Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко...
Абе, руските болни, са най-здравите болни в света.
Те т'вай.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко...
THE G.A.M.E написа:Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко...
Те т'вай.
THE G.A.M.E написа:проф. д-р Томов написа:Прочети предния ми пост. Там са дадени всички факти около ДПС с дати и именаТогава ще ти стане ясно, кои са архитектите на настоящата политическа система и настоящата политическа ситуация
Ами аз какво писах ?
Създадени от Москва, сега прибират американски кинти.
Чудничко.![]()
Иначе към момента американо-турските отношения са крайно обтегнати, точно за това в скоро време, не-малка част от US войските на турска територия, ще бъдат дислоцирани тук.
Добрите американо-турски отношения, са в историята.
aleksandrov77 написа:проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показвашНякои даже са изоставени и са обрасли целите с трева
Пък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците
Бях останал с впечатлението, че си говорим за университети или бъркам
![]()
![]()
Русофобите ги поставихме в шах и мат!
diplomat написа:проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показвашНякои даже са изоставени и са обрасли целите с трева
Пък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците
![]()
![]()
То тва московското е направено от хора с бая комплекси и малки пишки.Пожелавам ти да посетиш някога тези "колиби", дори и да си в някаква клетка, пак ще ти се отворят очите поне.
язе написа:THE G.A.M.E написа:Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко...
Те т'вай.
Не руските- съветските!
проф. д-р Томов написа:diplomat написа:проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показвашНякои даже са изоставени и са обрасли целите с трева
![]()
![]()
То тва московското е направено от хора с бая комплекси и малки пишки.Пожелавам ти да посетиш някога тези "колиби", дори и да си в някаква клетка, пак ще ти се отворят очите поне.
Как мислиш, Ломоносов дали е бил комплексар и с малка пишка
проф. д-р Томов написа:diplomat написа:проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показвашНякои даже са изоставени и са обрасли целите с трева
![]()
![]()

aleksandrov77 написа:проф. д-р Томов написа:diplomat написа:проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показваш. Някои даже са изоставени и са обрасли целите с треваПък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците. Бях останал с впечатлението, че си говорим за университети или бъркам
![]()
![]()
Михаил Ломоносов е един от най-великите учени в света , представи тели на класицизма! Допринесъл е изключително много за човешкото развитие в науката!
проф. д-р Томов написа:Е именно той е основателя на този университет през далечната 1755-а годинаНо неуките русофоби, откъде ли да знаят. Тях дори ги мързи да си мръднат пръста да проверят в нета за какво става въпрос, но това по никакъв начин не им пречи да изказват "експертно" мнение по въпросът
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта