Вальо,нека да не се задълбочаваме в излишни полемики.
И преди съм го казвал - който иска да чете моите коментари,който не иска да не ги чете,абсолютно никого не ангажирам с тях.
Това е форум и всеки е свободен да изкаже своето мнение,разбира се,без да нарушава предварителните правила сайта.
Имаме си и модератор,специално оторизиран да контролира коментарите и следи за нередности във форума,така че...
И аз не харесвам някои коментари,но чак пък да се правим на корективи и изкуствено да се предизвикват полемични ситуации,още повече че този форум се слави и като един от най-нормалните в този сайт,с едни от най-интелигентните фенове в него,така че...нека запазим добрия тон.
Вярвам,че ще се съгласиш с мен,ако ли пък не...ок,щом така си решил.
ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Доволно цирк в тая тема,и аз отдавна не съм се смял така
Иначе не знам с какви очи феновете на Пул говорят за купи и 7-мо място,при условие,че този адски слаб Юнайтед е пред тях в класирането
А пък част от тези на Юнайтед реагират на провокациите по същия начин като Ди Мария ,но пък го критикуват за постъпката му
Въобще култува тема,дано модераторите я оставят в този и вид 

Иначе не знам с какви очи феновете на Пул говорят за купи и 7-мо място,при условие,че този адски слаб Юнайтед е пред тях в класирането

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Paul Scholes
- Контакти:
0007 написа:Доволно цирк в тая тема,и аз отдавна не съм се смял така![]()
Иначе не знам с какви очи феновете на Пул говорят за купи и 7-мо място,при условие,че този адски слаб Юнайтед е пред тях в класиранетоА пък част от тези на Юнайтед реагират на провокациите по същия начин като Ди Мария ,но пък го критикуват за постъпката му
Въобще култува тема,дано модераторите я оставят в този и вид
Какви ли не теми на Юнайтед е имало по време на стария ми ник GGMU_forever. :Д Имаше една, където всички фенове спамихме като нагърмяни незнайно що и писахме всяк'ви глупости. :д
Здраейти
Дразнещо е да четеш "експериментално-апатично".
А не те ли дразни да го гледаш...буквално всеки мач!?
Принципно няма такава фраза в българския език(ще я патентовам),но пък за сметка на това,тя прекрасно описва нагласата на Ван Гаал,която най-малко очаквахме и "имахме нужда" да се прояви точно през сезон 2014-2015.
Какъв беше Ван Гаал на СП(като присъствие и тактически идеи),какъв беше Ван Гаал на турнето в САЩ(респектираща фигура,твърдо решена да постигне успех),а какъв е Ван Гаал сега?
Цял сезон чакам(аз лично) да се случи нещо извънредно,нещо уникално,нещо което да приляга от до на този отбор на Манчестър Юнайтед,...къде изчезна частицата гениалност на Ван Гаал?
В крайна сметка,ако трябва да бъдем обективни и погледнем критически на нещата - след мъките срещу Йоувил,Кеймбридж и Престън...ние най-накрая си получихме заслуженото и най-вече Ван Гаал,който така и не промени нагласата си в този турнир.
И за да бъде картинката пълна - Дани Уелбек ни отразя главата!
Последна промяна от smoothc на 10 мар 2015 01:36, променено общо 2 пъти.
Така и немога да си отговоря какво на М.Ю не им достига тоя сезон при положение ,че накупиха една дузина скъпоплатени звезди и един не кой да е треньор като Ван Гаал и въпреки всичко браха срам из купите на Англия ( 4:0 от МК Донс , преиграване с Кеймбридж ) днес Арсенал ги отстрани на техен стадион нещо нечувано до преди 2 години и отказването му .
Явно пак ще стигнем до отговора ,че отбор с пари не се прави само . В тоя ред на мисли в момента в Юнайтед не виждам биткаджии тип Кийн , Скоулс , Видич , Парк - има някакви латиноси дето мрънкат като Фалкао , колебливия Ди Мария дето не знае къде е след смяната на климата .
Явно пак ще стигнем до отговора ,че отбор с пари не се прави само . В тоя ред на мисли в момента в Юнайтед не виждам биткаджии тип Кийн , Скоулс , Видич , Парк - има някакви латиноси дето мрънкат като Фалкао , колебливия Ди Мария дето не знае къде е след смяната на климата .
Така не успях да гледам мача,но като гледам във форума е по-интересно отколкото самият мач.Явно и този брадат рекорд падна жалко.Много грешки на наши защитници,и за това са станали головете е без грешки няма победа.Много обиди,закани и тем подобни момчета фенове,това е просто мач не е смисъла на живота ви по-спокойно.Да паднахме тежко е,но какво да се прави,това е илюстрацията на нашият сезон като цяло.Гледаме напред и това е.И пак казвам лятото цел номер едно е централни защитници.Нормално е да има злоба към нас аз я възприемам с широка усмивка.Всеки иска големите отбори да имат спадове.Постъпката на Ди Мария не подхожда на класата му.Много разочароващо според мен,и си мисля,че той е пътник лично мое мнение.Тази прекрасна публика не заслужава това.

