|ШЛ 1/8 Финал|Байерн Мюнхен - Шахтьор Донецк|Мач-реванш|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: |ШЛ 1/8 Финал|Байерн Мюнхен - Шахтьор Донецк|Мач-реванш|
Много красива атака и класно изпълнение от Рибери!
Много съм щастлив за Бадката!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Голямо браво на Гуардиола, че пусна Данте след предишния мач. Това трябва да му се признае.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
Serafim
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Neron написа:Тактиката след първия гол е: топката до крилата и от там юскане в наказателното поле. 1-2 пъти върза и толкова.
На мен ми направи впечатление, че не стрелят отдалеч.
То при Пеп никога не са стреляли отдалеч. Само Робен и Левандовски си позволяват. Дори и Алаба стреля само от преки свободни.
Еи му майката....в 60 мин 8 корнера и 9 тия падна чак в 92...бях се отчаял вече

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Аз очаквах доста по-скромен мач, но явно червения картон в началото промени всичко.
Честита победа!
Честита победа!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Хер Робери от форума, веднага да докладва, какво е състоянието на Robbery!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Получи се що годе добре. Сигурен съм, че ако искаха можеха да вкара и 10. Надявам се в най-скоро време да видим мач с толкова отбелязани гола от Байерн.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Аз се притеснявах да не се случи някой резил, а то 7:0.
С билет не се уредих, но получих писмо от клуба, в което ми съобщават, че поради големия брой заявки не ме е огряло.
Сега прочетох в , че Рибери е получил лека травма, чието естество не е упоменато по някой по-категоричен начин. За Робен пък бяха написали, че първоначалната диагноза е заклещен нерв на гърба (кръста).
По ясно състоянието и на двамата ще стане след като доктора с дългото име им направи прегледи.
HoUs4oOL написа:Робери, ти да не си се уредил с билети за мача?
С билет не се уредих, но получих писмо от клуба, в което ми съобщават, че поради големия брой заявки не ме е огряло.
MCMXIII написа:Хер Робери от форума, веднага да докладва, какво е състоянието на Robbery!
Сега прочетох в , че Рибери е получил лека травма, чието естество не е упоменато по някой по-категоричен начин. За Робен пък бяха написали, че първоначалната диагноза е заклещен нерв на гърба (кръста).
По ясно състоянието и на двамата ще стане след като доктора с дългото име им направи прегледи.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта