Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч.

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 12:45

loko29 написа:Мой то мнение е че Ботев сами ще се откажат да бият.

..... защото.......???????
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 12 мар 2015 12:46

bobo_13 написа:Преди години всички викаха, че Левски- Славия е сигурна единица, ама....
Колкото до Ботев-ЦСКА.....защо се назначава софийски съдия за този мач????

Работата е не в това от къде е съдията, как ще му бъде наредено да свири. И ако от това зависи дали ще продължи да бъде международен?! Ще ми се съдията да свири реално, и каквото стане.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 мар 2015 12:47

Цецо Чука написа:
Red_Neck написа:Така ли? Я ми кажи в пост-Христоловата ера от 3 мача в Пловдив колко победи имате ....... и го сметни в проценти :)
После ми докажи, че Ботев има по-голям контрол върху класирането си в първите 6 от ЦСКА.
Всички много добре знаете истината, ама ви боли, че 3-ти отбор реди тестето :)

Е точно заради такива високомерни приказки ми се иска да отидете в Пловдив в неделя, да играете на сто процента и да ви счупят от бой...

Колега, няма и капка високомерие - чиста математика е :)
100% вероятност срещу 33,33% вероятност ..... факт! :)
Това са факти, а срещу тях и "гък" не може да кажем, нали :)

Едит: Никога и под никаква форма не съм твърдял, че Ботев не е в състояние да победи в истински мач.
Последна промяна от Red_Neck на 12 мар 2015 12:54, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 12:47

bobo_13 написа:Защо се назначава софийски съдия на този мач? Защо не се назначи пловдивски, па после върви доказвай, че бил фен на Локо Пд или Марица :)

Тебе да не би та те хвана шубе, че чорбата ще бият? :o
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 мар 2015 12:51

Всичко синьо се е покрило в очакване на съдбините си, само един заблуден се лута из форума, обяснявайки как иска ЦСКА да падне, но страхливото му телешко сърце се пръска от мъка и яд, давайки си сметка, че това може да се случи и юбилярчето отива на майната си!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 мар 2015 12:54

Заклет Левскар написа:
bobo_13 написа:Защо се назначава софийски съдия на този мач? Защо не се назначи пловдивски, па после върви доказвай, че бил фен на Локо Пд или Марица :)

Тебе да не би та те хвана шубе, че чорбата ще бият? :o

Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 мар 2015 12:54

0:2, а може и да са три. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 мар 2015 12:59

Teo написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Teo написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:2:2 с автогол на Ботев в последната минута от продължението. :oops:

Аднрююю, вземете си мача у събота и тогава се надявайте на нещо от Коматево.. :idea:
Ти какво си мислиш, че Марек ще отворят краката и ще чакат да им го спуснете ли? Това да не е донора Хасково :idea:

Аз какво си мисля не е твоя работа. Нещо те засегна прогнозата ми или жално се опитваш да провокираш? 8-)

Както и да го сучете и въртите ще си носите тоя срам винаги с вас... ще се помни, че след наша помощ ви вкарваме в горната шестица :idea:
То е ясно на всички, че после в шестиците ще си покажете рогата.. но какво да правиш.. това ви е манталитета на вас :idea:
Хем ще ви вкарваме, хем ще опитвате да спрете стрийка на Стойчо Младенов.. :idea:

Каква помощ, какви пет лева, бе? Вие играете първо за себе си, нали се сещаш защо. Да ти кажа ли каква е разликата между Левски и вас - ние като бихме Литекс миналата година и не трябваше да играете още един предварителен кръг за LE, никой от нас нищичко не е казал, а вие сега биете дитирамби все дно кой знае какво.Вие изгонихте Томов с кучешки лайна и пак ви дойде, ако на нас това ни се беше случило, та дори и въпреки вашия срам с Томов, сложи си ръка на сърцето и кажи, какво ли щеше да пишете? Та изводът е, че прекалено много се занимавате с нас. Вместо да видият, че за стотен път са водили с амнайсет точки и пак ви ще са втори, той тръгнал на нас да ни говори. Дано Ботев да ви бият с 3:00, ще стискам палци и ще дера гърло за Ботев.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 12 мар 2015 12:59

dreben23 написа:0:2, а може и да са три. :)

Минимум осем ше са,заеби...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 мар 2015 13:00

bobo_13 написа:Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София

Колега, вероятността съдията да е "цесекар" или "левскар" е точно 50-50 :)
Лошото в случая е, че за пръв път от много години сините фенове се кръстят за наша победа :)

Според мен, по-важно е съдията кой точно обслужва, а не от кой град е, защото парите и интересите нямат цвят.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ботев”