Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CanariesUltrasFront

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот CanariesUltrasFront » 17 дек 2009 12:11

rump_shaker написа:
CanariesUltrasFront написа:
veseo написа:Ако е вярно, пълна глупост. Както каза Наско - "Той не умира, той се клонира" май е вярно за нас :oops: Аз на Ботев 2010 няма да ходя, за вас не знам...

Абе тъпанар,писна мивече от такива като теб!Като си толкова отворен иди убий Селския!

А ти можеш ли да си спестиш обидите бе! И аз на Ботев 2010 няма да ходя. Докато Ботев Пловдив 1912 съществува и има искрица надежда да се спасим от разпад и да се освободим от селското иго, аз друг отбор няма да припозная за моя БОТЕВ. И преди да наричаш някой тъпанар, разбери че не си единственият капацитет който да каже какво е редно и какво не да се направи. Плюс това си г-н никой за да обиждаш хората.

Отивай да гледаш тенис тогава.Мн сте велики нещо,"тва е моя Ботев,един единствен" нз си кво.Като толкова го обичате айде направете нещо,бахти лицемерите.Като ти гледам мненията,ти явно си напреднал философ и агитатор ВЪВ ФОРУМА.Смешка.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 17 дек 2009 12:16

Ботев е един,аз лично ако ще и 100 отбора с името Ботев да се създадът няма да стъпя на тяхен мач.Дайте всеки път като отбора е пред разпадане да създаваме нов и накрая даже да не помним кой беше автентичния. Аз лично ще продължа да водя децата си на мач на Ботев Пловдив 1912 ,нямам намерение да ги раздвоявам и след време да ме питат това ли е онзи Ботев дето е побеждавал Байерн,не татко това е Ботев на феновете,другия с великата история е във В група.Христолов не е вечен ,Ботев е един. На мен лично не ми пука дали селския ще закара отбора във В или във зоните,все някога ще дойде края на ерата му и тогава отново ще изгрее слънцето и на наща улица !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2009 12:16

Стига се карайте ! Според мен такова решение за нов клуб не се взима ей така от прищявките на 10-15 по главни фена ... отворете тема в независимия или тук ЗА или ПРОТИВ, за да се види мнението на хората ... Аз лично съм твърдо против !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

ulrich
Контакти:

Мнениеот ulrich » 17 дек 2009 12:32

Чета всички мнения, които общо взето се свеждат най- вече до взаимни обвинения и нападки. Според мен, ако БФС си свърши работата и ни изхвърли от групата, а доколкото знам трябва да е през група- ние се озоваваме автоматично в аматьорския футбол. В този случай клуба продължава да функционира просто като спортен отбор и не е нужно да е обвързан с каквато и да е фирма. АД-то на селяка си остава с всички пасиви и задължения, но няма нищо общо с ФК. Мисля, че много хора не правят разликата м/у футболния клуб и фирмата. Не съм юрист и расъждавам на базата на познания от обща култура и моля да ме поправите, ако греша. Просто се опитвам да видя някаква светлина за НАШИЯ БОТЕВ!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 дек 2009 12:35

Искам да попитам кой отбор е в момента Локо Пд, кой отбор е в момента Пирин, кой отбор е в момента Берое??? Много бързо забравихте! Същите тези отбори, всъщност бяха други преди това, но феновете не са казали - не, това не моя отбор. А мисля, че вече е ясно, че този отбор в момента няма да съществува. И на кой отбор ще ходите и ще водите децата си, като просто няма да същесвува такъв като футболен клуб? Аз лично, не виждам как селския ще продължи да бута отбора а и не забелязвам луди да го купуват.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 дек 2009 12:39

Вижте не съм от Ботев, но винаги съм уважавал този отбор а в европейските първенства съм за МЮ и Фиорентина.
Та по въпроса като фен на Фиорентина съм преживявал нещо такова когато Чеки Гори докара отбора до фалит и се създаде един отбор наречен Флоренция Виола който тръгна от Серия С1 и в последствие не знам как стана си изкупи емблемата и автентичните символи - марката Фиорентина и сега отново всичко е както трябва отбора ни се възстанови и сега си играе успешно в ШЛ, но феновете имаха зад гърба си тогава а и сега Делавале който помогна финансово и от Флоренция Виола клубът си стана пак Фиорентина. Незнам дали това не е вариант и за Ботев дали един нов клуб в последствие когато селския фалира няма да може като в Италия да изкупи марката Ботев и всичко да си дойде на мястото като във Фиорентина дали това не е начина не да има два отбора а новия в последствие да изкупи марката от стария и така да си върнете отбора.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 12:41

ulrich написа:Чета всички мнения, които общо взето се свеждат най- вече до взаимни обвинения и нападки. Според мен, ако БФС си свърши работата и ни изхвърли от групата, а доколкото знам трябва да е през група- ние се озоваваме автоматично в аматьорския футбол. В този случай клуба продължава да функционира просто като спортен отбор и не е нужно да е обвързан с каквато и да е фирма. АД-то на селяка си остава с всички пасиви и задължения, но няма нищо общо с ФК. Мисля, че много хора не правят разликата м/у футболния клуб и фирмата. Не съм юрист и расъждавам на базата на познания от обща култура и моля да ме поправите, ако греша. Просто се опитвам да видя някаква светлина за НАШИЯ БОТЕВ!

И аз прочетох всички мнения и съм съгласен, че само се джафкаме един-друг. А истината е, че пак нищо няма да направим. Всичко е в ръцете на БФС, които отдавна трябваше да намалят отборите в "А" и "Б" група, да изхвърлят при аматьорите всички неизрядни отбори, между които сме и ние, и такива хора като селския мърльо щяха сами да се откажат от издръжката на отборите.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 17 дек 2009 12:46

Няма смисъл да се караме сега!
Ако АД-то фалира и отбора се закрие(дали точно отбора престава да съществува или само АД-то?????)Та да си зададем въпроса от две злини коя ще изберем Да нямаме отбор или да имаме НОВ!
Едното означава да окачим шалчетата и да спрем да се интересуваме от БГ футбол
А другото означава много труден и трънлив път по който не всички ще минем?
Мисля дори и да има нов отбор ще има и силен отлив на фенове!
Та моето мнение е ако се прави нов то да е само и единствено ако старият се закрие по една или друга причина!!!! :!: :!:
Тогава си мисля че много хора ще се върнат по стадионите

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 17 дек 2009 12:47

1912BOTEV написа:Искам да попитам кой отбор е в момента Локо Пд, кой отбор е в момента Пирин, кой отбор е в момента Берое??? Много бързо забравихте! Същите тези отбори, всъщност бяха други преди това, но феновете не са казали - не, това не моя отбор. А мисля, че вече е ясно, че този отбор в момента няма да съществува. И на кой отбор ще ходите и ще водите децата си, като просто няма да същесвува такъв като футболен клуб? Аз лично, не виждам как селския ще продължи да бута отбора а и не забелязвам луди да го купуват.

+1

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 12:51

Да, няма никъв смисъл от тези спорове в момента. УСПОКОЙТЕ СЕ ХОРА!
Първо, това е само една непотвърдена новина. Второ, там се казва "от ляТОТО". До това лято има толкова още ТОТО да става, т.е. вода изтече, че няма смисъл сега да се мисли. Акпо АДто фалира, тогава ще се мисли. Както се каза, (ще) има бая маймунки готови да направят нов Ботев. Някой може би вече се готвят усилено, други ще се, трети само следят , а четвърти (или първите) си пускат тайни агенти под прекритие във форумчето ...

Върни се в “Ботев”