Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
boabbb написа:7-местна "Зафира"

явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
 явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.Teo написа:Какво значение колко са?
Важното е че са зад отбора си и ще го подкрепят!
Рескпект!

progres1986 написа:първо за мераклиите.нямам сестра.майка ми е на 76.и трето живея до стадиона и ще си направя труда да ви преброя дали сте вагон или файтон.явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
Една шега, повторена много пъти се изтърква и по-нататъшното и повтаряне показва най-малко липсата на всякакъв вкус... Не можеш да очакваш овации и възторг от малоумната си шега, още повече в този подфорум... В крайна сметка-каквото повикало, такова се обадило...progres1986 написа:първо за мераклиите.нямам сестра.майка ми е на 76.и трето живея до стадиона и ще си направя труда да ви преброя дали сте вагон или файтон.явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
Направо ме разплака... Палячо!progres1986 написа:многограмотни ми приятелю,не смятам да влизам повеЧе в полемика с теб,понеже слизането до умственото ти и интелектуално равнище ще е равносилно на самоубийство!!!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта