Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - България

Мнениеот aleksandrov77 » 13 мар 2015 09:46

Балкански Орел написа:Бъркаш колега !
Разрушимо е и съм сигурен, че ако продължаваме в същия дух на никой в Русия няма да му пука за нас, а САЩ ще ни заменят с циганския етнос.
Феновете на Зенит след 10 години може да пишат плакати от сорта "избрахте вашия път, сега мрете в лайна". ;)

Масови протести против САЩ, НАТО, МОСАД и ЕС ! Революция !

П.П
И мен ме съмняваш, че си Виали чевстно казано. :lol:

И аз съм за , но масови протест но народът не се дига това е лошото ! Пък и даже и да има масови протести, които да предизвикат опасност за смяна на системата веднага ще ни обявят за лумпени, може и за сепаратисти, ако и тази медийна пропаганда не подейства - НАТО ще пратят самолетите , за да защитят "демоктратичното" правителство на Бойко Борисов!
Именно заради това СШП ми е най-омразната държава на света! Но скоро пиндосовци ще духат супата! 8-)

ПП Не съм нито Виали (той е 8 години по голям от мен , той набор 69, а аз 77) , нито СТАНКО(не го знам кой набор е), който иска да вярва , който не иска да не вярва! 8-)
Аз съм имам си един профил той е Алексадров77 известен с прякор Зенит! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 мар 2015 15:32

THE G.A.M.E написа:Самите братя са си българи, щото няма как "византийци" да знаят всички специфики и особенности на българският език.
А те го владеят повече от перфектно.
Най-малкото, ако не чисто генетически, то в културен аспект са израснали като българи.
Все пак има спор за родителите им, но самите братя са с българско самосъзнание, поради причината, която изтъкнах.

Въобще не ползваме азбуката, създадена от Кирил и Методий.
Тя е преработена за нуждите на българите, от Климент.
Именно преработената азбука започват да ползват и славяните. ;)

Има чудесни материали по-въпроса, както от наши, така и от чужди езиковеди.
А и не знам как някои смятат, че българската управленска класа, ще позволи в България да се пише на чужд език.
Нема такъв филм ...

Ами да, селското население покрай Солун си е било славяноезично, нормално е да владеят езика. Не знам как обаче реши с какво самосъзнание са били :?
Климент Охридски през целия си живот пише на глаголица! Нищо не е преработил точно той. Хърватите пишат на глаголица до 18 век и изобщо всички славянски народи са използвали първо нея, по-късно си имат редакции на старобългарския и така нататък. Но че кирилицата се разработва и тръгва от България е ясно и е повод за гордост 8-) Голям зор да се разбере, че едни и същи писмености и езици са се използвали от всички народи, класифицирани като славяноезични. Дори развитието и обособяването им върви сходно преди да почнат големите каши в Европа и някои езици, като белоруски, украински, чешки и т.н. да биват потъпквани в различните държавни формирования, за сметка на полски, руски, латински, немски, други пък са силно изолирани и поемат съвсем различен ход на развитие (като българският и донякъде сръбският и лужишките езици)...
Заслугата е на всички и затова всички празнуваме и почитаме Кирил и Методий, техните ученици и учениците на учениците и така нататък ;) Във всяка една страна има такива хора и дори цели научни течения, които се опитват да поругаят славянската култура, като я принизяват до някакво по-ниско ниво, като например я ограничават в дадена държава или ареал и видиш ли другите получили всичко наготово от страната-майка. В Русия, Чехия, Словения (да, звучи странно, но вижте например Панонската теория, "старословенския език" и други), Украйна такъв подход към всичко историческо е станал почти научна традиция . Поради объркания национализъм в България, Македония и Сърбия също има такива изблици понякога, както можем да видим, но за щастие рядко източниците са считани за някакви авторитети в световната наука.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 мар 2015 15:57

Разрушимо е и съм сигурен, че ако продължаваме в същия дух на никой в Русия няма да му пука за нас, а САЩ ще ни заменят с циганския етнос.
Феновете на Зенит след 10 години може да пишат плакати от сорта "избрахте вашия път, сега мрете в лайна". ;)

П.П

Не можете да си представите ако е заплашено отделянето ни от ЕС и НАТО, колко хора тогава ще излязат да искат настоящето да продължи и да няма пак сменяне на курс към Русия. Просто ви е бедна фантазията.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 мар 2015 16:12

Player написа:

П.П

Не можете да си представите ако е заплашено отделянето ни от ЕС и НАТО, колко хора тогава ще излязат да искат настоящето да продължи и да няма пак сменяне на курс към Русия. Просто ви е бедна фантазията.

Нема нужда да се отделяме, съюзът сам ще се разпадне.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 мар 2015 16:29

Няма нищо вечно. Ясно е че ще му дойде края, но после сигурно ще има нещо друго. Освен ако не се е случило нещо фатално като ядрена война или някоя много смъртоносна епидемия. Може и Ледена епоха или мега вулкан. Вероятности много. Но няма да сме в руска орбита повече. Каквото и да стане.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 мар 2015 16:58

Player написа:Не можете да си представите ако е заплашено отделянето ни от ЕС и НАТО, колко хора тогава ще излязат да искат настоящето да продължи и да няма пак сменяне на курс към Русия. Просто ви е бедна фантазията.

