Мнениеот КироВарна » 09 мар 2015 18:20
Честита победа на Локомотив!Желая им успех в първата шестица!Особено срещу едни същества,от чието крехко месце може да се смели кайма смес!Свинско и говеждо 50:50!Загубихме един мач,който можехме и да спечелим!Ако ЕРНАНДЕС беше вкарал,след онова прекрасно подаване на БИЖЕВ,мачът щеше да е друг.Не знам дали щяхме да победим,защото нямаше да се затворим!Трябваха ни голове и щяхме да ги търсим.Това би довело до рискове.Но всичко вече свърши!Аз съм доволен от раздаването на нашите момчета във всеки мач.Още по доволен съм,че ЧЕРНО МОРЕ играе честно и не влиза в никакви договорки с никого!Защото във футбола,най-важна е победата!Тя носи удоволствие и всички се стремят към нея!Но удоволствие може да донесе САМО ЧЕСТНАТА ПОБЕДА !Аз лично предпочитам днешната загуба,пред алтернативата Локото да ни легнат за 0:8 !!!Не мога да си представя,колко осакатен психически трябва да е човек.....за да се радва на нагласена победа!Естествено след толкова много нагласени Шампионати и толкова много нагласени титли,синьо-червените са със доста изкривени представи за реалноста!На нас ни остава да играем за Купата!Шансовете ни не са кой знае какви,но не са и по малки от тези на останалите претенденти!Мисля,че имаме стойностни футболисти,които могат да ни зарадват!Бих искал да запитам треньорското ръководство на нашия отбор,какво е състоянието на Илия Николов?Защото след като не му се гласува доверие,значи е по зле от Чанович!!!Възможно е!Но ако е така,защо тогава подписаха договор с него?А ако са видяли в него качества,защо не му дават възможност да ги покаже?Ако ще гоним Купата със сърбина,по добре аз да пазя!Не че съм много добър,но поне съм наше момче!!!Защото от политиката,при избор на вратари,някои наши момчета с качества си заминаха!!!