Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа
В знак на протест срещу отбори участващи в черно тото и нагласени резултати Ч.море трябва да бойкотира този мач. 

- damyanov1963
Sole написа:В знак на протест срещу отбори участващи в черно тото и нагласени резултати Ч.море трябва да бойкотира този мач.
И добре ще направите. Така поне ще имате оправдание за загубата от Хасково.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
TNT написа:Дерби между равностойни отбори с непредвидим край,най-вероятно Х
Смешен си.
- anihilator
- Контакти:
damyanov1963 написа:anihilator написа:damyanov1963 написа:Никога не съм давал прогнози във форума, но този път давам равен, или победа за Хасково. При положение, че съдията не пожали тия тичащите, както днес с/у Локото.
Сърби те май дупето
То от привърженик на вашето отборче, друго освен простотия не може да се чуе, или прочете. М/у другото, как върви подготовката за историческото дерби с Хасково? Не е толкова страшно, че ще ви бият. До края на първенството ще имате няколко пъти възможност да им се реванширате
Много добре върви подготовката , раздават се момчетата бием ги тия Хасково /Левски б отбор / и се надявам отново 30 години а група да не помиришат

Пак цапате темата с глупости, що мъчите Гарф не знам.
Ще играем там където сме си заслужили, няма какво да мрънкаме. Започнахме трагично и само може да се радваме, че дори имахме шанс да се борим за първата шестица. Браво на Кольо !!!!
Клиширано звучи, че тези мачове трябва да ги ползваме за надгарждане и сработване. До колко ще са мотивирани играчите зависи от Кольо и нас феновете. Успех Моряци !!! Прогноза 3:0
Ще играем там където сме си заслужили, няма какво да мрънкаме. Започнахме трагично и само може да се радваме, че дори имахме шанс да се борим за първата шестица. Браво на Кольо !!!!
Клиширано звучи, че тези мачове трябва да ги ползваме за надгарждане и сработване. До колко ще са мотивирани играчите зависи от Кольо и нас феновете. Успех Моряци !!! Прогноза 3:0

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
action66 написа:FLANKER написа:Протоколен мач .Мач за обиграване на юноши и хора ,които по-рядко влизат.3:0/3:1
П.П.Още веднъж: Успех за купата!
И на вас успех! Бихте ни заслужено в един равностоен и за ужас на мнозина ЧЕСТЕН мач. Само защо публиката ви така бе настървена към отбора ни?! Нима забравиха,кой ви остави наскоро в Агрупа?! Сборихме се,бихте.Добре.Това е спорта.Но защо обиди????? Честно останах учуден.А и мача бе коректен!!!!!На този терен това не е малко.
Благодаря колега! Много здрава битка стана.
Нямам си на представа ,защо публиката е била настървена така(не присъствах на двубоя).От мен лоша дума няма да чуеш.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:action66 написа:FLANKER написа:Протоколен мач .Мач за обиграване на юноши и хора ,които по-рядко влизат.3:0/3:1
П.П.Още веднъж: Успех за купата!
И на вас успех! Бихте ни заслужено в един равностоен и за ужас на мнозина ЧЕСТЕН мач. Само защо публиката ви така бе настървена към отбора ни?! Нима забравиха,кой ви остави наскоро в Агрупа?! Сборихме се,бихте.Добре.Това е спорта.Но защо обиди????? Честно останах учуден.А и мача бе коректен!!!!!На този терен това не е малко.
Благодаря колега! Много здрава битка стана.
Нямам си на представа ,защо публиката е била настървена така(не присъствах на двубоя).От мен лоша дума няма да чуеш.
Такъв въпрос към FLANKER не бива да се отправя!Той винаги е коректен,към всички!Дай Боже повече такива фенове в родния футбол!А тези дето викаха бяха в доста ограничен състав!Не знам защо старите локомотивци не ходят вече на мач.Този отбор някога имаше много добра школа,чиято рожба е и НИКОЛА СПАСОВ!На този стадион играеха велики футболисти начело с АТАНАС МИХАЙЛОВ,вечна му памет!А сега е нарушен един основен закон на професионалния футбол.Според него за да са нормални нещата,зрителите на стадиона трябва да са повече от футболистите!
-
- Контакти: