Стивън Хокинг взриви научната общност с речта си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Стивън Хокинг взриви научната общност с речта си

Мнениеот Jorkorazporko » 11 мар 2015 16:16

boabbb написа:
Jorkorazporko написа:Хокинг е малко фейк учен според мен! Каквото и да съм чел от него, никога не е давал ясно обяснение и емирични доказателства! Напротив прекалено е ортодоксален в научните си възгледи! Как точно и от кого е проектирана вселената може само да гадаем, нямаме никакви познания в тази насока, и естествено си обесняваме нещатата посредством примитивните си представи! Факт е, че вселената има съзнание, и информацията не се губи и до там! Всичко казано след това са голи предположения, без реални обяснения! А както добре знаем от историята всичко което не подлежи на разумно обяснение го наричаме Господ!

Изображение

Хайде изброй ми емпирично доказаните теории на Хокинг, изброй ми научните му постижения! Той е повече медийна звезда, отколкото учен!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 16:17

Jorkorazporko написа:Хокинг е малко фейк учен според мен!

Добре Жоре,уверявам те че мнението ти ще бъде много сериозно взето под внимание...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

pomiqr260

Мнениеот pomiqr260 » 11 мар 2015 16:18

Бъзиклийкс.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 мар 2015 16:19

Някой чул ли е тази реч ? Дайте линк да я чуем. Един пише една глупост и всички го копирват.
Последна промяна от Eminem на 11 мар 2015 16:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 мар 2015 16:22

Цецо Чука написа:
Jorkorazporko написа:Хокинг е малко фейк учен според мен!

Добре Жоре,уверявам те че мнението ти ще бъде много сериозно взето под внимание...

Комформисти, нищо съществено не можете да кажете по темата :mrgreen: моето мнение няма значение, не твърдя че е меродавно, но поне имам такова! Просто това което съм чел от Хокинг никога не ми е било интересно и впечатляващо, а по - принцип физиката ми е много интересна! Други физици като Браян Грийн са ми много по интересни въпреки, че изповядват подобии тези като на Хокунг ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 мар 2015 16:39

Jorkorazporko написа:
boabbb написа:
Jorkorazporko написа:Хокинг е малко фейк учен според мен! Каквото и да съм чел от него, никога не е давал ясно обяснение и емирични доказателства! Напротив прекалено е ортодоксален в научните си възгледи! Как точно и от кого е проектирана вселената може само да гадаем, нямаме никакви познания в тази насока, и естествено си обесняваме нещатата посредством примитивните си представи! Факт е, че вселената има съзнание, и информацията не се губи и до там! Всичко казано след това са голи предположения, без реални обяснения! А както добре знаем от историята всичко което не подлежи на разумно обяснение го наричаме Господ!

Изображение

Хайде изброй ми емпирично доказаните теории на Хокинг, изброй ми научните му постижения! Той е повече медийна звезда, отколкото учен!

Чувал си, предполагам, за т.нар. "лъчение на Хокинг" :roll: Или само цепиш по инерция ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

scot

Мнениеот scot » 11 мар 2015 17:09

това ренегагче, требе или да остане в научните среди, където спечели известност, или да се замонаши.
Нема средно положение. Ако иска да седи и на двата столъ: ДА СЕ УМЪРТВИ НЕЗАБАВНО... ДВУЛИКИЯ ЯНУС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 мар 2015 17:11

Eminem написа:Някой чул ли е тази реч ? Дайте линк да я чуем. Един пише една глупост и всички го копирват.

Само в Кембридж са я чули. :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 мар 2015 17:48

Хокинг да каже такова нещо? Ибаси, кога и къде го е направил.. и на какви основания?
Съдейки по всичко, което съм чел, гледал и слушал от него не би казал подобно нещо. Освен ако не е открил някакви много сериозни причини да промени мнението си, гледната точка.
Вярно, че е способен отвреме на време в теориите си да помечтае или да отиде малко далече ама.. тая новинка ми намирисва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 11 мар 2015 18:05

Eminem написа:Някой чул ли е тази реч ? Дайте линк да я чуем. Един пише една глупост и всички го копирват.

http://worldnewsdailyreport.com/stephen ... -probable/

Сега ще направиш една бабалюга на жоркоразпорко и ще се извиниш.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”