Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Re: Оправете си маркетинга

Мнениеот Levskifan1914 » 09 мар 2015 00:19

Домуса определено вкара дисциплината в българския футбол, но и той както и останалите знаят, че в първенството без да купуваш мачове или играчи на противника няма как да успееш, защото другите ще го направят без да има кой да ги следи. Затова се стигна и до факт - ШЛ 2 мача 3 дузпи БГ 3 сезона 1 дузпа, но това е друга тема. Питайте Домуса колко ябълки е продал за да стане това, което е в бизнеса сега. Аман от деца на комунисти и слуги на партията и ДС.
Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 мар 2015 00:21

iliev72 написа:
Brabam написа:Още 6-7 години без софийска титла и стигате на нивото на Славия и Локо София като популярност, тогава пак можете да цитирате домус брадърс :lol:

Много си далеч от истината.Всичко е в традициите.Там където имало и пак ще има.Разград никога не са били футболен град и никога няма да бъдат.Не че някога са имали нещо общо с какъвто и да било спорт.
Има градове с които определени спортове винаги ще имат фенове без значение дали имат или нямат титли.Не се гаси туй що не гасне.И ще ви дам един пример.
Ботев Вр има повече фенове от Лудогорец защо ли ?! Те никога не са били шампиони.И това скоро няма да се промени.
Sith написа:Хаха, раздал пари на Батков и Лупи, обаче виете на умряло и двата клуба за повече пари. И като им е раздал се сърдete на Лупи и Батков, че са си ги прибрали в джоба, а не ги вкарват за благото на отборите ви.
ПС: Аз това за маркетинга и артикулите го разбрах като напътствие към грандовете как да печелят повече от феновете си.Защото в момента феновете са ви пасивни, а иначе все искате нещо... А за тв правата ви го каза много яснo, това не е Испания и за България най-добрият вариант е всички клубове да делят парите. Общо решение взето от всички клубове, чрез гласуване. Като не ви изнася, се пренасяте в Б група, да видим там колко ще заработвате от тв права :!:

Не бъркай българските клубове с #Националната кауза.Това разпределение е добро само за #Националната кауза защото в А група те имат най-малко тв зрители ;) Следователно най-малко пари за тях ;)

Това #Националната кауза = Отбора на народа ли?
Интериорни врати - Врати хармоника

Brabam

Мнениеот Brabam » 09 мар 2015 00:24

10-15 години домусова доминация и ще ви изметат и като рейтинг и като популярност, макар,че е малко вероятно Домуса да изкара толкова. Поради същата причина, заради която имате фенове извън София - повечето хора са привърженици на отбори печелещи титли.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 09 мар 2015 00:25

iliev72 написа:Много ми е интересно това с билетите.Ако брои и мачовете от ШЛ може и да е прав , но ако говорим само за мачовете които са играли в Разград :lol: :lol: :lol: :lol:

Не се учудвай.В Разград се плащат най-скъпите билети в България.5 лева е най-евтиния за Марек и Хасково.За по-големите отбори има от 8 до 25 лева.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 09 мар 2015 00:29

И за мен хората от провинцията, които са ЦСКАри, са в голямата си част фенове на победите. Тия, които са хардкор и живеят, единствено и само за червените са много малко. Ако местният им отбор почне да бие наред и да играе стойностни мачове в А група, ще забравят ЦСКА, даже смея да твърдя , че ще станат набързо врагове. Така, че това парадиране с милионите фенове от провинцията е много несъстоятелно.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 мар 2015 00:34

Така е, фенове се печелят с титли. Най-големите примери са Ман Ю и Челси.

Преди Дъвката Ман Ю бяха в сянката на Ливърпул и Арсенал, Сити имаха повече фенове от тях. Дъвката като почна с успехите и тези 20-25 години доминация и събраха огромна фенска маса.

Преди Чукотка Челси имаха един стадион фенове в Англия и 2-ма у нас......сега всеки 2-ри е фен на Челси.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот PFCLudogorets » 11 мар 2015 02:07

Захарченко написа:Лц днес го има, утре ще е пак Антибиотик, кво праим?

И к`во от това ? Просто се радваме докато го има . Нима не ти беше кеф , когато вкарахме на Реал Мадрид ?!?!
- http://vbox7.com/play:a48130e559 - Лудогорец 1:2 Реал Мадрид

parazit написа:
iliev72 написа:Много ми е интересно това с билетите.Ако брои и мачовете от ШЛ може и да е прав , но ако говорим само за мачовете които са играли в Разград :lol: :lol: :lol: :lol:

Не се учудвай.В Разград се плащат най-скъпите билети в България.5 лева е най-евтиния за Марек и Хасково.За по-големите отбори има от 8 до 25 лева.

