Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

necessarypain
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот necessarypain » 13 дек 2009 18:12

Утре 12:00 пред руската църква - протест срещу съдиЙките!

http://sector-b.com/index.php?p=show_news&id=118

U.L.
Контакти:

Мнениеот U.L. » 14 дек 2009 20:51

тука верно сте много заблудени лопатари...докато не махнем Ганя няма да се оправим! Дано скоро се организира нещо с/у гадния комсомолец :evil:

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 16 дек 2009 21:26

Боже опази,как може да се толко заблудени.Не разбирате ли ,че мустакаия комсомолец се подиграва със светинята ЛЕВСКИ бе.
Дано скоро НКП-то се осъзнаят и организират нещо против него,защото ще затъваме все повече!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 дек 2009 07:52

Дано се организира, дано го убие някой ама да не съм аз, нали? Така нищо няма да направим.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 17 дек 2009 19:06

rsk написа:Дано се организира, дано го убие някой ама да не съм аз, нали? Така нищо няма да направим.

Момче,нали НКП-то е организацията,която трябва да обединява всички Левскари.Защо пишеш глупости ? Нали затова го има,да защитава Левски.Само организиран от тях протест ще изведе нужното количество хора за по улиците!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 дек 2009 21:21

Момче, преди да ми обясняваш какви глупости пиша трябва да осъзнаеш, че НПК в лицето на Владимир Владимиров - Гугутката са зад Батков :idea:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2009 21:28

Дискутирайте си без да се карате...

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 18 дек 2009 18:40

rsk написа:Момче, преди да ми обясняваш какви глупости пиша трябва да осъзнаеш, че НПК в лицето на Владимир Владимиров - Гугутката са зад Батков :idea:

Нали затова казвам "да се осъзнаят"
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 дек 2009 09:44

Да обаче аз ти говоря реално как стоят нещата.

И това ПФК Левски в заглавието само му липсва едно АД и една лопата :x

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

По-различна гледна точка

Мнениеот Siegfried » 21 дек 2009 16:54

Наричайте ме както си искате , обиждайте ме както пожелаете , но мисля , че тези , които само хулят управлението на Левски , си вкараха ефектен автогол . Защо мисля така - ще ви обясня в следващите редове -

СС и Батков - бих казал успешно трио , което изведе Левски до върха в клубната му история - участие в груповата фаза на ШЛ и четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА плюс 2 титли и няколко купи , тогава Левски си беше най-добрият отбор в България - с най-доброто ръководство , с най-добрите играчи , с най-добрия треньор . Доколкото си спомням никой тогава не казваше лоша дума за Батков , напротив - хармонията и щастието дотам завладяха Левски , че някои работи в управата на Левски останаха скрити за играчите и феновете - като например парите от ШЛ .
Как може БАТЕ Борисов да си задели пари за бюджет и отделен дял за черни дни , а Левски да не може ? Какво стана с тези 6 милиона ? Малко разбраха , а още малко се осмелиха да го кажат , тук вече съм на мнение , че Тодор Батков допусна фатална грешка номер 1 . Втората му фатална грешка беше отстраняването на СС , защото тимът се представял слабо и тн , но е факт , че оттогава тимът не е имал по-добър тандем он СС на резервната скамейка . Дотук изяснихме волите и неволите на Левски за този период - Тодор Батков - Провал 3-2 - като се има предвид издънките и успехите на Левски за този период !!!

Вуцов и Батков - нямам какво да кажа - цялото назначаване , мачове и подготовка на отбора си е нов провал за Батков - Тодор Батков - Провал 3-3 !!!

Велев/Боримиров и Батков - титлата на Левски и участието в Европа си е успех за Левски , но като цяло сезонът беше дълъг и тежък за сините ! Като добавим и конфликтът на феновете и Велев - можем да заключим , че назначаването на Велев си беше грешка , а играчите берат плодовете на тази грешка и до дн днешен !!! Успех и двоен провал за Батков - Тодор Батков - Провал - 4-5 .

Достанич/Гонзо и Батков - с няколко думи - провалът е - ЦЕЛИЯТ СЕЗОН ЗА ЛЕВСКИ СИ Е ЕДИН ПРОВАЛ - като се почне от назначаването на Достанич до поредните загуби и тн - но участието в ЛЕ - беше успех - увенчан с победа над Лацио накрая !!! Тодор Батков - Провал 5-6 !!!

Колокото и разярени да са феновете на Левски - нека да погледнат всички гледни точки и после да спорят !!! ККолкото Левски е загубил при Батков - почти толкова е и спечелил !!! Не отричам - че Батков не е добър собственик - но е повърхностно да гледаме само нашата гладна точка - трябва да разрширяваме мирогледа си ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”