ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2
Те в Диема(нова груп) явно ги напушват с нещо сериозно, което ги държи ден два. (Става дума за снощния гост) той си знае кой е. Горките им коментатори и меринджеи дето измислиха диема екстра това нещо явно е прекалено силно, затова говорят и правят само глупости.
- Paul Scholes
- Контакти:
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал
CECO_1981 написа:MuFc1878 написа:Наказания: Rofles, diplomat, suareshampion, MASTER_COOL
Тони крайно време е да охладиш страстите.
Особено тоя третия не трябва да му пускат интернет в психиатрията.

Здраейти
DmG написа:smoothc написа:Според Вас какво би направил Мойс с този състав?
Веднага ти казвам.
На база от сезон 2013-2014(отъждествено с резултатите).
бла
блащ
бла
бла
бла
бла
бла
бла
2ри с 70 точки хахахахахахахаха
бла
бла
бла
бла
Меката китка пак е забравил да си пие хапчетата.

- Karsa Orlong
- Контакти:
diplomat написа:DmG написа:smoothc написа:Според Вас какво би направил Мойс с този състав?
Веднага ти казвам.
На база от сезон 2013-2014(отъждествено с резултатите).
бла
блащ
бла
бла
бла
бла
бла
бла
2ри с 70 точки хахахахахахахаха
бла
бла
бла
бла
Меката китка пак е забравил да си пие хапчетата.![]()
70 точки ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Аз защо друго виждам?
smoothc написа:Общо:60 точки
Позиция(към 28 кръг):2-ра.
И на мен това ми беше мисълта - че Мойс го имате едва ли не за най-големия провал в историята.
Зависи от гледната точка!
Аз съм на мнение,че предвид факторите - иновации(трансфери) и мениджърски опит(реноме),то Ван Гаал залужава много повече критики(остри) и клони доста повече към понятието провал.
Крайно неочаквано на фона на всичко това и страхотното представяне на Световното първенство,но за съжаление факт.
smoothc написа:И на мен това ми беше мисълта - че Мойс го имате едва ли не за най-големия провал в историята.
Зависи от гледната точка!
Аз съм на мнение,че предвид факторите - иновации(трансфери) и мениджърски опит(реноме),то Ван Гаал залужава много повече критики(остри) и клони доста повече към понятието провал.
Крайно неочаквано на фона на всичко това и страхотното представяне на Световното първенство,но за съжаление факт.
Друго си е да завършиш на 7-мо място с шампионски отбор, похарчвайки почти 80 млн. паунда, а?

При този тип мениджмънт и поведение(експериментално-апатичен),нивото на конкуренцията(може би най-важният акцент от всичко) от сезон 2013-2014 и амортизиралия състав...не съм сигурен дали и 7-то място щяхме да достигнем.
На практика към този момент ние и изобщо не сме толкова далеч от 7-то място (4 точки),а на фона на големите иновации,класата на Ван Гаал,нивото на конкуренцията...трябваше да сме на поне 8 точки дистанция от тази позиция.
Този и още някои други детайли...категорично индикират,че положението изобщо не е добре!
На практика към този момент ние и изобщо не сме толкова далеч от 7-то място (4 точки),а на фона на големите иновации,класата на Ван Гаал,нивото на конкуренцията...трябваше да сме на поне 8 точки дистанция от тази позиция.
Този и още някои други детайли...категорично индикират,че положението изобщо не е добре!
Много по-добре е от миналата година.
Сър Луи фор дъ уин. 

На всички ни се искаше да е по-добре,отделно че имаше и солидна основа да бъде така,но...
Ако трябва да се изведе една от най-големите функционални разлики между Ван Гаал и Дейвид Мойс - ситуационен комфорт.
В този аспект Ван Гаал е в пъти по-облагодетелстван в сравнение с Дейвид Мойс.
Изминаха близо 8 месеца,а отборът няма нито игрови облик,нито ясна стратегия,нито достатъчно устойчив точков актив.
Аз лично очаквах много по-добър и мащабен мениджмънт,иновативни концепции,експерименти с цел повишаване качеството,динамика и замах в играта на Манчестър Юнайтед,но Ван Гаал разби на пух и прах всичко това.
Ако трябва да се изведе една от най-големите функционални разлики между Ван Гаал и Дейвид Мойс - ситуационен комфорт.
В този аспект Ван Гаал е в пъти по-облагодетелстван в сравнение с Дейвид Мойс.
Изминаха близо 8 месеца,а отборът няма нито игрови облик,нито ясна стратегия,нито достатъчно устойчив точков актив.
Аз лично очаквах много по-добър и мащабен мениджмънт,иновативни концепции,експерименти с цел повишаване качеството,динамика и замах в играта на Манчестър Юнайтед,но Ван Гаал разби на пух и прах всичко това.
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал
sunscres92 написа:5:0 с 5 гола на Ашли Йънг.
Ех. Мечти....
Обичам Левски