Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 10:59

Hacko1912 написа:анти-българи? еничари? ХАХАХАХА :mrgreen: Как можа така да паднеш, форвер, кака можа. ХАХАХАХА

Сега, ПАК и за КОЙ ЛИ ПЪТ си смени аргументите. Твоя аргумент до момента беше (на върпосът защо е негодник този) че е отказал да стачкува с българите. Питаха те - а онзи или онези други тренйори, които отказаха да стачкуват? НИЩО! Това че са българи ги прави изключения от твоето собствено правило ли?

Сега си сменям тотално аргумента. Казвал е че ще има сделка. През по-голямата част каза да не не го питат за сделки, че е тренйор и си гледа тренировките.

Питаха те тебе преди време и постоянно, какво мислиш за 1) Пичони като тренйор и да го сравниш с българските тренйори - по добър ли е, профи ли е, и прочие. Нищо! После те питаха и за италианските футболисти - ти виждаш ли разлика в тренировките м/у италианци и българи? А по време на мач? Нивото на тактическо образование, на техника и на раздаване? Мълчиш. За сметка на това бягаше по тъча с писания за таксита, хотелски сметки, уестерн унион и не знам си още какво. А Пичони направи отбор а който феновете само са мечтали от години, в тази абсурдна атмосфера за трениране, за игра и за подкрепа. И ти ето за това си сляп. Имаш някъв страхотен личен и корестен мотив да мразип и Пичони, и цялото италианско войнство, но това, което ти и други колко твоята банда прпускате, че 1000 те фенове не следват Велизар, Божо или квито и да са там, ами следват сърцето си и любовта си към БОТЕВ. И като видяха игрите и радаването на това оплюто от теб италианско войнство и този "негодник", ги обикнаха. Не защото велиар или отчето така са им казали. И ето това ти е голямата (или ви е) грешка. Народната любов, форевер, не се купува и не се манипулира. А се аслужава. И който е заслужил, значи е ПИЧ.

Пичони е пълен анонимник,като треньор!!!!Резултатите в Ботев Пд са-1победа и 4 равни и 7загуби.Тълкувай ги сам.Що се отнася до народната любов тя е преходна.Справка-цар БОРИС И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ Г.Димитров и т.н и т.н.....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 11:05

ХАХАХА - бая големи надежди имаш гледам, Г Димитров ли ще ставаш, с мляко м/у редовете ли сега пишеш, та само твоите си да те разберат? Срещу Гьоринг ли пледираш или срещу еничарин като мен? ХАХАХАХ

Ама да е ясно, ти народната любов към Пичони не я отрече, така ли? "Те сега феновете го обичат, вярно раздаваха се тези италианци, добри са, ужас, ужас, направо гадно ми ставаше да ги гледам как са на векове напред от нашите момчета и от нашите тренери, ама нищо, аз, бягащия по тъча, знам че народната любов е преходна, аз ща чакам, ще търпя сега, с ехидна усмивка ... НО ще дойде моето време, ще дойде, и ще видят тогава кой е Форевер, кой е "Бягащият по тъча" ... аз юе им покажа, и квто съм си отмъстителен никой няма да забравя, кат Гоцата Димтров ще бъда ... "

ХАХХАХАХА

от сега нататък ще те наричам "бягащият по тъча" ... :mrgreen:

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 11:11

Hacko1912 написа:ХАХАХА - бая големи надежди имаш гледам, Г Димитров ли ще ставаш, с мляко м/у редовете ли сега пишеш, та само твоите си да те разберат? Срещу Гьоринг ли пледираш или срещу еничарин като мен? ХАХАХАХ

Ама да е ясно, ти народната любов към Пичони не я отрече, така ли? "Те сега феновете го обичат, вярно раздаваха се тези италианци, добри са, ужас, ужас, направо гадно ми ставаше да ги гледам как са на векове напред от нашите момчета и от нашите тренери, ама нищо, аз, бягащия по тъча, знам че народната любов е преходна, аз ща чакам, ще търпя сега, с ехидна усмивка ... НО ще дойде моето време, ще дойде, и ще видят тогава кой е Форевер, кой е "Бягащият по тъча" ... аз юе им покажа, и квто съм си отмъстителен никой няма да забравя, кат Гоцата Димтров ще бъда ... "

ХАХХАХАХА

от сега нататък ще те наричам "бягащият по тъча" ... :mrgreen:

тВОИТЕ ВЕЛИКОЛЕПНИ ИТАЛИАНЦИ СА ТОЛКОВА ВЕКА НАПРЕД ТА СЕ РАЗПРАВИХА С мега клубове.като Своге,Мездра,Сливен,Пирин.................

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 17 дек 2009 11:23

Forever, след тебе трева не никне, майна... хвърляш фрази и обиди и след тва ги подкрепяш с НЕОБОРИМОТО ТВЪРДЕНИЕ че говориш само факти...Така не става, не и нормален диалог...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 11:32

Бягащият по тъча,

първо да уточня че ПАК не отговир на ясните въпроси задавани към теб тук в таи тема от няколко дена. И за народната любов пак не каа. Как така хиляди фенове обикнаха Пичони и италианци, въпреки твоята статистика? как стана?

