Стотици почистиха Лаута и показаха защо любовта е черно-бяла
Сигурно ще прозвучи банално, ако пак си говорим за Локомотив – като едно семейство, като едно цяло, като ... няма друг такъв клуб в света. Но няма как да използваме други изрази, когато трябва да опишем вчерашния ден. Да, Локомотив няма супер модерен терен, няма подгряване под тревата и отличен дренаж още по-надолу под нея. Но в дни като вчерашния Локомотив показа защо е уникален. Още съботния следобед директори, работници и фенове хванаха греблата в опит да разкарат снега от тревната настилка. Последвалата нощ, метеорологичните условия дадоха да се разберат, че няма да се дадат в тази битка, поради което на сутринта на Лаута дойде подкрепления. Още в ранните сутрешни часове почти целите отбори от старшата и младшите възрасти от школата атакувата снежната покривка. Рискувайки здравето си, в навечерието на дербито с Левски при елитната при 17-годишните в понеделник и супер-дебито с Ботев при дублиращите във вторник (бел. ред. в края на вчерашния ден стана ясно, че въпросните мачове са отложени). До тях рамо до рамо бяха фенове от агитката, обикновени поддръжници на Локомотив и дори изпълнителният директор на един от водещите чуждестранни гиганти, инвестирал в България. Името и компанията не са важни, тъй като никога присъствието му на стадиона било то като фен или въоръжен с гребло не е било свързано с това да се набива на очи.
„По-добре тук, отколкото във фитнеса“, рече и продължи, точно преди да се появят и футболистите от представителния отбор на Локомотив и също да атакуват снежния нашественик. Когато просташкото бъзикане на целия град от страна на съдии и делегати затова има или няма мач приключи, семейството на Локомотив продължи офанзивата. Към нея се включиха масажиста Благо Вангелов и дори треньорите Петър Пашев и Христо Колев – Бащата.
И ако това не доказва единството на едно семейство, здраве му кажи.
Поздравления и огромни благодарности към всички отзовали се. Защото те избраха да са на Лаута при „черно-бялото“ си семейство, за сметка на своето собствено. За сметка на любимата жена, майка, сестра, дъщеря... Честит празник на патерици и на тях. И да не се сърдят, да не ревнуват много. Тази любов е по-различна. Любовта е "черно-бяла", както рече Илиян Джевелеков в Love.net. Тази любов е Локомотив.
За снега, любовта, семейството и Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
За снега, любовта, семейството и Локомотив
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
Re: За снега, любовта, семейството и Локомотив
Любовта е черно-бяла! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Абе хора , просълзих се...
Това е написано като комунистическо комюнике на ленински съботник.
Това е написано като комунистическо комюнике на ленински съботник.
Аз пък бих казал ,че любовта е черно -червена!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Аз пък бих казал ,че любовта е черно -червена!
Върнете емблемата на Локо Мездра

- Пловдив1926
- Контакти:
Бива пасквила, като се има предвид, че е писано в жълТУРСКОТО сайтче Пловдив24.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Много трогателно. И аз се просълзих. По-скоро – стотици се снимаха с греблата, а не стотици почистиха. Всички идват, снимат се и… шестима работят. Два дни ви молят да помогнете, ако бяха дошли стотици и почистят по един метър, то терена за няколко часа щеше да е перфектен и нямаше да отменят мача. ЦСКА ви показа. Голяма любов?! От една седмица ви молят и призовават да си купите билет. Като знам капацитета на ст. Локомотив, чак ми става смешно. Без молби и призиви, Ботев продадоха билетите за няколко часа. По –сериозно приятели, стига митове и легенди.
555 написа:Много трогателно. И аз се просълзих. По-скоро – стотици се снимаха с греблата, а не стотици почистиха. Всички идват, снимат се и… шестима работят. Два дни ви молят да помогнете, ако бяха дошли стотици и почистят по един метър, то терена за няколко часа щеше да е перфектен и нямаше да отменят мача. ЦСКА ви показа. Голяма любов?! От една седмица ви молят и призовават да си купите билет. Като знам капацитета на ст. Локомотив, чак ми става смешно. Без молби и призиви, Ботев продадоха билетите за няколко часа. По –сериозно приятели, стига митове и легенди.
Какво показа сесекату, че нещо не се сещам?!?!Как се губи мач, може би...
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
- action66
- Контакти:
[quote="loko29"]Аз пък бих казал ,че любовта е черно -червена![/quote
Поздравления за днешната ви победа над нашите "моряци" ! И дават отбора показахме,че може и честен футбол да се играе.... Само не разбрах защо публиката ви бе толкова настроена срещу нашия отбор?! Нима забравихте кой ви остави в "А" група? Или има заблудени дето мислят,че само уредения ви мач с ЦСКА ви остави в "А" група.Тогава нашата публика настояваше да се отървем най-после от постоянния си съперник Локомотив София.Но ръководството и най-вече Георги Иванов не се подадоха на натиска и "изхвърлиха" Ботев Враца , а вие останахте.И днес това отношение!!!! Бъдете щастливи и по-малко злоба хора! Няма смисъл.
Поздравления за днешната ви победа над нашите "моряци" ! И дават отбора показахме,че може и честен футбол да се играе.... Само не разбрах защо публиката ви бе толкова настроена срещу нашия отбор?! Нима забравихте кой ви остави в "А" група? Или има заблудени дето мислят,че само уредения ви мач с ЦСКА ви остави в "А" група.Тогава нашата публика настояваше да се отървем най-после от постоянния си съперник Локомотив София.Но ръководството и най-вече Георги Иванов не се подадоха на натиска и "изхвърлиха" Ботев Враца , а вие останахте.И днес това отношение!!!! Бъдете щастливи и по-малко злоба хора! Няма смисъл.