Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 12 мар 2015 21:19

Като се правиш на интерес не правиш кой знае какво. Иначе ако искаш мир готви се за война. Това всички го знаят и го правят, ама да не го няма вчера в Москва, а днес в Астана за важни срещи не е случайно. Не виждам ангажимент който да го спре освен здравословен. Ще трябва да палите свещи и да се молите, че без него какво ще е Русия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 мар 2015 21:21

Player написа:Като се правиш на интерес не правиш кой знае какво. Иначе ако искаш мир готви се за война. Това всички го знаят и го правят, ама да не го няма вчера в Москва, а днес в Астана за важни срещи не е случайно. Не виждам ангажимент който да го спре освен здравословен.

Това според Ройтерс, да? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 мар 2015 21:28

Ако ще ти олекне напиши ройтерс още сто пъти не ми пречи. Но освен да се правиш на папагал друго няма да постигнеш.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 мар 2015 21:30

Betchualeng Arnaikem написа:Ти и тук ли обърна всичко на пропаганда? Ти или се еба**ш с хората или си изключително глупав.

Не се е**вам! Отдавна съм забелязал тенденция в полза на западно-европейските отбори, когато имат нужда от помощ!
Примери:
Полуфинал за СП1994г.: България - Италия при 1:2 за Италия 100% НЕОТСЪДЕНА ДУЗПА за игра с ръка на Костакурта!
ЕП 1996 г. България - Испания - абсолютно отменен редовен гол на Христо Стоичков , който ако беше признат , България се класираше на 1/4 финал!
ЕКТ:
Болтън-Локо Пд 2:1 - съдията очевадно подпира Болтън , за да победи с 2:1 , даже победния гол на Болтън е от засада!
Лосо Сф - Фейнорд - съдията буташе здраво Фейенорд , за да се добере едва до равенството 2:2 , реваншът завърши 0:0 , ако съдията не беше подпирал грубо Фейнорд , като нищо Локо Сф се класирае за групите на УЕФА!
Левски - Шалке 04 1/4 финал за УЕФА - спестен червен картон за играч на Шалке и незаслужен втори жълт картон на Бардон(помня го мача , гледах го по телевизията)!
Шалке беше бутан! Дали ако Шалке бяха останали с 10 човека , а Левски с 11 нямаше да имат шанс да стигнат до полуфинал(тогава сините имаха добър отбор)!
Литекс - Хамбургер - две неотсъдени дузпи за Литекс ( помня го този мач) , съдията очевидно подпираше Хамбургер!
Лудогорец срещу Ливърпул - първи мач от групите на ШЛ - неотсъдена дузпа за Лудогорец през първото полувреме при резултат 0:0!Дали разградчани нямаше да вземат точка или три ако съдията беше дал дузпата и резулатът беше станал 0:1 да ги видим прехвалените англичани!
Лудогорец - Реал Мадрид 1:2 - тотално бутане за Реал, втората дузпа за Реал за очевидна симулация на Роналдо беше несъществуваща , в този мач Реал бяха грубо подпирани!
Има още подобни примери за очевидни подпирания на западно-европейски отбори , които правят мача НЕРАВНОСТОЕН , съдиите неведнъж са показвали двоен стандарт срещу източно-европейските отбори!
Има още много примери, в които български отбори(които и да са те) както и по всяка вероятност източноевропейски отбори са ощетявани за сметка на западноевропейските!
Легия Варшава беше изхвърлен с някакъв измислен претекст , защото обърка сметките на Мафията - изгаври се със Селтик със 6:1 , което е сериозно "прегрешение" на Легия и за това бяха изхвърлени от турнира на ШЛ!
Металист Харков преди няколко години бяха силен отбор и на жребия се срещат със Шалке 04! УЕФА пак си измисля някакъв претекст , че уговаряли мачове, а Шалке 04 сякаш не уговарят , но понеже са богоизбрани от мафията УЕФА те не са никога разследвани!
Просто Металист беше изхвърлен , защото в сметките на УЕФА не влизаше германски отбор да бъде изхвърлен от източно-европейски!
На 38 години съм и от 25 години гледам футбол и съм си направил извода , че ФИФА и УЕФА са мафиотска структура за която правилата важат само за източно-европейските отбори, докато правилата за "големите" западно-европейски отбори НЕ ВАЖАТ!
За това ненавиждам западно-европейските отбори, особено по "големите"!
Какво мислиш по аргументите , които ти извадих?
За това съм дал тази идея! Пък ако щеш ме мисли за глупав!
Последна промяна от aleksandrov77 на 12 мар 2015 21:33, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2015 21:33

Player написа:Като се правиш на интерес не правиш кой знае какво. Иначе ако искаш мир готви се за война. Това всички го знаят и го правят, ама да не го няма вчера в Москва, а днес в Астана за важни срещи не е случайно. Не виждам ангажимент който да го спре освен здравословен. Ще трябва да палите свещи и да се молите, че без него какво ще е Русия?

Аз казах какво прави, а не се правя на интересен. Ти какво виждаш си е твой проблем. Този е наистина главнокомандващ-не е като тая с полата, дето си я избрахте за президент тука. Русия ще я бъде без всеки, но кат стана дума за свещи-да не дойде Шойгу, че ще ви измете цялата американска скрап оттука като стой, та гледай!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 мар 2015 21:35

Player написа:Ако ще ти олекне напиши ройтерс още сто пъти не ми пречи. Но освен да се правиш на папагал друго няма да постигнеш.

