От началото на март футболните маниаци ще имат още един повод за радост. След интереса и високата гледаемост на първенството от миналата година, Евроком НКТ реши да закупи правата за излъчване на Бразилейро за новия сезон.
За разлика от миналата година, тази ще бъдат излъчени не само срещите от Серия А, но и тези от Серия Б. От 07 март до 06 декември феновете на истинския футбол ще проследят най-интересните срещи от дербито на живо в ефира на Евроком НКТ.
Срещите ще бъдат излъчвани на живо всяка събота и неделя от 21:00, началото е на 7 март. Както и през миналата година, и тази Евроком НКТ ще излъчва седмичното обзорно предаване "Brasileiro Обзор". Предаването ще върви отново всеки петък с начален час 22:00. Първото предаване е на 6 март от 22:00 часа.
Евроком НКТ ще излъчва футбол от Бразилия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Евроком НКТ ще излъчва футбол от Бразилия
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Евроком НКТ ще излъчва футбол от Бразилия
Браво! Важното е да имаме избор на качествен футбол!
- smash_the_reds
Колкото повече мачове live ,толкова по-добре за нас феновете.Макар че по- рядко ще се случва да ме заинтригува такъв мач,пред мач от Европа.Поне при мен е така.........

hlucho написа:От началото на март футболните маниаци ще имат още един повод за радост. След интереса и високата гледаемост на първенството от миналата година, Евроком НКТ реши да закупи правата за излъчване на Бразилейро за новия сезон.
За разлика от миналата година, тази ще бъдат излъчени не само срещите от Серия А, но и тези от Серия Б. От 07 март до 06 декември феновете на истинския футбол ще проследят най-интересните срещи от дербито на живо в ефира на Евроком НКТ.
Срещите ще бъдат излъчвани на живо всяка събота и неделя от 21:00, началото е на 7 март. Както и през миналата година, и тази Евроком НКТ ще излъчва седмичното обзорно предаване "Brasileiro Обзор". Предаването ще върви отново всеки петък с начален час 22:00. Първото предаване е на 6 март от 22:00 часа.
как още един повод... ? Те ми спряха Испанското първенство ...

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:hlucho написа:От началото на март футболните маниаци ще имат още един повод за радост. След интереса и високата гледаемост на първенството от миналата година, Евроком НКТ реши да закупи правата за излъчване на Бразилейро за новия сезон.
как още един повод... ? Те ми спряха Испанското първенство ...
![]()
![]()
![]()
Ми да са си платили! Нема такова животно, като безсплатен обяд! Точно като възродения Реал пое по пътя към титлата!
- Бижутера
- Контакти:
Безсплатния обяд все още е утопия

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Аз пък харесвам аржентинското първенство.От бразилското гледам само първенството за амазонки
Тва го не гледам!