Има ли нещо, с което българинът не може да се примири? Предлагам на социолозите на направят проучване, защото ми е много любопитно, дали съществува някакво явление, което да може да ни ядоса истински...
Ние сме най-добри в раздразнението. До такава степен сме се усъвършенствали, че всичко ни дразни. Дразни ни снегът, дразнят ни наводненията, дразнят ни политиците, дразни ни националният отбор по футбол. Не само това. И дупките по пътищата, и Мая Манолова, и безпаричието, и прокапалият бойлер вкъщи. През зимата ни дразни студът, а през лятото – горещината. Дразни ни работата, но не по-малко ни дразни и безработицата. Излезте днес на улицата и се загледайте в лицата на хората – трудно ще откриете някое, на което не се чете раздразнение.
Но кое е това нещо, което може да ни ядоса?
Прочети още: http://terziyski.blogspot.com/2015/03/annoyed-birds.html
А вас нещо успява ли да ви ядоса?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mark_Renton
- Контакти:
- bestvaluestore
- Контакти:
Re: А вас нещо успява ли да ви ядоса?
Всичко може да те ядоса.Всеки човек е различен.
Много хубаво е написана статията от блогъра, но той освен да пише неща, които всички знаем как и по какъв начин променя причините за масовото недоволство. Дали е потърсил някакви връзки с депутати от неговия район за да съдейства за внасяне на някакъв законопроект, дали е подал оплакване в общината срещу някакво местно погазване на закона или куп други съвсем дребни граждански инициативи. Може да се останали без успех, но те показват, че човека има гражданска съвест и макар и почти нищо да не зависи от него, той се бори както може и с правата, които има с мачкането от бюрократичната машина. Защото всеки може да изрази недоволство, но какво от това ? Редно е да се запитаме по-скоро за тези съдии, които дават по три-четири годишни присъди на закоравели и хладнокръвни убийци и изверги. Те как си лягат нощем спокойно и не се ли притесняват, че утре техните деца, могат да станат жертви на подобни ужасни престъпления ? И тези хора съвсем сами ли живеят, някъде изолирани от останалия свят ? Нямат ли съседи, роднини, приятели, които им напомнят, че живота не се случва по устав,домова книга, конституция, ами си има други особености, по които се развива. Не можем винаги да се оправдаваме със закона, държавата и тн..Никой не ни спира да си направим нормална държавата. Нито закона, нито депутатите. От нас зависи. Пак ще кажа статията е много хубаво написана, но сама по себе си няма никаква полза, освен ако някой не започне да действа и да променя нещо.
Единственото което наистина ми пили нервите са неадекватното болшинство "шофьори"
Нещо хълката ме сърби много последните месеци и това много ме ядосва. 

-
- Контакти:
лиспата на ракия ядосва болшинството от българите.
- shumkar_44
- Контакти:
samo_levski написа:лиспата на ракия ядосва болшинството от българите.
Мен пък тази липса ме изълва с невероятен екстаз! Ако човечеството масово не употребяваше алкохол и наркотици, досега спокойно щяхме да сме колонизирали Марс!
Толстолоб, на теб съм роб.
- dreben23
- Контакти:
Ела вкъщи и ще видиш какво може и какво не може.
Доста работи могат ме ядоса и то за нула бройки, по-важното е да е взаимно ядосването.
Знам обаче, че ми минава бързо напук на душманите.
С музичка и повечко гледане на футбол се постигат чудеса, а почват да влизат и точните!
[offtopic]:mrgreen:[/offtopic]
Ако имаш на разположение 200-300 кб/с интернет ще се ядосваш не ами...

Доста работи могат ме ядоса и то за нула бройки, по-важното е да е взаимно ядосването.

С музичка и повечко гледане на футбол се постигат чудеса, а почват да влизат и точните!

Ако имаш на разположение 200-300 кб/с интернет ще се ядосваш не ами...

Последна промяна от dreben23 на 09 мар 2015 18:10, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
parazit написа:Нещо хълката ме сърби много последните месеци и това много ме ядосва.
Изкъпи се бе

- dreben23
- Контакти:

***САМО ЦСКА!***