Съществува ли Господ според вас? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Господ не съществува

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ivan951 написа:
Tова е безумно тъпо между другото...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Ivan951 написа:
Tова е безумно тъпо между другото...
Безумно тъпо е да се молиш на боК, чакайки да реши проблемите ти, вместо да търсиш начин да си помогнеш сам.
Безумно тъпо е и да вярваш че Земята е на 5000год.
Безумно тъпо е да вярваш и в креационизма.
Изобщо всички неща в Библията са безумно тъпи.

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ivan951 написа:Безумно тъпо е да се молиш на боК, чакайки да реши проблемите ти, вместо да търсиш начин да си помогнеш сам.
Ти немаш 25 години познах ли?
Няма нормален човек който да се моли да му пораснат крака,вервай ми.
А останалите ти реплики отдавам на факта че нямаш ама ни най-малко понятие от религия. От която и да е религия...
Кои всички неща в Библията са тъпи дечко?
Не убивай?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Ivan951 написа:Безумно тъпо е да се молиш на боК, чакайки да реши проблемите ти, вместо да търсиш начин да си помогнеш сам.
Ти немаш 25 години познах ли?
Няма нормален човек който да се моли да му пораснат крака,вервай ми.
А останалите ти реплики отдавам на факта че нямаш ама ни най-малко понятие от религия. От която и да е религия...
Кои всички неща в Библията са тъпи дечко?
Не убивай?
Това е образно казано, само със сляпа вяра и молитви нищо не се постига. От пусто в празно

Ivan951 написа:Ако всички живеехме по свещените правила на религиите, още щяхме да си палим огъня с пръчки и камъни и да живеем в пещери. [/b]
Пффффффф ахахахахахахахха бахти глупостите майна,ахахахха...
Без религия сега щеше да се казваш Мюмюн или Реджеп бе, и това е най-най-малкото нещо което мога да приведа като довод...
Цецо Чука написа:Ivan951 написа:Ако всички живеехме по свещените правила на религиите, още щяхме да си палим огъня с пръчки и камъни и да живеем в пещери. [/b]
Пффффффф ахахахахахахахха бахти глупостите майна,ахахахха...
Без религия сега щеше да се казваш Мюмюн или Реджеп бе, и това е най-най-малкото нещо което мога да приведа като довод...
Ако ми говориш за турското робство, до някъде съм съгласен, че именно това е крепяло българите, ама мисля че живеем в 21 век, доколкото ми е известно? Крайно време е религиите да бъдат заличени, но не виждам как това ще стане при положение че има толкова много заблудени душици като теб

Ivan951 написа:Крайно време е религиите да бъдат заличени:
Тва иди го кажи на баба си,да ти заличи два шамара зад врата и да те прати да си играеш с квото ти е работа...

Цецо Чука написа:Ivan951 написа:Крайно време е религиите да бъдат заличени:
Тва иди го кажи на баба си,да ти заличи два шамара зад врата и да те прати да си играеш с квото ти е работа...![]()
Досега освен нападки към мен, не съм чул един разумен довод от твоя страна... типично за вярващ с IQ-то на мравка

-
- Контакти:
Аз също не съм вярващ,но съм православен християнин по убеждение.Религията прави хората добри,но и създава екстремисти.Знаете ли че в мюсюлманската релига има само две жени светици.Фатима,майката на Мохамед и ......Дева Мария.Мохамед проповядва че изсичането на клони е грях.Я си го съпоставете с екстремисти които религията е оправдание за насилие.Чували сте и сте чели за талибани,муджахидини ИД и други ненормалници,но за ескиназита и еврейските китони не сте нали.Въпрос на медии и влеяние от тяхна страна.Хан Аспарух създава България бягайки от хазарският хаганат,най-мръсната сган съществуваща тогава изповядваща ционизъм.И те са в основата на протива за създаването на Израел.Една хазарска държава фанатична в религията си и не признаваща друга освен собствената.Евреина Маркс има и някои добри виждания.Едното е ,,религията е опиум за народа''.На въпроса към Бил Гейтс ,,какво ще напарвите ако утре фалирате и сте на улицата'' знаете ли отговора ,,ще направя нова религия или ще се заема с т.н. пловдивски игри популярни в началото на 90-те години.