Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Оправете си маркетинга

Мнениеот nib » 08 мар 2015 21:18

Шеф на Лудогорец за желание на ЦСКА и "Левски": Искате да крадете от готовите пари

Един от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев, говори пред журналистите след победата над "Левски" с 1:0 в Разград. Босът говори за бъдещето на Георги Дерменджиев, а след това и за нападките на Тодор Батков и Александър Томов. След това Домусчиев сам поиска да премине на темата с телевизионните права.

"Непрекъснато се повдига тази тема. Парите влизат във футболния съюз, как се разпределят, решават всички клубове. Не го решава нито Борислав Михайлов, нито Тодор Батков, нито Кирил Домусчиев. От тук нататък какво е най-справедливото разпределение го решават клубовете, но не смятам, че трябва да бъдем като в Испания, където Барселона и Реал обират всичко. И в последните 20 години да има три различни шампиона от Барселона и Реал. В Англия разпределението на телевизионните права е горе-долу като в България и затова Висшата лига е едно от най-силните първенства в света."

"Чувам, че някои клубове казват - ние имаме голям рейтинг, ние трябва да взимаме повече пари. Не става така. Като имате голям рейтинг - дайте да видим какви са приходите от билети. Лудогорец има най-високи приходи от билети, говорим за "А" група :shock: . Дайте да видим приходите от продадени фенартикули - Лудогорец отново е на първо място :shock: . Ами вие не сте си оправили маркетинга, половината фенове ви влизат без пари на стадионите. Ами, господа, не става по този начин. Оправете си маркетинга. А не да искате да крадете от готовите пари, които ние сме осигурили. Защото до миналата година бяха по 1,5 милиона на година, а сега са 6 милиона."

Георги Домусчиев коментира и кой според него е идеалният формат за провеждане на първенството: "По-скоро трябва още повече да бъде съкратен форматът - от 10 отбора, за да бъде по-голяма конкуренцията. При два изпадащи и четири за Европа, не остава място за схеми и черно тото. Но черното тото е голям бич. Виждате го и в Европа. Хващат се самите футболисти.”

Brabam

Re: Оправете си маркетинга

Мнениеот Brabam » 08 мар 2015 21:20

Домусчиев е строг, но справедлив!
Ч-Б П Д В Е М

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 мар 2015 21:33

Brabam написа:Домусчиев е строг, но справедлив!

Факт.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 мар 2015 21:39

Пффф, смешна работа... Та тоя сравнява неща, изразени чрез различни измерители, ама сигурно има голямо самочувствие и претенции, че е велик бизнесмен. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 мар 2015 21:45

Браво, един да има да говори умни приказки. Писнахами някакви Мустаци, Шкембаци, Професори и тем подобни да ми говорят за разни глупости. В Надежда 8 000 човека(6 000 супаджии) и 40 000 лв приход...при 10 лв билет :roll: :roll: :roll: ? Как става това?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 мар 2015 21:47

Че аз тука съм съгласен с тоя пич.Много верни неща е казал.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 08 мар 2015 21:51

Балкански Орел написа:Че аз тука съм съгласен с тоя пич.Много верни неща е казал.

Казал-то и Сидеров казва верни неща, ма квоотуй? Пък Лц днес го има, утре ще е пак Антибиотик, кво праим?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2015 21:58

И защо трябва да вярвам на всяка дума на този?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 08 мар 2015 22:01

Домусчиеви са стартирали с мръсни комунистически пари, сега се правят на големите капиталисти. Нагли обирджии като всички богаташи у нас.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 мар 2015 22:04

Много ми е интересно това с билетите.Ако брои и мачовете от ШЛ може и да е прав , но ако говорим само за мачовете които са играли в Разград :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Лудогорец”