ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА
След като ги пребихме с 4:1 едва ли ще искат да ни дадат, който и да е играч, но все пак ако искат Кривия ще трябва да размислят
За какво им е на .......Пеньо?Да го дават,да вземат мосю Кривие,а на нас Пеньо ни стига да помогне с десетина гола през пролетта.Нямам нищо против,четири от тях да са срещу последният му отбор.
Иначе-два бека,ляв халф и поне един нападател.Видя се че ни е много къса скамейката!

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
От малките има такива лъвчета и като нападатели и халфове , но за бековете си прав особено Ради
Мишко поне играе на върха на възможностите си друг е въпроса , че те не са големи
за първенството стават и двамата, ако вземем купата тогава ще се хвърлят манги

"Илиан Илиев пред Novsport.com: Напускам Берое заради ръководството, което грубо се намеси в моята работа"
http://www.novsport.com/news71639_1003.html
Дано успеем да го придърпаме
http://www.novsport.com/news71639_1003.html
Дано успеем да го придърпаме

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Треньор си имаме, ако ще го взимаме за помощник, ок
- зеленобелия
- Контакти:
Ryder написа:Треньор си имаме, ако ще го взимаме за помощник, ок
Ти добре ли си бе Илиан е един от най-добрите треньори в България в момента.Не случайно го искат в младежкия национален отбор.

зеленобелия написа:Ryder написа:Треньор си имаме, ако ще го взимаме за помощник, ок
Ти добре ли си бе Илиан е един от най-добрите треньори в България в момента.Не случайно го искат в младежкия национален отбор.
Добър, но Велизар в момента е най-добрия български треньор

Пичони ще води отбора-ще доведе и италианците,вече се водят преговори
-
- Контакти:
San-Jose написа:Аз очаквам един гръмък трансфер, например - Иван Класнич да вземем

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Bully_Blue написа:San-Jose написа:Аз очаквам един гръмък трансфер, например - Иван Класнич да вземем
![]()
Намали малкото дозата бе момче
Ако играч от нивото на Класнич,дойде в България,то ще е само, за да разгледа забележителностите,а такива във футболен аспект няма много и скоро няма да има!
Ирония тъпако е това ИРОНИЯ , ако искаш мога да ти обяснява какво е ирония ....