Player написа:aleksandrov77 написа:Player написа:Видяхте ли видеото от Русия как се рита малко дете от треньора? Нещо да има да кажете русофилчета, след като вадите какви ли не индивидуални случаи от запада за до го очерните, сега мълчите като п...и нали. Ето какви идиоти са руснаците, аз като ви казвам че са курви, боклуци или и двете вие се правите на ударени. Руснака знае само да бие и да трепе всичко което му се изпречи. Насилие и пак насилие и това е цялата им история и култура и към свои и към чужди.
Във всяко стадо има мърша! Треньорът ще си получи заслуженото!
Докато в САЩ и Западна Европа негрите имат игра "нокаутирай белия" и я прилагат в действителност над бели хора и ги убиват и нападат в гръб , но това упорито се премълчава! Мен лично ме е страх да отида в САЩ, защото там има много маниакални убийци, които убиват за кеф по- 20-30 човека наведнъж!
Страх ме е да отида също в мангализирана западна Европа, да не би случайно някой негър да ми приложи играта 'нокаутирай белия", само защото съм бял!
Иначе само знаете да плюете по Русия, но не гледате недъзите на вашите любимци от Запада и САЩ!
Сега си имало всяко стадо мърша. Не разправяше ли глупости как всички руснаци са много добри хора и колко много помагат. Сега остава да го кажеш и за чернокожите. Или смяташ че всички до един нападат бели хора в гръб.
Не съм казал за всички руснаци, а за
болшиството руснаци!
Иначе тази игра нокаутирай белия се прилага в САЩ и Западна Европа!
Не казвам всички негри, но една голяма част от тях са расисти към белите!
Аз ходих 2008г. в Манчестър да гледам финал Зенит-Рейджърс завършил 2:0 за братушките и останах с впечатлението, че Англия чернокожите са се увеличили значително!
Три месеца по-късно отидох в Монако да гледам финала за Суперкупата на Европа Зенит-Манчестър Юнайтед завършил с победа 2:1 за Зенит , разходих се в Монако , там чернокожите са с 70/80% от населението в тези градове!
Ти, кога си ходил във Франция и Англия?
Знаеш ли черните там какви са расисти?
Имаш ли представа, че като видят бял човек от Източна Европа нарочно се заяждат?
Предполагам, че и сега не е по-различно! Има квартали, където да си бял е направо опасно!
Бях и в Санкт Петербург 2008 година когато гледах мача Зенит- Байерн 4:0 и там руснаците са 85-90% от населението там!
Трябва да ви кажа , че руснаците са изключително дружелюбни към нас българите!