sandi74 написа:Локо Сф днес пожали Черно море.Резултатът спокойно можеше да е поне 5,6:1.Факт.В интерес на истината Черно море никога не са били в борбата за първата шестица през настоящото първенство,нямат потенциал за това и класирането ясно го показва дори и на тези които бъкел не вдяват от футбол.Шансовете на Морето да спечелят Купата са малко под нула (0)процента.Успех в борбата за 7-8 място.
...освен когато ПРЕГАЗИХА Берое с 4:0 и ги пожалиха да не е 8-9:0, а навместо това касапите счупиха крака на Китанов и контузиха тежко и Слави Сталев. Това е потенциала, 4:0, но уви, както казаха по-горе слаб старт с меко казан жалък треньор, който подари много точки, провали и подготовката....Иначе, ако трябва да правим изводи пък ние, то и аз имам едни:
1. Този Чанович ли е, какъв е не зная, но е някакъв абсолютен ПАЛЯЧО! Категоричен съм, че днес той има ОСОБЕНА вина за загубата и най-вече втория гол! За пореден път изпусна и няколко топки в краката на нападателите, нещо, което прави ВСЕКИ мач. Този некъдърник трябва да бъде забит на пейката още следващия кръг за сметка на Илия Николов, който показа много силни изяви например на мача с Берое там! И...откъде-накъде един измислен сръбски анонимник, който е най-смешния вратар пазил вратата ни ще получава такова доверие от треньора? Ама казвам ви, тоя не седне ли на пейката МНОГО ядове ще берем, пълен бездарник!
2. Експеримента Станчев деф.халф е неудачен. Станчев играе слабо там, не може да покрие Кулибали (1-вия гол), като цяло и отбора играе много слабо като наредиш само деф.халфове. Максимум двама! Стенио и Клок, толкоз.
3. Златинов - абе чудя се, на 33 години, с опит и визитка, но само аз ли виждам в него най-слабия ни играч на терена? Няма вярно отиграване просто. Проваля всяка атака, подава на съперниците ни, а днес с бездарните си центрирания предизвика 1-вия гол в нашата врата. Ама време беше Кольо да му покаже пътя накъде води с това поведение. Вместо опит и спокойствие внася някакъв хаос в отбора, подава на съперниците ни, направо....за мене като Чанович - твърдо на пейката, не знам как я мисли, но на 33 години го виждам пенсионер от лятото.
Стягаме се за Купата....но без Чанович на вратата, без Златинов в титулярния състав и без Станчев като деф. халф

ПС: Знаете ли какво става с Китанов и кога ще е готов?