Но нищо. Искам сега да ти обясня едно нещ. Стана май въпрос за Шекспир преди това. Шекспир съм изучавал в детайли. И може би от там ми идва тази нетърпимост към манипулатори, изплозващи истината, към хора стремяюи се към власт на всяка цена, към користни принцове, лордове и самозванци. А най-великият образ на Шакспир (за мен поне) даже не е Лир или Хамлет, ами Сър Джон Фалстаф. Знаеш ли защо? Защото е най-широко скреонния човек някога съшествуал в цялата световна (и литературна) история, защото неговата интелигентност отсъпва само на свръх-самосъзнанието на Хамлет, защото си няма господар, чувствовто му за хумор е безкрайно и не изучаемо, и единсвеното кеото иска е чаша хубаво вино (па макар и шибания херес). И най-вече ащото с всичко това той громи и РАЗКРИВА пред света всички дребни манипулативни душици, които биват и се крият зад анонимността на прицове, лордове и крале даже (или бъдещи).

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 12:05

Hacko1912 написа:Бягащият по тъча,

първо да уточня че ПАК не отговир на ясните въпроси задавани към теб тук в таи тема от няколко дена. И за народната любов пак не каа. Как така хиляди фенове обикнаха Пичони и италианци, въпреки твоята статистика? как стана?

Но нищо. Искам сега да ти обясня едно нещ. Стана май въпрос за Шекспир преди това. Шекспир съм изучавал в детайли. И може би от там ми идва тази нетърпимост към манипулатори, изплозващи истината, към хора стремяюи се към власт на всяка цена, към користни принцове, лордове и самозванци. А най-великият образ на Шакспир (за мен поне) даже не е Лир или Хамлет, ами Сър Джон Фалстаф. Знаеш ли защо? Защото е най-широко скреонния човек някога съшествуал в цялата световна (и литературна) история, защото неговата интелигентност отсъпва само на свръх-самосъзнанието на Хамлет, защото си няма господар, чувствовто му за хумор е безкрайно и не изучаемо, и единсвеното кеото иска е чаша хубаво вино (па макар и шибания херес). И най-вече ащото с всичко това той громи и РАЗКРИВА пред света всички дребни манипулативни душици, които биват и се крият зад анонимността на прицове, лордове и крале даже (или бъдещи).

Какво все неси разбрал?И за коя любов питаш за тази при която заяви,че е турист на ст.Х.Ботев ли,заобиколен от любящи фенове?

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 12:06

Abbiati написа:Forever, след тебе трева не никне, майна... хвърляш фрази и обиди и след тва ги подкрепяш с НЕОБОРИМОТО ТВЪРДЕНИЕ че говориш само факти...Така не става, не и нормален диалог...

Хубаво е да кажеш кой обиждам..,ако го правя.....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 12:32

botev forever написа:Какво все неси разбрал?И за коя любов питаш за тази при която заяви,че е турист на ст.Х.Ботев ли,заобиколен от любящи фенове?

Аз всичко разбирам, не се притеснявай за мен. :mrgreen: Ти може да се правиш на УДАРЕН и избягваш отговори до второ пришествие, но това не ме пречи да те разобличавам нон стоп. Върпосите, на които ти явно нямаш намерение да отговаряш, няма да ти ги повтярям по няколко пъти на ден, но ако упорстваш, чат пат мога да ти ги припомням. А за любовта може сам да я видиш. Има и снимки и клипчета от мачове, от гола на Морини, от мача м/у фенове и играчи преди 10 дена, от 1000-те мнения тук, в други форуми, във фейсбук. Фенове от Пловдив, България и от целия свят разбраха със сърцата си кой играе за тях, кой се раздава за Ботев и кой има качества.

И да уточня едно нещо. Аз спрямо теб няма нищо против. Даже съм сигурен,че си готин пич и ако, дай боже, един ден се запознаем, ще намерим много общи неща. Громя не теб, а поведението ти и анонимното ти манипулативно, скрито форумна съществувание. Много е лесно да излезеш от него и да си говорим като нормални хора със свалени карти на масата. Но теб явно това не те устройва.

Gemeaux
Контакти:

Мнениеот Gemeaux » 17 дек 2009 13:23

Следейки дискусиите за Ботев прави ужасно неприятно впечатление пълната простащина на няколко екземпляра от групата на сектант-сделкаджиите...Учудващо е търпението , с което очевидно по-интелигентните фенове като Ботев Форевер , ВХП , Булгаро ,Теро и проч. се опитват да водят диалог с тях. Също така е учудващо безразличието ,с което модераторите подминават пороите от обидни квалификации ,плюнки , храчки и прочие екскременти от тези примати спрямо реалистите. Според мен единственото , което кара тези реалисти-Ботевисти да доближават фекалния речник на сделкаджиите е загрижеността им към БОТЕВ.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 13:30

Джемо

Може ли малко по-конкретно ако обичаш? С имена и със цитатити, доказващи простащина? Че иначе човек ще си посмили че имаш мен предви, което аз дълбоко се съмнявам, предвид невероятно сдържаните ми и интелигентни постове, позоваващи се на Шекспир, бългаската история, а също и почти виртуозно ми боравене с логика и риторика.

Върни се в “Архив”