасил.да сме се спасили когато и където е трябвало.а за утре резултата за съжаление е 1-1

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 19:00

delqnski47 написа:
Teo написа:Делянски, понежете те знам от доста време и знам че си точен , представи си че просто местата ни с тях бяха разменени и в момента ние да бяхме на тоя хал, те щяха да жертват всичко за да може да ни изхвърлят в долната шестица! Повярвай ми човек! Значи на подуянец вяра не трябва да имаш.. много отмъстително племе са!

Знаеш ли колко ме е*е?!Аз съм цесекар и защитавам интересите на собствения си отбор!Само и ЕДИНСТВЕНО на него!
Това е от мен по темата.

Че какво по-хубаво кръвния ни съперник да бъде аут и спокойно да атакуваме титлата с директни 2 мача срещу Лудогорец, г-н Цесекар?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2015 19:02

Всеки си има мнение, аз го уважавам, щом е от Армеец!
За мен те заслужават да ги пратиме долу! А причините поради това са хиляди! :idea:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2015 19:03

Teo написа:Всеки си има мнение, аз го уважавам, щом е от Армеец!
За мен те заслужават да ги пратиме долу! А причините поради това са хиляди! :idea:

Има в пъти повече от тези хиляди причини ЦСКА да бие Ботев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 19:05

vaskonti написа:

Така е - акциите на Тодор Батков и тяхното разпродаване за спасението на Левски.
:lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 мар 2015 19:05

Не знам какво толкова се сравнявате с подчовеците от крайния квартал? :shock:
Те намазаха привърженичка на собствения им отбор с лайна! :x
И вие ли ще го направите?? Играем си нашата игра и това е!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2015 19:07

vaskonti написа:

За какво Васко? Титлата е решено къде отива... за какво да си хабиме нервите повече с това нагласено първенство? Днеска гледах поредния мач на Лудогорец, че те славистите при първия гол 6 човека спряха да играят... а онези да ги вкараме в шестицата, означава, че всичко отива по дяволите... ще си покажат рогата веднага и след това ще обясняват, че е трябваво да ги изхвърлим като ни се е отдала възможността, а не сме го направили.. просто им знам мисленето на тях.. до краен предел ми е ясно всичко какво ще стане, ако ги оставим да влязат.. сценария ми е ясен :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2015 19:11

Teo написа:
vaskonti написа:

За какво Васко? Титлата е решено къде отива... за какво да си хабиме нервите повече с това нагласено първенство? Днеска гледах поредния мач на Лудогорец, че те славистите при първия гол 6 човека спряха да играят... а онези да ги вкараме в шестицата, означава, че всичко отива по дяволите... ще си покажат рогата веднага и след това ще обясняват, че е трябваво да ги изхвърлим като ни се е отдала възможността, а не сме го направили.. просто им знам мисленето на тях.. до краен предел ми е ясно всичко какво ще стане, ако ги оставим да влязат.. сценария ми е ясен :idea: :idea: :idea:

Какво значи титлата е решена? Кой ни попречи да бием Локо и Берое? БФС ли? Та срещу Локо нямахме дори голово положение, нямахме опасен удар! Кой е виновен за това, Лудогорец ли? Ако ЦСКА играе силно и бие, няма как да бъдем спрени. Лудогорец си играят силно, да не би да не е вярно? Те дори когато губят играят добре! Нека ЦСКА първо да започне да играе силен и подреден футбол, пък после да говорим как шампионата вече бил решен! Няма как хем да играеш ганкиното, хем да имаш претенции и да се оправдаваш със странични фактори, да не говорим пък с лоши терени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 19:16

Васконти и Делянски толеранса към потребителите дето плюят ЦСКА го пренесохте и в отношението ЦСКА-Левски като цяло.

Васко, като говориш за победи и т.н. Какво лошо има ЦСКА да подлъзне Левски долу, а пък после да се доказва като реален претендент със силна игра и победи в директните сблъсъци с Лудогорец и останалите отбори в 6-цата, които не са за подценяване?

Защо с лека ръка зачерквате съперничеството между ЦСКА и Левски и защо се опитвате да прокарвате някаква наивна линия на поведение, че не трябва да обръщаме внимание и, че трябва да се правим на големи герои, сакън да не изцакаме сините?
Само не казвайте, че равен или победа в Пловдив означава, че ще сме шампиони.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 14 мар 2015 19:31

Rivaldo10 написа:Винаги съм вярвал, че мразите нас, а не си обичате отбора! Но не съм очаквал, че сте готови и титлата да жертвате, за да ни прецакате. :lol: :lol: :lol:

Пич 3 точки не са разлика която не може да се стопи. Пак казвам ако не можем да бием Лудогорец в преките двубои не заслужаваме да сме шампиони. Така че утре аз съм за Ботевъ
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”