Soulen написа:ChelseaFUN написа:Скъсахте ме от смях с коментарите ви(нищо лично към никого)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мен, ама половината са за бан, особено с тия обиди и смъртни заплахи
То като се замислиш вярно си е за смях, но какво да правиш, нервите това докарват.. Вчера и бях на гребена на вълната..

Разликата между човек и ******!
[wrapimg=]https://metrouk2.files.wordpress.com/2012/11/article-1351958314681-15d3aa39000005dc-884039_636x364.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/130428201044-van-persie-story-top.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.goal.com/1064000/1064042_heroa.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://metrouk2.files.wordpress.com/2012/11/article-1351958314681-15d3aa39000005dc-884039_636x364.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/130428201044-van-persie-story-top.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.goal.com/1064000/1064042_heroa.jpg[/wrapimg]
И контузии започна да пожелаваш, но като перси се радваше на гола си срещу Арсенал нищо не казвахте. И Уелбек беше буквално изгонен (също като Тевез), а персито най- грубо си изостави отбора който го направи човек да иде при пряк конкурент. Толкова по този въпрос. За мача и играта на отбора нищо хубаво не мога да кажа- отделни индивидуалности проблясват от време на време и това ви държи още в първенството но Ван Гаал така и не можа да ги сработи тези играчи. Имам чувството че всичките се мразят и не искат да играят един с друг на инат
. Държете малко на тези провокации, приключихте един много силен и мнооого дълъг период под съра и е нормално да се полута отбора докато си намери новото ядро и правилен менъджър. Ако ще и милиарди за трансфери да се изсипят без дух и хъс нищо не става. Хайде със здраве и по-малко нерви.

Тука се издивява яко
Спокойно, това е просто една загуба, независимо, че турнира е с доста добра репутация ... За мача, Арсенал играха като цяло силно и както напоследък - ужасно в защита
Колкото до домакините - не ви прави чест да скачате толкова, при положение, че основно се разчиташе на сипани и високи топки
Аз имах чувството, че по едно време сме на "Болейн Граунд"
Леля Мария правеше добър мач, точно преди да се посере
Наистина, имаше типичния сблъсък ръка в ръка на Ди Мария и Рамзи, обаче той падна изключително лесно на супер изгодна позиция. А реферите в Англия следят много изкъсо латиносите за симулации. Реакцията му е без коментар - над 3 мача ще са, според мене. Не разбирам големите възгласи, явно подкрепени от Катинарчето ( който за пореден път ме издразни - на тоя трябва да му забранят да коментира мачове на Юнайтед ) за гонене на Бейерин
Човекът направи 2 фаула в мача, първия си беше 100% картон, ама за второто е супер пресилено да се даде такъв
Фелата, например, първото полувреме имаше повече нарушения от целия отбор на Арсенал, а получи картон чак като направи 3 поредни фаула през второто в центъра
Като цяло хубав и бърз мач - хареса ми . Ще срещнеме дървосекачи на полуфинала - купата явно не е мираж 

Леевски, оле