Локо(Сф)-Черно море-понеделник 09.03.15.15.30.часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Заклет Левскар
Re:
UniX95 написа:Морално задължени сте да ни пуснете мача, защото миналата година само и единствено благодарение на Черно море и феърплей-а с/у Ботев Вр. ви оставиха в А група...
Това беше по-миналата година.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Re:
UniX95 написа:Морално задължени сте да ни пуснете мача, защото миналата година само и единствено благодарение на Черно море и феърплей-а с/у Ботев Вр. ви оставиха в А група...
Прав си ама трябва да ви пуснат и малко повечко голове. Защото и голова разлика има да оправяте.
Ето , че ви пуснаха в момента да биете един център.
Re: Локо(Сф)-Черно море-понеделник 09.03.15.15.30.часа
До говедото над мен - пожелавам ти да се паднете с нас за купата да видите кон боб яде ли м*рши по*рани!!! И се благодари, че пак БФС ви спасява жалките задници, ако си гледал мача във Варна кажи защо не свириха ОЧЕИЗВАДНАТА ДУЗПА НАКРАЯ,а???? За да може да ви подбутнат смешки, дано Ботев да направи поне Х и победа и да го духатее смешки!
П.С. Сега ти погледнах профила - местоположение "Плевен" , ясно ми е колко си "фен на Уефски" веднъж-два пъти в годината на дерби.. айде припадай
П.С. Сега ти погледнах профила - местоположение "Плевен" , ясно ми е колко си "фен на Уефски" веднъж-два пъти в годината на дерби.. айде припадай

100 години Черно Море !
ГООООООООЛ! Нищо не е загубено!!! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
300% дузпа за Локото... По логиката на горните : "СЪДИЯТА НЕ ДАДЕ ДУЗПА ЗА ЛОКО СФ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ЧЕРНО МОРЕ В ИГРАТА ЗА ТОП 6 !" 

Последна промяна от W84me на 09 мар 2015 16:26, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
UniX95 написа:До говедото над мен - пожелавам ти да се паднете с нас за купата да видите кон боб яде ли м*рши по*рани!!! И се благодари, че пак БФС ви спасява жалките задници, ако си гледал мача във Варна кажи защо не свириха ОЧЕИЗВАДНАТА ДУЗПА НАКРАЯ,а???? За да може да ви подбутнат смешки, дано Ботев да направи поне Х и победа и да го духатее смешки!
И аз на това се моля, поне един Х да направят Ботев

Всеки шанс срещу мръсните милиционери трябва да се използва до дупка, ако трябва Локо Пд или Зарата да се жертват, но справедливостта трябва да възтържествува!!!
100 години Черно Море !
Траян Траянов е класен играч, на колко години е?
UniX95 написа:Всеки шанс срещу мръсните милиционери трябва да се използва до дупка, ако трябва Локо Пд или Зарата да се жертват, но справедливостта трябва да възтържествува!!!
И да си прецакат медалите?Заради въжделенията на един прикрит *орбар?!
НЕ на "Lafka"!