Ако стане това чудо да е заплашено колониалното робство на България от САЩ и ЕС ще излязат да протеституират платени протестъри ( организаторите им, платени от САЩ), ромите (те имат изгода да останем в ЕС и НАТО) + заблудени и наивни хора вярващи все още , че САЩ и техните подлоги от ЕС носят демокрация по света!
А всъщност са агресори и колонизатори заграбващи малките народи като нашия!
Защото тези , които ще излязат на протест(организиран от САЩ) срещу излизането на България от колониалните антибългарски структури на НАТО и ЕС те вярват или не , искат или не те работят за:
1.Дебългаризацията , циганизацията и ислямизацията на България!
2. Изчезването на българския народ като нация!
3 .Налагането на една античовешка система НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
4. Пълното унищожение на България като държава!
5. Да бъдем следени, подслушвани, проверявани и третирани като престъпници без да сме такива !
6. Да ни слагат камери дори в спалните !
7. В един слънчев ден да ни сложат дори чипове !
8. България да остане колониално зависима държава !
9. България да е откъсната от естествените си външни съюзници и приятели, с които историята е доказала, че сме добре, когато сме били в съюз с тях!
10. Българите да живеем като второ и трето качество хора !
10.Родината ни да бъде буферна зона между Изтока и Запада, между християнството и мюсюлманството, между Европа и Азия/Африка !
11.След 50 години родината ни да бъде заселена с НЕбългари!
12. БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА!

Това носят САЩ и ЕС и тяхната система НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 мар 2015 17:00

aleksandrov77 написа:
Player написа:Не можете да си представите ако е заплашено отделянето ни от ЕС и НАТО, колко хора тогава ще излязат да искат настоящето да продължи и да няма пак сменяне на курс към Русия. Просто ви е бедна фантазията.

Ако стане това чудо да е заплашено колониалното робство на България от САЩ и ЕС ще излязат да протеституират платени протестъри ( организаторите им, платени от САЩ), ромите (те имат изгода да останем в ЕС и НАТО) + заблудени и наивни хора вярващи все още , че САЩ и техните подлоги от ЕС носят демокрация по света!
А всъщност са агресори и колонизатори заграбващи малките народи като нашия!
Защото тези , които ще излязат на протест(организиран от САЩ) срещу излизането на България от колониалните антибългарски структури на НАТО и ЕС те вярват или не , искат или не те работят за:
1.Дебългаризацията , циганизацията и ислямизацията на България!
2. Изчезването на българския народ като нация!
3 .Налагането на една античовешка система НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
4. Пълното унищожение на България като държава!
5. Да бъдем следени, подслушвани, проверявани и третирани като престъпници без да сме такива !
6. Да ни слагат камери дори в спалните !
7. В един слънчев ден да ни сложат дори чипове !
8. България да остане колониално зависима държава !
9. България да е откъсната от естествените си външни съюзници и приятели, с които историята е доказала, че сме добре, когато сме били в съюз с тях!
10. Българите да живеем като второ и трето качество хора !
10.Родината ни да бъде буферна зона между Изтока и Запада, между християнството и мюсюлманството, между Европа и Азия/Африка !
11.След 50 години родината ни да бъде заселена с НЕбългари!
12. БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА!

Това носят САЩ и ЕС и тяхната система НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!Факт!

Аз ще протестирам само и само на теб и Болен да ви е лошо. 8-) Хахаха, яд ли те е, псевдо-патриотче недно? 8-) Дано ти се пукне жлъчката. 8-)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 17:11

То ако Волен дойде на власт - всичко живо ще се изнесе, е тогава ще видите циганизация. Все пак не вярвам, чак толкова да полудеят хората, че да прибягнат към този шизофреник.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 мар 2015 17:16

sunscres92 написа:То ако Волен дойде на власт - всичко живо ще се изнесе, е тогава ще видите циганизация. Все пак не вярвам, чак толкова да полудеят хората, че да прибягнат към този шизофреник.

Те май отдавна са полудели- виж кой управлява в момента! Ама и Воленчо ще е същата утрепка, ако дойде на власт... Толкова ли е трудно да схванете, че България се управлява отвън?
... и после внезапно си направих секуро.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 17:24

язе написа:
sunscres92 написа:То ако Волен дойде на власт - всичко живо ще се изнесе, е тогава ще видите циганизация. Все пак не вярвам, чак толкова да полудеят хората, че да прибягнат към този шизофреник.

Те май отдавна са полудели- виж кой управлява в момента! Ама и Воленчо ще е същата утрепка, ако дойде на власт... Толкова ли е трудно да схванете, че България се управлява отвън?

Отвън, какво да ни управляват - то няма какво. По-скоро мафията дърпа конците. Воленчо няма равен, дори Борисов не може да се сравнява с него.

Върни се в “Свободна зона”