Ливърпул с първа победа на Анфийлд от 53 дни

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Ливърпул с първа победа на Анфийлд от 53 дни

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 12:35

Ливърпул се изкачи на шесто място във Висшата лига след победа 2:1 у дома срещу Уигън. Головете вкараха Давид Нгог и Фернандо Торес, а за гостите точен бе Н'Зогбия. След успеха мърсисайдци имат 27 точки и изпревариха с една Манчестър Сити. Червените са на пет точки от четвъртия Астън Вила. Това бе първи успех за Ливърпул на "Анфийлд" във Висшата лига от 53 дни насам.

В крайна сметка Ливърпул спечели за първи път на "Анфийлд" от 25 октомври насам, когато надделя над Манчестър Юнайтед с 2:0. Освен това червените продължиха серията и вече в 20 поредни мача на "Анфийлд" от Виссшата лига вкарват поне един гол.

Ливърпул - Уигън 2:1

Ливърпул: Рейна, Карагър, Шкъртел, Агер, Инсуа, Бенаюн (81 Акуилани), Масчерано, Джерард, Аурелио (61 Лукас), Каут, Нгог (64 Торес)
Голмайстори: Нгог 10, Торес 79

Уигън: Къркланд, Мелкиот, Бойс, Брамбъл, Фигероа, Гомес (83 Кумас), Диаме (58 Скотланд), Шарнер, Томас, Н'Зогбия, Родайега
Голмайстор: Н'Зогбия 90
браво на червените :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Ливърпул с първа победа на Анфийлд от 53 дни

Мнениеот _RoKi_ » 17 дек 2009 12:49

Е,то им беше време на Пуул :) Пък и Уигън след това 9-1 са си направо в кома :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 дек 2009 12:55

_RoKi_ написа:Е,то им беше време на Пуул :) Пък и Уигън след това 9-1 са си направо в кома :lol:

Ама будна кома :lol:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 13:42

Жалко за поредният изгубен сезон на Ливърпул. :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 17 дек 2009 13:45

Както каза Боби Борисов - ''Бенитесовия Ливърпул'', тоя испанец не се научи как се става шампион на Англия

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 13:53

San-Jose написа:Както каза Боби Борисов - ''Бенитесовия Ливърпул'', тоя испанец не се научи как се става шампион на Англия

Трансферната му политика е пълен провал.Торес,Бенаюн и Ш.Алонсо бяха попаденията на Бенитес,не трябваше да пуска Алонсо в Реал М.За мен Бенитес става за турнирите, не и за шампионска титла-твърде е непостоянен.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 17 дек 2009 14:37

Е то не може да искаш целия отбор да ти говори на испански и да искаш и да станеш шампион на Англия.
Освен ако не извадиш 1 милиард да си купиш цялата Барса например.

Както и по-горе е написано, за разлика от безспорните си тактически умения като селекционер Бенитез е по-зле от Офчата глава дори.
Което лично на мен ми е болно, защото я чакам тази титла близо 15 години...т.е. откакто съм фен на Ливърпул.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 дек 2009 18:13

athom написа:Е то не може да искаш целия отбор да ти говори на испански и да искаш и да станеш шампион на Англия.

Както и по-горе е написано, за разлика от безспорните си тактически умения като селекционер Бенитез е по-зле от Офчата глава дори.
Което лично на мен ми е болно, защото я чакам тази титла близо 15 години...т.е. откакто съм фен на Ливърпул.

Като побелееш може да имате някои късмет и вие там, че не е много интересно толкова години да тормозиш труп.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 17 дек 2009 23:41

Lord of memory написа:
athom написа:Е то не може да искаш целия отбор да ти говори на испански и да искаш и да станеш шампион на Англия.

Като побелееш може да имате някои късмет и вие там, че не е много интересно толкова години да тормозиш труп.

Ти пак ли изпълзя бе охлюв?!

@модераторите : обърнете се към админа на форума да сложи опция "игнориране", че ми писна да чета някои индивиди.

P.S. То си било имало опция...:D :D :D Ааааайде един досадник по-малко за четене.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Ливърпул”