Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 13:46

Gemeaux написа:Според мен единственото , което кара тези реалисти-Ботевисти да доближават фекалния речник на сделкаджиите е загрижеността им към БОТЕВ.

Междудругото да си призная, това е възможно обяснение на въпросът защо тези, които изброи, отделят толкова много време в този (а и други) форуми. Друго възможно обяснение е, че форумният живот е зараза и един път като се закачиш, няма отказване. Трета, май че, възможност е, че те имат скрити (или не чак толкова) интереси от всико това, т.е. води се борба за душите на феновете, за това те кой обичат и кой мразят, кой ЩЕ обичат и кой не ще харесват в бъдеще време или както каза Форевера "народната любов се мени", което аз видях като сигнал, че има някаква надежда в неговото сърце. А както каза ПЛОВДИВ ПЕЕ в една друга тема "Нямаш си на представа какви игри се въртят в момента около клуба."

Ествествено възможно е и да са всички тези причини наедно.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 17 дек 2009 13:59

Gemeaux написа:Следейки дискусиите за Ботев прави ужасно неприятно впечатление пълната простащина на няколко екземпляра от групата на сектант-сделкаджиите...Учудващо е търпението , с което очевидно по-интелигентните фенове като Ботев Форевер , ВХП , Булгаро ,Теро и проч. се опитват да водят диалог с тях. Също така е учудващо безразличието ,с което модераторите подминават пороите от обидни квалификации ,плюнки , храчки и прочие екскременти от тези примати спрямо реалистите. Според мен единственото , което кара тези реалисти-Ботевисти да доближават фекалния речник на сделкаджиите е загрижеността им към БОТЕВ.

Последно предупреждение за мултиакаунтинг.

Gemeaux
Контакти:

Мнениеот Gemeaux » 17 дек 2009 14:20

Кой се има предвид ? Фалън - Шварц - Тпрнков... :roll:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 14:25

Gemeaux написа:Кой се има предвид ? Фалън - Шварц - Тпрнков... :roll:

ОО, ВХП ... ма тва ти си бил. Отдавна ме избягваш нещо ...

Начи викаш тия " Ботев Форевер , ВХП , Булгаро ,Теро ..." много по-интелигентни а? :mrgreen: :mrgreen: самозадовлително устройство си измислил гледам, ама ако работи и те кара да се чувстваш по-добре няма проблеми.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 дек 2009 15:21

В последно време имам неприятното усещане, че постовете на Форевъра са си чист вид журналистически писания/провокации с цел създаване на възможно най-негативни новини за Ботев. (Донякъде и ВХП ми е съмнителен) ... Затова:

1. Щом е журналист. Следователно е противен червей.
2. Щом само напада Ботев. Следователно не е фен на Ботев.

Така, че имаме неприятен журналист необичащ Ботев. А за всички останали: много лесно е да се повлечеш по негативизма (тълпата). Така всеки може да види сам колко му е интелекта.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 17 дек 2009 15:47

ilian12 написа:В последно време имам неприятното усещане, че постовете на Форевъра са си чист вид журналистически писания/провокации с цел създаване на възможно най-негативни новини за Ботев. Затова:

1. Щом е журналист. Следователно е противен червей.
2. Щом само напада Ботев. Следователно не е фен на Ботев.

Така, че имаме неприятен журналист необичащ Ботев.

Ако не е Бат'Владо (моят фаворит, макар, че той ми се кълне, че не е :lol: ), излизам с две предложения, като допълнения към предположенията на @ilian12 :P

1. Любо Мисира - доказан тиквеник и палячо
Изображение

2. Дончо Вагината - тоя е ясен, всеки месец кърви
Изображение
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 17 дек 2009 15:59

Спомних си за великолепната песен/от зората на демокрацията/ на Кирил Ампов "9 милиона мишлета".За който не я е слушал, там има текст в който мишлетата/обикновенните хора/ се карат,наричат ченгета и т.н ,а котараците/ченгетата -манипулатори от ДС/ си пият кафето и гледат "сеир" .Във форума на "Ботев" има индивиди които умишлено/с цел/ създават напрежение.АНОНИМНО.Предполагам че им е забавно,но всичко е до време.

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 17 дек 2009 16:24

Абе, тука има ли МОД. И ако има семки ли чопли? Тука няма тема, в която да няма заяжданици м/у форевер, вхпхи, наско и т.н.т.

Уважаеми госпада, това е форум, на който се обсъждат теми за БОТЕВ ПЛД ,а не кой кое е.Няма тема, в която да няма поне 3-4 страници спам.Като толкова искате отворете си тема и си пишете колкото искате. МОЛЯ ВИ, СПРЕТЕ СЕ!

Уважаеми МОДЕРАТОРИ,или им трийте тъпите мнения, или им давайте временен БАН докато се научат да коментират по темата

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 17 дек 2009 16:33

АЙ спрете се бе!! :evil:....то заяждане то чудо ли беше!!!!!дейба и
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Gemeaux
Контакти:

Мнениеот Gemeaux » 17 дек 2009 18:10

Hacko1912 написа:
Gemeaux написа:Кой се има предвид ? Фалън - Шварц - Тпрнков... :roll:

ОО, ВХП ... ма тва ти си бил. Отдавна ме избягваш нещо ...

Начи викаш тия " Ботев Форевер , ВХП , Булгаро ,Теро ..." много по-интелигентни а? :mrgreen: :mrgreen: самозадовлително устройство си измислил гледам, ама ако работи и те кара да се чувстваш по-добре няма проблеми.
Не познавам нито един от изброените.Симпатизирам на ботев но от няколко години окакто Селския е начело не съм ходил на мачове.Следях мненията и долго време избягвах да пиша ,но последните месеци едната част от ултрасите-сделкаджиите направо се оляха.И пак да попитам кой е тоя с мултиакаунтите :roll: От преди седмици прочетох че е Фален-Тпрнков-Шврнц ,както и ВХП вхпвхп.Последния едва ли заблуждава толкова плитко. ;)

Върни се в “Архив”