Проблемът не е толкова във вратарчето, а в този дето го доведе на Герена. Не може да имаш претенции за голям отбор и да нямаш правилна трансферна политика. Вратар с ръст 179 см автоматично не става за А група. Не ми се мисли колко по- качествени вратари изгонихме заради това недоразумение. През целия си управленски стаж в Левски "инжинерина" от Столипиново има само една вярна констатация: с този вратар който уцели вратата ни вкарва гол. Замислете се честно, с ръка на сърцето, и помислете- не е ли много странно развитието на мача в Делиормана. Като започнем от липсата на реакция при назначаването на този престъпен съдия, после интересния стартов състав, експерименталната постройка, примиренческото поведение на играчите, щастливата усмивка на треньора след 60- тата минута и т. н. Сигурно за определени хора азиатските залози са по- важни от участието на отбора ни в първата шестица, знам ли! Но ние сме Левски, от София. С още един отбор винаги се борим за призови места. Другото не ми се коментира.
Абе, пич ти някога заставал ли си на врата някога? Не ми отговаряй. Знам отговора. А мача гледа ли? Я пак кажи кой сбърка при гола. Я кажи на колко е години поне Пламен знаеш ли?
На времето такива като теб ругаеха Иванков и не го искаха в "Левски". После млъкнахте, нали?
Виж за болднатото сме на едно мнение. Относно залог... хехе, я пак помисли. Шестият! гостува на шампиона и втори в класирането.
Пламен е авоар за бъдещето. Не, не е във форма след контузията. За съжаление Гонзо натири Блажевич. На мен много ми допадаше.