Черно море е във втората шестица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Черно море е във втората шестица

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 мар 2015 23:45

Наглед лошо, но не съвсем. Ние и Локо Пловдив сме двата отбора от втората шестица, които продължават за купата. Какво трябва да се прави от сега нататък? Просто, кратко и ясно, да играем мачовете от тази втора шестица не с мисъл към по-предно класиране, а с мисъл за обиграване на отбора. Да изпаднем? Няма как! Дали ще сме 10-ти или 7-ми също няма значение, затова не трябва да се търсят победи, дори в домакинските мачове. Затова публиката да не бъде много претенциозна. Това може дори да доведе до изненада на противниците за купата. Пример - срещу Локо Пд за първенство играем едно и падаме 0-3, а за купата ги шибваме със същия резултат и съвсем друга игра. Трябва да се действа разумно. Също така - трябва да изчистваме картоните, преди предстоящ мач за купата. Напълно задължително е всеки мач за купата да играем с всички налични футболисти + резервите. Ако някой има болежки преди някой мач за първенство, по-добре е да не се рискува неговото здраве. Същото важи и когато играем срещу по-груби отбори или на по-лоши терени. Задължително е титулярите да не играят или по-голямата част от тях. И преди всеки мач за купата, в последния мач от първенството да излизаме с хора, които няма да играят за купата, няма смисъл да се изморяват излишно. Поне да се възползваме по някакъв начин от това глупаво разделяне на две шестици. Не че съм треньор, но тъй като гледам че последните мачове Кольо не налучква титулярния състав и пуска футболисти като Станчев и Златинов, нека покажа какъв горе/долу трябва да е състава за мачовете от купата:

----------------Китанов--------------
---Кулибали---Котев---Венков---
------Стеньо----------Паланков-----
------Букхарт---------Ернандес-----
Курьор-------Бижев-------Коконов

Единствените промени, които може да се направят са Райков,Бакари и Клок, ако някой от останалите не е в познатата форма!

Трябва да се приеме! Имаме три мача докрая на сезона. ТРИ ФИНАЛА. Ако ги спечелим и трите, печелим КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ и другата година ще играем в Лига Европа, ако не ги спечелим - нищо фатално, другия сезон повече. Но в тези три мача - фенове, ръководство и отбор трябва да сме едно цяло! Кольо трябва да знае че отбора ще получи нужната подкрепа в двата или трите мача за купата. Дай Боже да са 3. Господ да е с Кольо и отбора !
Последна промяна от DanielGeorgiev на 10 мар 2015 00:31, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Re: Черно море е във втората шестица

Мнениеот ninjata » 09 мар 2015 23:56

Китанов не е ли контузен?

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 09 мар 2015 23:57

Честито,успех в борбата за приза-шампион на втората шестица :lol: Мисля,че и то дава право на участие в ЛЕ. :? :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 10 мар 2015 00:00

Хипотетично все още имаме шанс за 1та шестица :) което си е успех след фалстарта с 2 точки до 6 кръг и последно място :!: Надеждата е в купата разбира се пожелавам си Левски на полуфинала . Относно дали 7мо или 10 място е аз предпочитам 7 8-) Относно състава предпочитам Клок пред Паланков както и Райков вместо Коконов.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 00:01

TNT написа:Честито,успех в борбата за приза-шампион на втората шестица :lol: Мисля,че и то дава право на участие в ЛЕ. :? :mrgreen:

Миналата година вие бяхте на наше място. Шанс за купата и място във втората шестица. Не се справихте. Да видим ние какво ще направим. И въпреки "тъпия ти коментар, който не е на място" - успех в първата шестица!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 10 мар 2015 00:02

ninjata написа:Китанов не е ли контузен?

Тоя сезон едва ли ще го видим .

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 00:02

anihilator написа:Хипотетично все още имаме шанс за 1та шестица :) което си е успех след фалстарта с 2 точки до 6 кръг и последно място :!: Надеждата е в купата разбира се пожелавам си Левски на полуфинала . Относно дали 7мо или 10 място е аз предпочитам 7 8-) Относно състава предпочитам Клок пред Паланков както и Райков вместо Коконов.

Паланков ни е най-важния халф, ако е в дефанзивната част, където беше при идването на Кольо. Колкото до Райков - ако е във форма, може би, ако ли не - Коконов не е изобщо слаб!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 00:06

anihilator написа:
ninjata написа:Китанов не е ли контузен?

Тоя сезон едва ли ще го видим .

Пали свещи да го видим, че при наличието на Чанович .... предпочитам Николов със сигурност, не знам защо Кольо не го пуска. А не можем ли да вземем вратар със свободен трансфер сега. Не че нещо, ама можем да вземем някоя от резервите на бг отборите в момента - примерно Боян Пейков или Чворович под наем поне.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 10 мар 2015 00:07

Клок има огромно желание за игра и е дисциплиниран , а забравих и Бакари 8-)

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 00:10

anihilator написа:Клок има огромно желание за игра и е дисциплиниран , а забравих и Бакари 8-)

За желанието съм съгласен, но той е играч, който трябва да играе назаде, вместо Стеньо и Паланков, а тези двамата когато играха назаде, бяха изроди, затова не съм много сигурен дали трябва да играе вместо някой от тях. А за Бакари .. не знам, това е най-трудния избор пред Кольо - Бижев или Бакари. Вилиян ми изглежда и много комбинативен играч и с него имаме още един халф, а Бакари си пада лакоме. Тук който и да пусне, няма да сгреши, само да не е Живко Петков.

Върни се в “Черно море”