ХХI кръг: Локомотив Пловдив - Ботев - неделя 13,30 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: ХХI кръг: Локомотив Пловдив - Ботев - неделя 13,30 ч.

Мнениеот mark1926 » 10 мар 2015 22:10

След като жълтите влезнаха по- здраво в мача , печелиха непрекъснато борба за първа топка, едно е да се нагласиш по - добре на терена, съвсем друго противника да влиза по- здраво в единоборствата- как ли да наречем това :?: Аз му казвам подценяване и понеже ако не е подценяване е безхаберие, високомерие и така нататък, съветвам потребителя пловдив1926 да не ме коментира, настоявам да си отговори и на следните въпроси-СЛЕД КАТО неделчо е некадърник, а според него за това ми изказване аз съм смешен, след като има подценяване-аз изказах прогноза че е възможно, а то е факт- , а пък за това ми изказване съм кретен, НЕКА СЕ ЗАПИТА РЕАЛНО ,КАКЪВ Е ПОТРЕБИТЕЛЯТ ОТРИЧАЩ ОЧЕВИДНОТО и обиждащ човека с правдивото мнение :?:

Ако има затруднения в отговорите, да не ме коментира докато не си отговори :idea:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 мар 2015 22:14

Тъпото е ,че на практика играхме без нападател.не.знам защо ръководството реши така.
на практика им подари мача ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 мар 2015 22:17

Напълно заслужен успех на БотевЪ, теренът си е наш и няма как да се оправдаваме с него, видя се, че стоим лошо, ДАНО ЗА КУПАТА Е СУХА тревата и си покажем истинските възможности...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 мар 2015 22:19

mark1926 написа:Напълно заслужен успех на БотевЪ, теренът си е наш и няма как да се оправдаваме с него, видя се, че стоим лошо, ДАНО ЗА КУПАТА Е СУХА тревата и си покажем истинските възможности...

Пожелавам ви успех за Купата и в първенството!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 мар 2015 22:33

bnboris0v написа:
kubik написа:Тъпото е ,че на практика играхме без нападател.не.знам защо ръководството реши така.
на практика им подари мача ;)

що бе емпиратурът да не е станал вратар

вратаря няма абсолютно никаква вина при головите.

просто ръководството сгреши с тактиката и с пускането на неправилните хора за този мач.

Бихте ни с нашета игра,а ние играхме странно друга ;)

тактически бяхте по добри и заслужено спечелихте
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 10 мар 2015 22:39

Irish stout написа:На лош терен дърводелците се адаптират по-лесно, така беше и днес. Крив мач.

Минало-заминало.

Я пак, я пак - дърводелците! А оня дърводелец адв. Колев на трибуните ни ви ли е президент? И кои "дърводелци" хвърляха снежни топки? Знам, че ще ме изтриеш, ама ти ще продължиш да си живееш в паралелна реалност. Истината е, че експеримента с "издръжката от феновете" се оказа неуспешен - просто заложихте на неправилните хора. А петте и кусур милиона си стоят, щото не щяхте да почнете начисто от групите. (За съжаление) малко ви остава - на другия мач я имате 100-200 души, я не. Ако не ви накажат, де. Ама се съмнявам.

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 10 мар 2015 22:43

mark1926 написа:Напълно заслужен успех на БотевЪ, теренът си е наш и няма как да се оправдаваме с него, видя се, че стоим лошо, ДАНО ЗА КУПАТА Е СУХА тревата и си покажем истинските възможности...

Един път да прочета нещо смислено без заяждане от теб,имате добри футболисти :arrow: с тоя черния смятам ,че ще ударите 6 от тотото, Радо Димитров и Делев също ако останат :idea: Като цяло мача бе все едно се гони прасе в калта,поне България видяха истинско дерби-нашия треньор сполучи с тактиката-не оставай топката в близост до наказателното си поле и я чисти силно напред :lol: вие сгрешихте тук и за това паднахте :!:

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 мар 2015 23:22

Кога е последната шампионатна победа на Локото срещу Ботев ? Ученик съм ,изкласявам , пък не съм я виждал , нека някой чичко да разкаже ! :mrgreen:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 мар 2015 23:31

Селяните много се радват, сигурно затова че взеха една победа след 20 години на Лаута. Нас тоя мач изобщо не ни интересуваше. Играхме си за кеф и паднахме. Футбол, както са казали умните хора, случва се...Ние си ги бихме тия където трябваше, и когато трябваше и сме на полуфинал за Купата на България. Дали ще завършим 7-ми или 8-ми все тая. А селяните нека се порадват малко, че с тая победка ще станат 6-ти. То това им е върха, и затова се радват така горкичките. Тъжната истина за тях обаче е че, трохите винаги са за бедняците и сираците. Факт.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 мар 2015 23:32

ip1912 написа:хубаво е новото табло :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Еми хубаво е, колкото и да ви е тъжно ще има да мечтаете за такова, а пък за стадион да не говорим, сигурно чак правнуците ще видят ваш стадион в града на Локомотив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”