Sinite ot Sofia написа:slash1912 написа:Sinite ot Sofia написа:Категорично не ме интересува как ще свърши мача в Коматево. Не е нормално Левски да се бори със зъби и нокти за 6то място! Левски е огромен клуб с велика история и ненадмината публика и не ни отива да драпаме за тая пуста 6ца. Нека мачът се играе и тогава, ако приемем, че свърши Х или 2, значи фактически сме си заслужили това мизерно 6то място. Ако чорбата падне нарочно - петното си остава за тях.. от както са се пръкнали девиза е " Левски да е зле, ние - все тая, ама Левски да е зле". И не е нужно да се правите на ощипани.. ясно е, че от появилите се информации за нахлуване и тем подобни неща се нагнети обстановката и се пращат хора от БФС. Лупи и той помогна с хвалбата за среща с фенове.
Значи,ако мача завърши Х или 2 сте си заслужили мястото,ако завърши 1, са паднали нарочно
Всичко е възможно във футбола, гласи клишето.. ще гледам мача и за себе си ще съм наясно дали се е играл. Без Мариян Ботев ще е по-слаб, Чунчуков още е незначителен, за да е фактор. Очертава се трета поредна загуба на отбора на Тройчо. Логиката е, ако мачът действително се играе, да е Х2 ( ще кажете, че сте в по - добра форма.. не съм съгласен). Никой не изключва вариант Ботев да си бие по редовен начин!
Ок,аз съм на стадиона.След мача ще ми е интересно да прочета коментара ти,защото на Базата няма как да гледам повторения на спорни ситуации.