Двойчица е реално, но може и да са гласували на УС да ви го дадем, нямам идея какво им се върти в простите глави, но дано поне МВР се самосезира навреме и да спрем с глупостите!

Па и не смятам, че един мач е от чак такова значение за титлата, колкото децата разправят тука по форумите. Лудогорец да не са някви богове, че Берое да не ги надъни и тях примерно?
Формата ни била еди ква си, няма ли локви и кал на стадиона и играе ли се сериозно тоя мач и имайки предвид и отсъстващите в състава ви, които ви решават и 90 процента от мачовете, ще го вземем.
Симпатичен е отбор е Ботев, много даже, но да сте си мислили по-раничко всички, не да чакате подаяния от бъдещи шампиони!
На ваше място бих извадил кой каквито спестявания са му останали в КТБ-то да надъхам малко Марек, защото тоя мач е по-възможен от невъзможния. Не искам аз да съм човекът, който ще ви убие надеждите, но смятам, че Диема Спорт ще изгуби много пари и едва ли ще бъдат готови да понесат такива финансови загуби.
И шестият, който и да е той, не виждам каква му е файдата, освен да спре някого от фаворитите за титлата.
[offtopic]Ние за разлика от лилавите, не желаем нищо освен победа с цялото си сърце, другите възможни изходи ги желаем с половин свито сърце!

Но една крава ако мисли със сърцето си, това би било голяма изненада за мен.

[/offtopic]
Искат да биете розовите, за да понамалеят малко резилите на лилавите!

[offtopic]2015-та - годината на резили от лилави отбори- Челси, Левски и др.

Добре, че има наистина Господ![/offtopic]