Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

puffer
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот puffer » 17 дек 2009 14:39

Alternative написа:
puffer написа:
plovdivesamona6 написа:крайно време беше това да се направи.цялото ми семейство,всичките ми приятели и познати са от Ботев,но повечето не ходят на мачове само и единствено заради селския.така че сигурен съм че и повечето бултрас са "за"

аве ти нали,в нашия форум,по-едно време ни натякваше,че сме Локо 2001 и постваше некви чаршафи :lol: или бъркам :mrgreen: к'во нещо е живота :mrgreen:

Пуфер-Коя зодия си? :mrgreen:

[offtopic]ТелецИзображение[/offtopic]
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 14:40

Alternative написа:Някой вярва ли още,че при това положение Ботев ще бъде продаден? :roll:

Не знам за другите, но аз не вярвам. Няма ли най-накрая да ни изхвърлят при аматьорите и всичко да свършва. Всяка тема е изпълнена със заядливи мнения, обърнали сме се един срещу друг, имам чувството, че ако се съберем всички от този форум на едно място, трябва да се спукаме от бой.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 14:48

puffer написа:
Alternative написа:
puffer написа:Пуфер-Коя зодия си? :mrgreen:

[offtopic]ТелецИзображение[/offtopic]

[offtopic]Разбирам защо мразиш птиците...постоянно ти кацат на гърба :mrgreen:[/offtopic]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 14:49

nasko1912pd написа:да ако искаш да знаеш хода много рядко на гостувания защот имам други ангажименти но на домакинските хода на абсолътно всички и помня мачове още като малко дете на 9 септември помня мътно мача със севиля на христо ботев бил сам на финала за купата срещу локо софия бащами е голям фен на ботев и от малък е започнал даме ориентира нали затова са родителите мислет за най доброто на своите деца

Мача със Севиля е последният ни евромач, а ти си го спомняш мътно. Добре, поне помниш един, по-малките и това не знаят. А аз, като помня славните времена от 80-те, не искам повече да гледам сегашният БОТЕВ (изключвам италианския период, тази есен бе един малък светъл лъч, който вече угасва), защото вместо головете да влизат в чуждата врата, влизат в нашата. Не мога да отида на стадиона и да гледам безобразна игра, да ни дупчат мрежата, а аз да се кефя на трибуната.

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 17 дек 2009 14:53

veseo написа:Каква еуфория, сериозно ли смятате всеки път като не върви отбора да си правим нов? Как ще обичате такъв отбор, като знаете имате спокойствието "а, ако отпадне ще направим нов"? Да не говорим колко позорно е, поне не взимайте името на Христо Ботев, който не си е казал "ша си напра'а нова България"!

+10
+100
+1000
+...............

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 дек 2009 14:56

nasko1912pd написа:Уважавам те като премерен и точен потребител,
не знам за теб, но в моето семейство, никога Ботев не е бил друг, въпреки партийните решения, преименувания и обединения. Още прадядо ми е бил от Ботев, сега, 90 и кусур години по-късно и синът ми е от Ботев.
Знам, че ще разбереш за какво говоря

Да, разбирам те! И аз съм по стадионите от 6 годишен, а вече съм почти на 40. Но сега е съвсем друго времето. В смисъл, че според мен няма да има няколко клуба, а само един. Ако изобщо се създаде. По принцип говоря хипопететично, но не вярвам отбора на христолов да продължи да съществува. Да, не вярвам много и на това, че ще се направи нов отбор, но може би е по-вероятно?! А аз искам да ходя на мачове! Предпочитам да ходя на мач на Ботев, отколкото да окача шалчето на пирона! Затова за мен и това е вариант, отколкото нищото.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 14:56

Трябва да си припомним тези моменти!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 дек 2009 15:02

CanariesUltrasFront написа:
rump_shaker написа:
CanariesUltrasFront написа:Абе тъпанар,писна мивече от такива като теб!Като си толкова отворен иди убий Селския!

А ти можеш ли да си спестиш обидите бе! И аз на Ботев 2010 няма да ходя. Докато Ботев Пловдив 1912 съществува и има искрица надежда да се спасим от разпад и да се освободим от селското иго, аз друг отбор няма да припозная за моя БОТЕВ. И преди да наричаш някой тъпанар, разбери че не си единственият капацитет който да каже какво е редно и какво не да се направи. Плюс това си г-н никой за да обиждаш хората.

Отивай да гледаш тенис тогава.Мн сте велики нещо,"тва е моя Ботев,един единствен" нз си кво.Като толкова го обичате айде направете нещо,бахти лицемерите.Като ти гледам мненията,ти явно си напреднал философ и агитатор ВЪВ ФОРУМА.Смешка.
Първо. Влизаш даваш идеи и после всеки който не е съгласен с теб е цитирам "смешка" и "тъпанар" (модовете надали спят). Второ. Не само твоето мнение трябва да се счита за правилно. Това е форум за дискусии а не за, както ти правиш, РУГАЕНЕ по другите потребители. И 3-то, Мери си приказките, ако искаш да ме наречеш смешка заповядай. Ще ти кажа каде живе и каде работя, има хора които ме познават от тука и ще потвърдят. Ела да ми го кажеш в очите!

И сега като си казал Тъпанар на Весо, и на мен смешка, кажи го тва и на Шайн и на всички които седят зад идеята да не се създава нов Ботев. Неразбирам защо трябва да обиждаш хората само и само че са с различно мнение от твоето!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 дек 2009 15:02

Момчета, моля ви не мислете върху проблема, а върху решението му. Трябва на всяка цена да разкараме ДХ-С от Ботев, дори това да доведе до фалита на АД. Нека правим нещата по реда им. Според мен в момента не трябва да се насочваме към създаването на нов отбор, а към намирането на всички законови и не дотам методи за натиск върху селският. Защо например не подадем обща декларация (или каквото там се казва) от всички нас, подписана, до полицията и прокуратурата за проверка фалшификациите на ДХ-С на договори и решения вземани в Ботев?

Нека се концентрираме във "вземане на скалпа" на ДХ-С. После ако се налага ще възродим (основем нов) Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 15:08

ilian12 написа:Момчета, моля ви не мислете върху проблема, а върху решението му. Трябва на всяка цена да разкараме ДХ-С от Ботев, дори това да доведе до фалита на АД. Нека правим нещата по реда им. Според мен в момента не трябва да се насочваме към създаването на нов отбор, а към намирането на всички законови и не дотам методи за натиск върху селският. Защо например не подадем обща декларация (или каквото там се казва) от всички нас, подписана, до полицията и прокуратурата за проверка фалшификациите на ДХ-С на договори и решения вземани в Ботев?

Нека се концентрираме във "вземане на скалпа" на ДХ-С. После ако се налага ще възродим (основем нов) Ботев.

Аз ще се подпиша с двете ръце, само трябва да намерим някой, който да каже как точно да процедираме. Няма ли някой юрист, който може да помогне?

Върни се в “Ботев”