ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот Karsa Orlong » 09 мар 2015 23:59

MapTo_D написа:
Karsa Orlong написа:Гледах само второто полувреме, много глупава грешка на Валенсия. Уелбек защо се зарадва при гола? :|

Защо да не се радва? Натирват те от отбора, треньора ти казва, че не си достатъчно класен за да си там - еми ще се радва, малко или много му натри носа, нямал класа, а пък наказва. Жив и здрав да е Данчо! ;)

В такъв момент трябва да покажеш малко мъжество, да преглътнеш егото си и да отдадеш уважение на хората, с които до вчера си играл заедно и на 75-те хиляди по трибуните. Майната му на ЛВГ, днес е тук, утре го няма. Не че и РВПуси не се зарадва, когато вкара на Арсенал, но той си е пуси :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2015 00:00

Честита победа на феновете на Арсенал!
Уелбек защо се зарадва при гола?

За да го набие на Ван Гаал.

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 10 мар 2015 00:01

Жив и здрав да е Бербо,че вкара. Не съм казал,че Монако са ни били незаслужено. Факт е, че днес смазахме с игра Юнайтед на техния стадион, нещо,което не се бе случвало отдавна. Съдията трябваше да изгони Бейерин, но е факт, че той направи две нарушения цял мач. Фекайни поне 10. За него нито дума. Или Рохо, дето самото му влизане беше за червен. Головете, каквито и да са, са голове. Де Хеа беше най-добрият играч на Юнайтед.
Даже си мисля, че бием Монако другата седмица. Няма да ги елиминираме, но ще ги бием.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 10 мар 2015 00:02

Тони написа:Аве, тоя Оливър е мега зле. Мен ако питате повече за гонене си беше Фелайни с неговите 124345235 фаула. Не изгони Бейерин, който веднага беше спасен от Венго. Свири някакв симулация на Ди Мария, а можеше да спести картона. Btw Ди Мария като пълен тъпак тръгна да дърпа съдията. :lol: Въобще смешна работа.
Арсенал както всеки мач на ОТ се бяха насрали. То не бяха изчиствания, търкаляния и разни паники, но грешката ан Валенсия прецака всичко. Оня Уелбек пък чак се кефи. Не стига че МЮ го търпяха толко време, такъв некадърник, ми се и радва накрая.
Азар им е намерил цаката на съдиите. Като го дръпнат и веднага спира. Няма нужда да плонжира все едно е на басейн. Ако Ди Мария беше спрял, вместо да се мята, сега можеше и да е друго. За изпълнението на Янузай нямам думи.

Най-точният коментар, съгласен съм с всичко, мога да добавя само 2 неща:
Феноменален Де Хея и
[offtopic];)
Изображение[/offtopic]
Последна промяна от Klzrdz на 10 мар 2015 00:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2015 00:04

Приятелю,ако обичаш мери си приказките.Нека спазваме добрия тон.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 мар 2015 00:13

Това с Уелбек прекаляваш... Не може да се отблагодарява един футболист на клуба, който буквално го е отгледал и му е дал шанс да играе на най-високо ниво.. Не харесваш ЛвГ ама ае спри да го натрапваш тва твое мнение и на другите ? Всеки твой коментар съдържа едно и също.. писна ми, честно...
Последна промяна от Rofles на 10 мар 2015 00:13, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 10 мар 2015 00:13

Rofles написа:
streetbard написа:Жив и здрав да е Бербо,че вкара. Не съм казал,че Монако са ни били незаслужено. Факт е, че днес смазахме с игра Юнайтед на техния стадион, нещо,което не се бе случвало отдавна. Съдията трябваше да изгони Бейерин, но е факт, че той направи две нарушения цял мач. Фекайни поне 10. За него нито дума. Или Рохо, дето самото му влизане беше за червен. Головете, каквито и да са, са голове. Де Хеа беше най-добрият играч на Юнайтед.
Даже си мисля, че бием Монако другата седмица. Няма да ги елиминираме, но ще ги бием.

Ма кой сте смачкали бе ? Ти тревоман или си или какво ?? :lol: :lol: :lol: Боже... поне си признай, че с луд късмет и два подаръка от Валенсия ни бихте бе, не бъди нагъл бе, недей така, жалко е....

Преди да се пениш виж, че имаме повече точни удари във вратата, вие имате направени два пъти повече фаулове.Имате седем жълти картона...и тн и тн. Сега, гадно е,че сте паднали, но при пропуските и на Касорла и на Санчез накрая, да приказваш, че е късмет е диагноза. Както и да е. Отдавам го на нервите.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 мар 2015 00:15

streetbard написа:
Rofles написа:
streetbard написа:Жив и здрав да е Бербо,че вкара. Не съм казал,че Монако са ни били незаслужено. Факт е, че днес смазахме с игра Юнайтед на техния стадион, нещо,което не се бе случвало отдавна. Съдията трябваше да изгони Бейерин, но е факт, че той направи две нарушения цял мач. Фекайни поне 10. За него нито дума. Или Рохо, дето самото му влизане беше за червен. Головете, каквито и да са, са голове. Де Хеа беше най-добрият играч на Юнайтед.

Ма кой сте смачкали бе ? Ти тревоман или си или какво ?? :lol: :lol: :lol: Боже... поне си признай, че с луд късмет и два подаръка от Валенсия ни бихте бе, не бъди нагъл бе, недей така, жалко е....

Преди да се пениш виж, че имаме повече точни удари във вратата, вие имате направени два пъти повече фаулове.Имате седем жълти картона...и тн и тн. Сега, гадно е,че сте паднали, но при пропуските и на Касорла и на Санчез накрая, да приказваш, че е късмет е диагноза. Както и да е. Отдавам го на нервите.

Чакай, чакай.. През първото полувреме мача беше много отворен и имаше много положения.. Тия накрая удари бяха, защото Юнайтед се хвърли напред и се оголи отзад. Вкарахте 2 гола след ДВЕ ГРЕШКИ на Валенсия ?? Е на това лека победа ли му викаш ? Все едно сте ни били с 0:3, айде малко по-сериозно ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 10 мар 2015 00:16

Уелбек е олигофрен. Факт. Не му прави чест тая постъпка.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 мар 2015 00:18

Изображение
Да не съм ви чул повече !
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”