Графът написа:mark1926 написа:Графът написа:КироВарна написа:Графът написа:тоя буферския не му обръщам внимание, защото факти за него са фенски плюнки и простотии. колега, това имах предвид, но в материално изражение, снимка или фототипно издание на конкретния цитат. аз съм историк по образование със степен магистър и имам представа как се подхожда, когато има спор по дадена тема.
Това,че си историк по образование е чудесно!За това,че имаш магистърска степен те поздравявам!Аз не съм магистър,а историята ми е хоби.Затова бих искал да те запитам.Ако има отбори,които предоставят документи,с имената на своите учредители!!!С датата на своето учредяване!!!И всичко това е подпечатано,прономеровано и прошнуровано.....изведнъж се появава някой,който по слухове и по изрезки от вестници иска да ни убеди в нещо,за което другите имат документи ?!При това да отбележим,че вестниците са с дата много години по късна,от въпросното събитие!!!Какво казват магистрите в такава ситуация?Аз бих казал,че Митьо Селския си замина,но селските номера останаха!
и ти четеш и цитираш каквото си искал или ти изнася. къде си ме видял да твърдя това за което се заяждаш? аз казах само, че през 1942г да отпечаташ нещо с лика на цар борис трети на първата страница и то да не отговаря на истината, е нелепо и още по-малко нужно по време на втората световна, с цялата сложност на политическата и житейска конюнктура. и не, това което беше цитирано от фейсбук не е изрезка от вестник, а издание с конкретна цел, а каква е тя сами може да прочетете.
Няма такава наглост, не било възможно, там в магистратурата не ви ли обърнаха внимание как се изписва ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНАВодили са се невиждано кървави войни, но иначе нравите са били по- добри от сегашните и не било възможно манипулация из разни писания 1942
Тогава не сме ли живели в монархия 42 година, не са ли учили населението, че войната със съюзниците на Фердинанд е дошла заради Гърция и Сърбия, а какво се учи към днешна дата знаеш ли
ти въобще наясно ли си какво правиш в тая тема или само пръскаш интелект сред простолюдието. а "там в магистратурата" какво се случва и едва ли ти е понятно.
Ето го интелектуалеца , питаш го той не знае , доказваш му , че говори ГЛУПОСТИ , той отново не схваща
 Да се надяваме, че не си учител, че горко ни на нацията...
 Да се надяваме, че не си учител, че горко ни на нацията... 

БФС също,в форума няма да промениш факта,че нашия отбор от край време има най много фенове а вашия най малко
 БФС също,в форума няма да промениш факта,че нашия отбор от край време има най много фенове а вашия най малко  айде сега ми изтрий мнението да ти е спокойно
 айде сега ми изтрий мнението да ти е спокойно