ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2015 13:55

Sinite ot Sofia написа:
slash1912 написа:
Sinite ot Sofia написа:Категорично не ме интересува как ще свърши мача в Коматево. Не е нормално Левски да се бори със зъби и нокти за 6то място! Левски е огромен клуб с велика история и ненадмината публика и не ни отива да драпаме за тая пуста 6ца. Нека мачът се играе и тогава, ако приемем, че свърши Х или 2, значи фактически сме си заслужили това мизерно 6то място. Ако чорбата падне нарочно - петното си остава за тях.. от както са се пръкнали девиза е " Левски да е зле, ние - все тая, ама Левски да е зле". И не е нужно да се правите на ощипани.. ясно е, че от появилите се информации за нахлуване и тем подобни неща се нагнети обстановката и се пращат хора от БФС. Лупи и той помогна с хвалбата за среща с фенове.

Значи,ако мача завърши Х или 2 сте си заслужили мястото,ако завърши 1, са паднали нарочно :?

Всичко е възможно във футбола, гласи клишето.. ще гледам мача и за себе си ще съм наясно дали се е играл. Без Мариян Ботев ще е по-слаб, Чунчуков още е незначителен, за да е фактор. Очертава се трета поредна загуба на отбора на Тройчо. Логиката е, ако мачът действително се играе, да е Х2 ( ще кажете, че сте в по - добра форма.. не съм съгласен). Никой не изключва вариант Ботев да си бие по редовен начин!

Ок,аз съм на стадиона.След мача ще ми е интересно да прочета коментара ти,защото на Базата няма как да гледам повторения на спорни ситуации.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2015 14:22

volf написа:
Teo написа:
memnto написа:Защото Корема "предпочита ония от Разград да са шампиони". :geek:
Та не ти ли е ясно кво ще се случи? :?

Корема сега на 120% ще легне на Изтока.. все пак си имат с Парахода.. това им е шанса да дръпнат пред нас :idea:
Ще им гледам мача да видя симулативната игра на Славия :idea:

Момчета общуването между Вас двамата може да влезе в учебниците по психология, като класически диалог между комплексари.
Някой може да Ви завиди!

[offtopic]Ама не отричаш, че Славия ще играят симулативно, а? :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 14:38

Teo написа:
volf написа:
Teo написа:

Корема сега на 120% ще легне на Изтока.. все пак си имат с Парахода.. това им е шанса да дръпнат пред нас :idea:

Момчета общуването между Вас двамата може да влезе в учебниците по психология, като класически диалог между комплексари.
Някой може да Ви завиди!

С други думи Лудогорец не може да победи реално Славия в София, но ЦСКА може да победи реално Ботев в Пловдив, защото ...?
Или, ако Лудогорец победи, то Славия е легнала, също както ако Ботев победи, то ЦСКА е легнал-да ви имам логиката и разсъжденията!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2015 14:40

Кашчей написа:
Teo написа:
volf написа:
Teo написа:

Някой може да Ви завиди!

С други думи Лудогорец не може да победи реално Славия в София, но ЦСКА може да победи реално Ботев в Пловдив, защото ...?
Или, ако Лудогорец победи, то Славия е легнала, също както ако Ботев победи, то ЦСКА е легнал-да ви имам логиката и разсъжденията!

Глупости!Никой на никого не ляга в българския футбол.Всичко е честно!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 14:52

BRF написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
volf написа:
Teo написа:

Някой може да Ви завиди!

Глупости!Никой на никого не ляга в българския футбол.Всичко е честно!

Естествено, че ляга. На мен обаче ми е интересна логиката за тези два мача, на Тео и Мементо.
Ами, ако довечера стане невъзможното за мен и Левски не спечели срещу Марек-утре ще лягате ли или не? Тогава какви ще са оправданията, ако Ботев ви победи?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2015 15:02

Кашчей написа:Естествено, че ляга. На мен обаче ми е интересна логиката за тези два мача, на Тео и Мементо.
Ами, ако довечера стане невъзможното за мен и Левски не спечели срещу Марек-утре ще лягате ли или не? Тогава какви ще са оправданията, ако Ботев ви победи?

