Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

БатАчо
Контакти:

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот БатАчо » 11 мар 2015 21:35

[quote="Sinite ot Sofia"]Три неща:
1) Днес мача в Пловдив показа, че Левски е сам срещу всички ( бил е и преди, така ще бъде и завинаги).
2) Да зависим от разни отборчета за влизане в 6цата само по себе си е катастрофа и отговорност трябва да се търси от много хора. Сами сме си виновни.
3) Няма начин да стискам палци за червените.. каквото ще да става на коматево.[/quote

Бедничкият ... :cry: .. Колко си ми заблудено бе момченцеее :o
1) с 8 загуби и три равни сте си за 2та шестьорка, недей разсмива публиката :))) по принцип всички са сами срещу всички - такава е логиката на шампионата , не се изкарвай жертва ... Па и тая песен я пееете от 100 г. Ако всички идват със свалени гащи на мач срещу Левски - значи не сте сами - така ли ?????
2) да зависиш от РАЗНИ ОТБОРЧЕТА дето са ти напълнили кошничката значи , че Вие самите сте още по-малко отборче ! :!: ОТБОРИТЕ си бият наред и не плачат, че са сами и никой не им пуска гювеч. Правилно казваш , че сами сте си виновни т.е. най-зависими сте си от самите себе си => отборчетата не са ви виновни за нищо :!: Капиш?
3) Не стискай палци за червените , щото каза , че не искаш да зависиш от отборчета - стискай си палци за Левски, че както помни историята и Славия Ви показа , че т.н. отборчета на са Ви по силите и после да се сърдите на Урсулата , че си е вършил работата !?
и накрая 4) Първо бийте Марек , па после ако щеш стискай палци или се прави , че на ти пука кво става .... Аре със здраве!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 мар 2015 09:08

Кашчей написа:
wilge написа:Някой знае ли дали от СТР на Левски са поискали двата важни мача да се играят по едно и също време или вече всичко е ясно.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mach ... ama-319948

Всичко остава по програма.

Това го знам. Перефразирам въпрса си. Защо тъпия инжинерин от Столопиново не урева света в стил Тройчо Торпедото, та белким от "синьото" БФС се стреснат и направят така, както е във всички европейски държави.
[center]9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.[/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 мар 2015 10:27

Левскар съм, но си мисля, че няма значение да ли ще бъдем в първата или втората шестица. По скоро това е за престиж. За Европа имаме шанс единствено през купата. Може и да греша. Важното е тази година да се изгради отбор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 мар 2015 15:16

runnersa написа:Колкото и безумно да звучи инженера може доброволно да се откаже от шестицата спуквайки топката за 0:0 срещу Марек осигурвайки си контролни мачове в първенството за да може Левски да излее цялата си мощ за Купата :)...)

Да ти кажа честно, това много силно ме тревожи. Хубаво, Левски ще цъка "контроли" за здраве и без напрежение срещу Марек, но това ще е пагубно за формата ни. Марек, Хасково и другите тимове едва ли ще ни мачкат с пресата, с която примерно биха го направили Лудогорец на един евентуален финал за Купата :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 мар 2015 17:32

С цялото си сърце и душа желая Ботев да пребие розовите с 5:0 макар ,че съм левскар.Но така по този начин ще изритаме от състава тъпият и омразен Гонзо.Само при този резил малоумника ще си тръгне от ЛЕВСКИ под натиск.А после е лесно.Един умен и компетентен ръководител и треньора Стоев ЛЕВСКИ ще дръпне нагоре и в правилната посока.Та така пожелавам разгромна победа за Ботев и пълна промяна в редиците на ЛЕВСКИ и светло бъдеще без тъпият Гонзо и омразната свиня Батков.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 12 мар 2015 17:40

Kris_men2000 написа:С цялото си сърце и душа желая Ботев да пребие розовите с 5:0 макар ,че съм левскар.Но така по този начин ще изритаме от състава тъпият и омразен Гонзо.Само при този резил малоумника ще си тръгне от ЛЕВСКИ под натиск.А после е лесно.Един умен и компетентен ръководител и треньора Стоев ЛЕВСКИ ще дръпне нагоре и в правилната посока.Та така пожелавам разгромна победа за Ботев и пълна промяна в редиците на ЛЕВСКИ и светло бъдеще без тъпият Гонзо и омразната свиня Батков.

+111111111111111111111111

Левски ако влезе в първата шестица Баткооф пак ще започне да говори много и да се изхвърля.
Изображение

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 12 мар 2015 20:52

Joro_Barca написа:
Kris_men2000 написа:С цялото си сърце и душа желая Ботев да пребие розовите с 5:0 макар ,че съм левскар.Но така по този начин ще изритаме от състава тъпият и омразен Гонзо.Само при този резил малоумника ще си тръгне от ЛЕВСКИ под натиск.А после е лесно.Един умен и компетентен ръководител и треньора Стоев ЛЕВСКИ ще дръпне нагоре и в правилната посока.Та така пожелавам разгромна победа за Ботев и пълна промяна в редиците на ЛЕВСКИ и светло бъдеще без тъпият Гонзо и омразната свиня Батков.

+111111111111111111111111

Левски ако влезе в първата шестица Баткооф пак ще започне да говори много и да се изхвърля.

