Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: ИСТЕРИЯ В БФС за мача с ЦСКА: Подпалиха телефоните в Ботев!!

Мнениеот Red thunderstorm » 13 мар 2015 18:38

Цецо Чука написа:Ахахахахха, бахти цирка-350 фена на ЦСКА ще бъдат охранявани от 500 ченгета,ахахаха бахти, тия пичове се едно към зандана ше ги водят или пък са осъдени некви вече та чак такъв ескорт,заеби...

Само 350 гостуващи фена ли могат да присъстват?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2015 18:42

Red thunderstorm написа:
Цецо Чука написа:Ахахахахха, бахти цирка-350 фена на ЦСКА ще бъдат охранявани от 500 ченгета,ахахаха бахти, тия пичове се едно към зандана ше ги водят или пък са осъдени некви вече та чак такъв ескорт,заеби...

Само 350 гостуващи фена ли могат да присъстват?

Да, с клизма до 400.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

БАНан

Мнениеот БАНан » 13 мар 2015 18:43

korteneca написа:Има ли модератори в форума изобщо? Аз веднъж написах в бързината цска вместо ЦСКА и веднага бан, а тука говеда и други глупости и модераторите си траят. :idea:

Какво очакваш? Тук някой хора се подлагат на жАлти и червени, и мен днес ме баннаха за нищо ама.... и никове много и IP-та дал бог

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 мар 2015 19:16

Готвача написа:...п.п.Успех на канарите/пълен имам в предвид/,че да ни пратят Левски в долната шестица.Толкова се стараха да избегнат този момент,че направо не ми се мисли какво ще става ако им се случи.

Ами какво да се случи, най-много да пръднеш на някой левскар на к**а, след което да продължиш да миеш чинии (който момент няма как да избегнеш)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 мар 2015 19:17

Стига с тая истерия бе! Много важно къде щял да играе Левски. Който обича отбора ще си го гледа където и да играе, а дали ще е 6-ти или 7-ми в крайното класиране, едва ли има особено значение. Сигурно ще се отрази в някаква степен на финансите, но ако феновете са кротки и не генерират глоби както през есента, всичко ще се компенсира.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 13 мар 2015 19:44

Мачовете на Левски дори ще са по-интересни и по-истински ако сме във втората шестица...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Sokrates
Контакти:

Мнениеот Sokrates » 13 мар 2015 19:55

kanar76 написа:ИСТЕРИЯ В БФС за мача с ЦСКА: Подпалиха телефоните в Ботев!!!

Истинска истерия е в БФС заради възможността Левски да остане извън първата седмица. ...

Абе трудно ще ги изкарат от седмицата, виж от шестицата - един Боби знае...:D

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 мар 2015 20:44

Yoda_ написа:Мачовете на Левски дори ще са по-интересни и по-истински ако сме във втората шестица...

Така е, но, без да се обиждаш, повечето ви привърженици са грандомани и не биха преглътнали унижението да не сте седми. Защото не е сигурно, че ще бъдете първи във втората шестица, ако отидете там. Теоретично погледнато може и да биете, и да падате от Славия, Локо Пд и Черно море. Марек и Хасково също ще са мотивирани да играят за всяка точка. Мисълта ми е, че няма да е толкова безметежно обиграването ви. Затова влиятелните ви привърженици искат да се презастраховат от такъв черен сценарий.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 мар 2015 20:55

Жълто-черен Пловдив написа:
Yoda_ написа:Мачовете на Левски дори ще са по-интересни и по-истински ако сме във втората шестица...

Така е, но, без да се обиждаш, повечето ви привърженици са грандомани и не биха преглътнали унижението да не сте седми. Защото не е сигурно, че ще бъдете първи във втората шестица, ако отидете там. Теоретично погледнато може и да биете, и да падате от Славия, Локо Пд и Черно море. Марек и Хасково също ще са мотивирани да играят за всяка точка. Мисълта ми е, че няма да е толкова безметежно обиграването ви. Затова влиятелните ви привърженици искат да се презастраховат от такъв черен сценарий.

Напиши го в още една тема това и ще си повярваш, аналитико. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 мар 2015 21:04

Мистри написа:
Жълто-черен Пловдив написа:

Напиши го в още една тема това и ще си повярваш, аналитико. :lol:

Повторението е майка на знанието. Просто съм услужлив и ви отварям очите говежди :)

Върни се в “Ботев”