Факт . Въпроса е там , че ние знаем за какво плащаме .

iliev72 написа:И аз не разбрах каква връзка между парите от тв правата и дали си продал 100 фанелки повече.По-логично би било да се разпределят зависимост от зрителският интерес.
Само , че това не отърва на отбори като Лудогорец.Защото ако не играят с Левски,ЦСКА,Ботев,Локо няма кой да им гледа мача.Лудогорец генерира много малко зрителски интерес да не кажа никакъв.
И Кире Високият много добре го знае това и затова се опитва с празни приказки да омаловажи статуквото.Все пак това реалността и рано или късно това ще се случи.
Колко и да му е неприятно неговото отборче не генерира приходи от тв права когато става въпрос за А група.Освен малцина от Разград никой не се интересува от неговото отборче когато става въпрос за А група.
Да свиква , че парите от тв правата рано или късно ще отидат където трябва колко и да не му се иска.

За непросветените , стадиона в Разград се пълни на максимум когато играем с отбори от ТОП 6 . И на минимум 75% , когато играем с друг отбор . Едва ли има нужда да споменавам , че събрахме повече хора на националния стадион .. от националния отбор . Замисли се над това .

Tommi написа:
action66 написа:
Tommi написа:Пффф, смешна работа... Та тоя сравнява неща, изразени чрез различни измерители, ама сигурно има голямо самочувствие и претенции, че е велик бизнесмен. :roll:

Ами фактите говорят,че е велик.Което не може да се каже за вашия ръководител,който дори за външността си не умее да се грижи.Което означава,че е много закъсал човечец.

Нека си е велик, ама е смешно да измерваш рейтинга чрез приходите, при положение че едното се изразява със стойностен измерител (количество по цена), а другото с натурален измерител (да речем брой души).
А какво ѝ е на външността на нашия ръководител? Сигурно трябва да е гелосан? :)

Едва ли има нужда ОТНОВО да споменавам , че Лудогорец струва повече от Левски , ЦСКА и Литекс .. ВЗЕТИ ЗАЕДНО . Но , ето все пак - http://www.transfermarkt.co.uk/jumplist ... bewerb/BU1 .

POPCORN написа:Добре че сме ние и Левски на тоя ташак да му тръгне отбора и да му дойдат парите. Първата година изпуснахме Лудогорец.Пак имахме преднина и последния мач Присо скапаняка удари 54354345 греди . После Левски си направиха харакири и сега явно ЦСКа ще ги последва.От това му идва скапаното самочувствие на тоя, защото сами си прецакваме титлите !!!

Най-накрая един човек да си го признае . Аз се учудих адски много на последните загуби на ЦСКА . Сериозно си мислех че ще гледате да не се хлъзнете от върха , а вие ...

Brabam написа:10-15 години домусова доминация и ще ви изметат и като рейтинг и като популярност, макар,че е малко вероятно Домуса да изкара толкова. Поради същата причина, заради която имате фенове извън София - повечето хора са привърженици на отбори печелещи титли.

Защо ръководителите и собствениците на големите български отбори не се учат от метода на работа в Лудогорец . Какво , срам ги е да си признаят че при нас има дисциплина ли , какво .. не мога да разбера ? Щом действа и носи титли , какъв е проблема ? В случая @Brabam е абсолютно прав и ако се продължава така , много скоро Левски и ЦСКА ще се чудят откъде да съберат приходи за най-елементарните неща . Защо ли ? Когато един отбор не печели , пада цената му . Голям отбор стигне ли определено критично ниво , той няма как да си покрива разходите и да е на печалба . Спонсорите искат резултати . Няма ли такива .. чао .

За финал ... не ме разбирайте погрешно . Преди години бях фен на Левски и все още ми е на сърцето тоя отбор , но с тази игра в последните години ..... какво друго , освен "без коментар" може да се каже .. идея си нямам :| .

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 мар 2015 12:57

Мързи ме да смятам, ама ..
Ако не греша средната цена на билетите за мачове на Лудогорец е най-високата в България. При това положение аз лично няма да се изненадам ако буквално с 2-3000 души на мач средно наистина имат най-много пари от билети. Не за друго, а защото отборите с по-голяма домакиска посещаемост от тях едва ли им водят с някакви грамадни цифри.
Дори 2 пъти повече да са ходещите на мач при другите отбори .. цената може да компенсира (евентуално - не знам точно какви са им цените).

Все пак ще е интересно някой запознат да даде едно сравнение на цените на билетите на .. софийските грандове, пловдивските отбори и Лудогорец, както и средната домакинска посещаемост.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 12 мар 2015 14:24

Срещу Левски имаше поне 5000 души . Сектор В -8лв . Сектор А и Б -10 лв . Централната не съм сигурен колко беше ама там са по-скъпи , нещо като вип . Та ... 5000 средно по 9 лв - 45 000 приходи от билети за последния мач . Нещо такова ..

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 12 мар 2015 20:59

IvailoRz написа:Срещу Левски имаше поне 5000 души . Сектор В -8лв . Сектор А и Б -10 лв . Централната не съм сигурен колко беше ама там са по-скъпи , нещо като вип . Та ... 5000 средно по 9 лв - 45 000 приходи от билети за последния мач . Нещо такова ..

Явно не си бил на мача! Сектор В беше с цена от 10лв., като това е най-ниската цена, предполагам до края на сезона. Секторът има малко над 2000 места.
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”