Ти да видиш...И какво става ,ако Левски е във втората шестица и Говзо си остава в отбора???Революция ли ще направите?! Съжалявам всеки "фен" ,който си пожелава сценарии на гърба на името на клуба! Оставане във втората шестица е един провал - както и да го погледнеш!!!Плюсове от това за клуба - НИКАКВИ-, нито морални ,нито спортно технически, нито финансови! Сами сме си виновни ,че стигнахме дотук!Пътя към Ада е осеян с добри намерения-това мога да цитирам на хората от управата на клуба и на Гонзо и на Тонев и на Батков лично! И клуба и живота продължават независимо дали сме в първата или втората шестица , на мен лично ще ми бъде крайно неприятно да играем с Хасково и Марек... но както казах по горе- сами сме си виновни...Ще бъда доволен ако се класираме в първата ,защото СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТОЗИ ОТБОР! Ставам и си лягам с проблемите и радостите на клуба...Искам Левски в първата шестица без значение ,дали ще трябва да разчитаме на някой друг!А и това не е точно определение.Има да се изиграят два мача -Левси:Марек и Ботев:ЦСКА - от изхода на тези мачове зависи дали ще играем в първата или втората шестица- това са фактите- другото засега е само фантастика! Вярвам че всички участници играят за себе си и честта си - затова и не се притеснявам!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 мар 2015 22:40

Сами сме си виновни ,че стигнахме дотук!--------- С какво сме виновни ние бе приятелю за аматьорското ниво на ЛЕВСКИ.Ние ли го ръководим ние ли отговаряме за техническите и спортни дела в отбора.Теб те било срам ,че ЛЕВСКИ щял да играе във втората шестица.А ми да те попитам виновника за това ниво на ЛЕВСКИ ---- инженера без мозък---- не го ли е срам.Този неграмотник няма ли кой да му каже ,че е пълен тъпир и да се маха от ЛЕВСКИ по най-бързият начин.Този нещастник(Гонзо) записа и е част от най-грозната и най-противната история на ЛЕВСКИ.За пет години този неграмотник записа толкова позорни негативи върху ЛЕВСКИ колкото неговите врагове -комунистите и чорбарите- не можаха да му сътворят за 95 години.ЗАТОВА ПРИЯТЕЛЮ НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ДОН КИХОТ А ВИЖ РЕАЛНАТА ОТРОВА КОЯТО УБИВА ЛЕВСКИ.А ИМЕННО ТОВА СА -ГОНЗО И ПОМАКА БАТКОВ ЗАЕДНО С ГЕЛА ТОНЕВ И ПЛОНДЕРА БАЖДЕКОВ.ТОВА Е РЕАЛНОТО ЗЛО ТУМОРА В ОРГАНИЗМА ЛЕВСКИ А НЕ НИЕ ВЕРНИТЕ ФЕНОВЕ КОИТО УМИРАМЕ ЗА И С ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 13 мар 2015 11:09

Kris_men2000 написа:Сами сме си виновни ,че стигнахме дотук!--------- С какво сме виновни ние бе приятелю за аматьорското ниво на ЛЕВСКИ.Ние ли го ръководим ние ли отговаряме за техническите и спортни дела в отбора.Теб те било срам ,че ЛЕВСКИ щял да играе във втората шестица.А ми да те попитам виновника за това ниво на ЛЕВСКИ ---- инженера без мозък---- не го ли е срам.Този неграмотник няма ли кой да му каже ,че е пълен тъпир и да се маха от ЛЕВСКИ по най-бързият начин.Този нещастник(Гонзо) записа и е част от най-грозната и най-противната история на ЛЕВСКИ.За пет години този неграмотник записа толкова позорни негативи върху ЛЕВСКИ колкото неговите врагове -комунистите и чорбарите- не можаха да му сътворят за 95 години.ЗАТОВА ПРИЯТЕЛЮ НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ДОН КИХОТ А ВИЖ РЕАЛНАТА ОТРОВА КОЯТО УБИВА ЛЕВСКИ.А ИМЕННО ТОВА СА -ГОНЗО И ПОМАКА БАТКОВ ЗАЕДНО С ГЕЛА ТОНЕВ И ПЛОНДЕРА БАЖДЕКОВ.ТОВА Е РЕАЛНОТО ЗЛО ТУМОРА В ОРГАНИЗМА ЛЕВСКИ А НЕ НИЕ ВЕРНИТЕ ФЕНОВЕ КОИТО УМИРАМЕ ЗА И С ЛЕВСКИ.

За какъв Дон Кихот пишеш- не те разбирам!? Като пиша "НИЕ" имам предвид отбора и привържениците - като едно! Дали привържениците са виновни за нещо - може би .Управата ,както писах ясно е с основна вина , но пак повтарям - НИКАКВА ПОЛЗА НЯМА ДА ИГРАЕМ ВЪВ ВТОРАТА ШЕСТИЦА , ЗАЩОТО ОТ ТОВА НЕ ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ НА ВСИЧКИ В УПРАВЛЕНИЕТО!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 14 мар 2015 11:20

Споко бе, всичко е ясно - ЦСКА НЕ бие Ботев, щот не може, ЛДГЦ стават шампиони, а Левски играе във втората шестица, но вероятно печели купата на БГ.

Аз пък си мисля за една друга възможност - ами ако розовите не вземат лиценз, тогава в коя шестица ще играят следващия сезон ?? :lol:

В шестата шестица - В група ли ?

И въобще, ква е тая психика, къв е тоя манталитет ?! Вие много повече се кефите на това, че ще играем там, отколкото ние се тревожим по същата причина...
Малко малоумно, не мислите ли ??
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Левски”