Какво има да се оправдаваме?В предвид първите два пролетни мача,най-нормалното нещо е Ботев да победи,като се има предвид че са и силен домакин.Не знам нашите как я смятат,но формата им е потресаваща!
Аз лично не искам мача да свърши наравно!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 14 мар 2015 15:03

Те го те феърплея.
Част от по-крайните фенове на ЦСКА натискат ръководството на тима и наставника Стойчо Младенов да дадат мача на Ботев (Пловдив), за да може по този начин да изхвърлят Левски от първата шестица. За целта през последните няколко дни на "Българска армия" непрестанно се чуват фенски призиви отборът да загуби в Коматево. На една от тренировките на "червените" запалянковци подвикваха на футболистите, че е много по-важно ЦСКА да потопи вечния съперник, вместо да им спасява сезона. В БФС дори са получили сигнал, че феновете на ЦСКА може да нахлуят на терена, ако техните любимци поведат в резултата. За да не се случи това Ботев Пд ще вземе сериозни мерки като засили охраната на срещата.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=537404

После - защо имало истерия, защо БФС се активирали и други лицемерни чудения.... хехехехе.... сякаш някой вярва на тоя евтин театър. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 15:10

BRF написа:
Кашчей написа:Естествено, че ляга. На мен обаче ми е интересна логиката за тези два мача, на Тео и Мементо.

Какво има да се оправдаваме?В предвид първите два пролетни мача,най-нормалното нещо е Ботев да победи,като се има предвид че са и силен домакин.Не знам нашите как я смятат,но формата им е потресаваща!
Аз лично не искам мача да свърши наравно!

За теб знам, защото си от малкото обективни във форума, но виж ги Тео и ученици какви ги ръсят. Преди всеки по-завързан откъм интрига за резултат мач се започва с коефициенти, лягане, ставане, купуване, съдии и тъ нъ. И вие и Ботев има за какво да играете в този мач, като успехът е еднакво важен и за двата отбора-какви лягания, клякания и др. подобни в точно този мач.
Прогноза за резултат не давам, но се надявам Ботев да победи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2015 15:18

Кашчей написа:
За теб знам, защото си от малкото обективни във форума, но виж ги Тео и ученици какви ги ръсят. Преди всеки по-завързан откъм интрига за резултат мач се започва с коефициенти, лягане, ставане, купуване, съдии и тъ нъ. И вие и Ботев има за какво да играете в този мач, като успехът е еднакво важен и за двата отбора-какви лягания, клякания и др. подобни в точно този мач.
Прогноза за резултат не давам, но се надявам Ботев да победи.

Това би било една от малкото(даже не се сещам за друга) евентуални загуби на ЦСКА която бих приел с широка усмивка :mrgreen: !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2015 15:19

phd написа:Те го те феърплея.
Част от по-крайните фенове на ЦСКА натискат ръководството на тима и наставника Стойчо Младенов да дадат мача на Ботев (Пловдив), за да може по този начин да изхвърлят Левски от първата шестица. За целта през последните няколко дни на "Българска армия" непрестанно се чуват фенски призиви отборът да загуби в Коматево. На една от тренировките на "червените" запалянковци подвикваха на футболистите, че е много по-важно ЦСКА да потопи вечния съперник, вместо да им спасява сезона. В БФС дори са получили сигнал, че феновете на ЦСКА може да нахлуят на терена, ако техните любимци поведат в резултата. За да не се случи това Ботев Пд ще вземе сериозни мерки като засили охраната на срещата.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=537404

После - защо имало истерия, защо БФС се активирали и други лицемерни чудения.... хехехехе.... сякаш някой вярва на тоя евтин театър. :mrgreen:

И как точно се нахлува от тая кошара :? ?

Върни се в “ЦСКА”