Е, добре, влизаш и питаш какво става с Путин, а в следващото изречение казваш, че или е тежко болен, или му търсят заместник, като тоя слух тръгна точно от Ройтерс, сериозно ли очакваш да ти се отговори сериозно?
Да не мислиш, че тука има някой, който си пие кафето в Кремъл?
Говорителя на Путин, казва че е в отлично здраве, и че има постоянни срещи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 мар 2015 21:35

aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ти и тук ли обърна всичко на пропаганда? Ти или се еба**ш с хората или си изключително глупав.

Не се е**вам! Отдавна съм забелязал тенденция в полза на западно-европейските отбори, когато имат нужда от помощ!
Примери:
Полуфинал за СП1994г.: България - Италия при 1:2 за Италия 100% НЕОТСЪДЕНА ДУЗПА за игра с ръка на Костакурта!
ЕП 1996 г. България - Испания - абсолютно отменен редовен гол на Христо Стоичков , който ако беше признат , България се класираше на 1/4 финал!
ЕКТ:
Болтън-Локо Пд 2:1 - съдията очевадно подпира Болтън , за да победи с 2:1 , даже победния гол на Болтън е от засада!
Лосо Сф - Фейнорд - съдията буташе здраво Фейенорд , за да се добере едва до равенството 2:2 , реваншът завърши 0:0 , ако съдията не беше подпирал грубо Фейнорд , като нищо Локо Сф се класирае за групите на УЕФА!
Левски - Шалке 04 1/4 финал за УЕФА - спестен червен картон за играч на Шалке и незаслужен втори жълт картон на Бардон(помня го мача , гледах го по телевизията)!
Шалке беше бутан! Дали ако Шалке бяха останали с 10 човека , а Левски с 11 нямаше да имат шанс да стигнат до полуфинал(тогава сините имаха добър отбор)!
Литекс - Хамбургер - две неотсъдени дузпи за Литекс ( помня го този мач) , съдията очевидно подпираше Хамбургер!
Лудогорец срещу Ливърпул - първи мач от групите на ШЛ - неотсъдена дузпа за Лудогорец през първото полувреме при резултат 0:0!Дали разградчани нямаше да вземат точка или три ако съдията беше дал дузпата и резулатът беше станал 0:1 да ги видим прехвалените англичани!
Лудогорец - Реал Мадрид 1:2 - тотално бутане за Реал, втората дузпа за Реал за очевидна симулация на Роналдо беше несъществуваща , в този мач Реал бяха грубо подпирани!
Има още подобни примери за очевидни подпирания на западно-европейски отбори , които правят мача НЕРАВНОСТОЕН , съдиите неведнъж са показвали двоен стандарт срещу източно-европейските отбори!
Има още много примери, в които български отбори(които и да са те) както и по всяка вероятност източноевропейски отбори са ощетявани за сметка на западноевропейските!
Легия Варшава беше изхвърлен с някакъв измислен претекст , защото обърка сметките на Мафията - изгаври се със Селтик със 6:1 , което е сериозно "прегрешение" на Легия и за това бяха изхвърлени от турнира на ШЛ!
Металист Харков преди няколко години бяха силен отбор и на жребия се срещат със Шалке 04! УЕФА пак си измисля някакъв претекст , че уговаряли мачове, а Шалке 04 сякаш не уговарят , но понеже са богоизбрани от мафията УЕФА те не са никога разследвани!
Просто Металист беше изхвърлен , защото в сметките на УЕФА не влизаше германски отбор да бъде изхвърлен от източно-европейски!
На 38 години съм и от 25 години гледам футбол и съм си направил извода , че ФИФА и УЕФА са мафиотска структура за която правилата важат само за източно-европейските отбори, докато правилата за "големите" западно-европейски отбори НЕ ВАЖАТ!
За това ненавиждам западно-европейските отбори, особено по "големите"!
Какво мислиш по аргументите , които ти извадих?
За това съм дал тази идея! Пък ако щеш ме мисли за глупав!

Александров, ти знаеш ли коя компания е главният спонсор на ШЛ? :? Ако се затрудняваш, готов съм чисто добросърдечно да ти подскажа. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 мар 2015 21:36

И още един въпрос - знаеш ли кой световен лидер е личен, при това много близък, приятел на Сеп Блатер, шеф на ФИФА? Пак съм готов да помогна, евентуално. 8-)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 мар 2015 21:38

ЦСКА Москва малко ли ги бутаха срещу Сити и 2-та мача и пак останаха последни. Какво ще кажеш за това. Лудогорец малко ли ги бутаха до Шл?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 мар 2015 21:41

sunscres92 написа:ЦСКА Москва малко ли ги бутаха срещу Сити и 2-та мача и пак останаха последни. Какво ще кажеш за това. Лудогорец малко ли ги бутаха до Шл?

Не съм гледал мачовете, ако ми покажеш видео , за да преценя ситуациите!Пък и не съм забелязал Лудогорец да ги бутат до влизането в ШЛ, говоря за евротурнирите, в първенството с бутани , спор няма!
[offtopic]Забелязвам, че нещо липсва в твоя подпис? :twisted:[/offtopic]
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”