Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Заклет Левскар » 11 мар 2015 10:08

Teo написа:
Cicero написа:Ботев естествено, но при честна игра от страна на ЦСКА и най-вече БФС! Искам истински двубой, не театър уговорен под масата!

Какво значи при честна игра от ЦСКА? Ти гледа ли последните два мача на ЦСКА? Ние не играем нищо, но това не значи, че няма да се хвърлим на 500% срещу Ботевъ.. ЦСКА е емблема на честна игра и феърплей, никога, ама никога не бихме играли за благото на трети отбори... разбери го това!
Много се отбягва темата, но мача на Овча купел между Славия и Лудогорец ще на 150% продаден от Корема!!!

Дечко, има си тема за вицове и смешки.
Ако не знаеш - вече знаеш :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 10:08

Teo написа:
Cicero написа:
Teo написа:Ние ако покажем играта от есента, само с мотивация и дух ще ви бием.. като цяло нашия отбор е в пъти по-добър от вашия :idea:

"Лети, лети, лети, детски смях звънлив ..." Есента ни бихте с едно на мъка на Армията, откъде тази увереност в теб?

Трябва да се наваксват точки.. ето я увереността ми!
Ние за разлика от ФК Левски играем честно, докато те биха направили всичко възможно ако бяхме в тяхното положение да легнат брутално в Пловдив!
За това няма да им падаме на нивото.. а просто отиваме и бием Ботевъ!

Ей, дечко, миналия сезон в последния кръг бихме Литекс за да станете втори бе, марципан пъпчив!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 10:08

IvailoRz написа:
Teo написа:
Cicero написа:Ботев естествено, но при честна игра от страна на ЦСКА и най-вече БФС! Искам истински двубой, не театър уговорен под масата!

Какво значи при честна игра от ЦСКА? Ти гледа ли последните два мача на ЦСКА? Ние не играем нищо, но това не значи, че няма да се хвърлим на 500% срещу Ботевъ.. ЦСКА е емблема на честна игра и феърплей, никога, ама никога не бихме играли за благото на трети отбори... разбери го това!
Много се отбягва темата, но мача на Овча купел между Славия и Лудогорец ще на 150% продаден от Корема!!!

Ъъъ Локо Сф - ЦСКА преди година и малко ?! Единствения мач който съм 100 % сигурен че е уреден . Ама единствения !

Хаха... те бяха на ръба.. Кокала треньор, ти какво очаакваш да ни играят ганкиното ли?
Ти за уговорени мачове не говори, че твоя клуб в минимум 10 попада!!!

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 11 мар 2015 10:10

Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:
Само факта, че стигнаха до това да се надявам ние да биеме е уникално унижение за тях... споко ще бием и ще ви вкараме в шестица... 8-)

Приятелю, от как мача Ботев - ЦСКА се превърна в някакъв значим фактор за подреждането, чета твоите мнения и те моля, да ми разрешиш един въпрос - Ти какво общо имаш със ЦСКА?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 10:10

Един страничен въпрос: Защо родителите вече не се занимават толкова активно с отглеждането на децата си, а са ги оставили на произвола на съдбата? Пример: това лапе Тео.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 мар 2015 10:11

Син до гроб_ написа:
Teo написа:
Cicero написа:
Teo написа:Ние ако покажем играта от есента, само с мотивация и дух ще ви бием.. като цяло нашия отбор е в пъти по-добър от вашия :idea:

"Лети, лети, лети, детски смях звънлив ..." Есента ни бихте с едно на мъка на Армията, откъде тази увереност в теб?

Трябва да се наваксват точки.. ето я увереността ми!
Ние за разлика от ФК Левски играем честно, докато те биха направили всичко възможно ако бяхме в тяхното положение да легнат брутално в Пловдив!
За това няма да им падаме на нивото.. а просто отиваме и бием Ботевъ!

Ей, дечко, миналия сезон в последния кръг бихме Литекс за да станете втори бе, марципан пъпчив!

Еееееее, сега пък и "марципан пъпчив"
Миналата година направихме услуга на Литекс, а не на тях. На тях им връчихме калъфката и ги лишихме от кефа да победят в Европа - нещо, което не им се е сличвало от 5 г.
А на Литекс отнехме възможноста да играе с гранда Зимбру :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 11 мар 2015 10:12

Заклет Левскар написа:
kanar76 написа:Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Имам един въпрос към феновете на всички отбори: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА? И защо? Сини фенове също могат да изказват мнения.

Темата много ме кефи за което си изказах мнението по-горе, но имам някои забележки към автора:
1. Въпросът е зададен към феновете на ВСИЧКИ отбори. Иска ли питане какво желае фен на Ботев Пд, че и да се обоснове :?:
2. След като се питат всички фенове, защо след това се уточнява, че и сини фенове могат да изказват мнения :?:

Исках да видя дали ще подкрепите най-мразения от вас отбор. Не, че много обичате нас. А си и мислих, че няма да бъдете активни. Дано поне да сте искрени.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 мар 2015 10:15

kanar76 написа:
Заклет Левскар написа:
kanar76 написа:Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Имам един въпрос към феновете на всички отбори: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА? И защо? Сини фенове също могат да изказват мнения.

Темата много ме кефи за което си изказах мнението по-горе, но имам някои забележки към автора:
1. Въпросът е зададен към феновете на ВСИЧКИ отбори. Иска ли питане какво желае фен на Ботев Пд, че и да се обоснове :?:
2. След като се питат всички фенове, защо след това се уточнява, че и сини фенове могат да изказват мнения :?:

Исках да видя дали ще подкрепите най-мразения от вас отбор. Не, че много обичате нас. А си и мислих, че няма да бъдете активни. Дано поне да сте искрени.

ОК, може би трябваше да попиташ неутралния фен.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 мар 2015 10:16

Истината е, че спасение за Ботев няма. Без Чунчуков и Огнянов Ботев ще е по-слаб и от карфица!

И на мен ми е тъжно, но това е положението, прецакани сте от съдбата, защото лягате редовно на говедата ;) , а тия говеда ще ви вземат квотата сега, а вие отивате по дяволите за ново дерби на Лаута. :cry:

Повече от Х не може да вземете от ЦСКА! :) Нямам пари, иначе бих се обзаложил с някого? :)
Последна промяна от dreben23 на 11 мар 2015 10:17, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 11 мар 2015 10:16

За тази година театралните представления приключиха по оста Коматево - Подуене. Не съм чул да се предвиждат други.

Върни се в “Футбол - България”