Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот Plovdivskia Grand » 17 дек 2009 09:56

Неуважаеми vhpvhp, вашата лична дилема според мен е пухльо или мухльо.Определението пухльо ви приляга идеално,така че не се терзайте повече!

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 09:58

max_danieli написа:Форевър ти си един мишок от онези които ритат падналия човек и бягат далече, но никога не биха нападнали прав човек. Като се имаш за информатор No:1, вземи изкажи някакво мнение кое как трябва да стане защо не става и ако нещо не ти харесва предложи алтернатива и т.н. Ти само вкарваш някаква интрига и казваш тва е истина аз никой не съм излъгал и само нападаш и питаш без да отговаряш.Ето аз примерно съм за това да направим пак един мощен протест от стадиона и през главната ако щете, щото не вярвам думите на Селяка "Не протестирайте за да не изгоните кандидат - купувача" да се окажат истина ако наистина тези хора са сериозни в намеренията си спрямо нашия отбор. Да не говорим даже че и самите италианци дадоха знак че искат всички заедно да притиснем Селския.И както виждам те вече започнаха да действат.Селския е опрян до стената или продава до началото на пролетния полусезон или В група ни чака без футболисти нито българи нито италианци нито каквито и да били.А не както нашите българчета дет му се връзват на акъла и срамят само името на отбора и само агонизираме и не му се вижда края.Да си видял да сме загубили мач с италианците с повече от 2 гола разлика? Юношите(дублиращия) как завършиха с ЦСКА че не се сещам? Много меко казано странен си ми ти Форевър, да знаеш. Да не кажа и нещо повече. А нищо чудно и да си някой агент спуснат с цел в тоя форум само да създава интриги.

За всеки мърльо който ме напада няма да давам поотделно обяснение!Отговорил съм на всичко което ме питат с нужните аргументи.Винаги съм бил срещу кредит на доверие за Селяка за разлика от шепа платени мерзавци като Велизаровци,Китайци....

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 10:03

Plovdivskia Grand написа:Неуважаеми vhpvhp, вашата лична дилема според мен е пухльо или мухльо.Определението пухльо ви приляга идеално,така че не се терзайте повече!

Всеки индивид с 2 пръста чело и нулева хигиена прибягва до обиди поради нулевия си интелект.Та и ти Гранде напълно се вписваш в профила на средно-статистическия глупак.........

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 17 дек 2009 10:15

Другият пухльо също се появи!Тези двамата ми приличат на гей-двойка!С такава страст се защитават!Интелектуалци.....

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 10:22

Plovdivskia Grand написа:Другият пухльо също се появи!Тези двамата ми приличат на гей-двойка!С такава страст се защитават!Интелектуалци.....

Няма нужда да ни убеждаваш повече в собствената си елементарност,простота и цинизъм.............

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 10:29

botev forever написа:За всеки мърльо който ме напада няма да давам поотделно обяснение!Отговорил съм на всичко което ме питат с нужните аргументи.Винаги съм бил срещу кредит на доверие за Селяка за разлика от шепа платени мерзавци като Велизаровци,Китайци....

НЕ, не си отговорил на всички въпроси, отговрил са на не повече от 10% от тях. Бягаш по тъча нон стоп, появяваш се с бомбастични все нови теми и ачезваш до следващата голяма новина. Хората те питат, ти се правиш на ощипана мома. Ето най-посленото - атакуващ долно последният тренйор че не бойкотирал, а се измънка за въпросите над предищните тренйори, които отказаха на феновете бойкот в най-важни времена. Много много въпроси не отговаряш скрит зад форумната си анонимност. ама ще дойде видов ден ... или видолов ден

И престани да изкривяваш фактите. Креедите на доверие нА СЕЛЯКА никой не е давал ... последните които направиха това са легенди на Ботев като тренйори заедно с младите ни надежди.

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 10:38

Hacko1912 написа:
botev forever написа:За всеки мърльо който ме напада няма да давам поотделно обяснение!Отговорил съм на всичко което ме питат с нужните аргументи.Винаги съм бил срещу кредит на доверие за Селяка за разлика от шепа платени мерзавци като Велизаровци,Китайци....

НЕ, не си отговорил на всички въпроси, отговрил са на не повече от 10% от тях. Бягаш по тъча нон стоп, появяваш се с бомбастични все нови теми и ачезваш до следващата голяма новина. Хората те питат, ти се правиш на ощипана мома. Ето най-посленото - атакуващ долно последният тренйор че не бойкотирал, а се измънка за въпросите над предищните тренйори, които отказаха на феновете бойкот в най-важни времена. Много много въпроси не отговаряш скрит зад форумната си анонимност. ама ще дойде видов ден ... или видолов ден

И престани да изкривяваш фактите. Креедите на доверие нА СЕЛЯКА никой не е давал ... последните които направиха това са легенди на Ботев като тренйори заедно с младите ни надежди.

Понеже си ми много хитър в манипулациите-аиде кажи кой от всички треньори казваше"всеки момент сделката е готова" и кой работеше без натиск от феновете.Аман от антибългари!!!!Егати и еничара дето си!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 17 дек 2009 10:45

Да спориш с гейове-интелектуалци е загубена кауза!Единият цитира Шекспировия герой Хамлет,другият за малко като Ян Хус ще възкликне -"О, свещенна простота"!Е, понякога използват просташки уличен жаргон,но никой не безгрешен на този свят!

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 дек 2009 10:49

Plovdivskia Grand написа:Да спориш с гейове-интелектуалци е загубена кауза!Единият цитира Шекспировия герой Хамлет,другият за малко като Ян Хус ще възкликне -"О, свещенна простота"!Е, понякога използват просташки уличен жаргон,но никой не безгрешен на този свят!

Едно е да цитираш Шекспир,а друго семейния,просташки диалект пълен с цинизми..............

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 10:49

анти-българи? еничари? ХАХАХАХА :mrgreen: Как можа така да паднеш, форвер, кака можа. ХАХАХАХА

Сега, ПАК и за КОЙ ЛИ ПЪТ си смени аргументите. Твоя аргумент до момента беше (на върпосът защо е негодник този) че е отказал да стачкува с българите. Питаха те - а онзи или онези други тренйори, които отказаха да стачкуват? НИЩО! Това че са българи ги прави изключения от твоето собствено правило ли?

Сега си сменяШ тотално аргумента. Казвал е че ще има сделка. През по-голямата част каза да не не го питат за сделки, че е тренйор и си гледа тренировките.

Питаха те тебе преди време и постоянно, какво мислиш за 1) Пичони като тренйор и да го сравниш с българските тренйори - по добър ли е, профи ли е, и прочие. Нищо! После те питаха и за италианските футболисти - ти виждаш ли разлика в тренировките м/у италианци и българи? А по време на мач? Нивото на тактическо образование, на техника и на раздаване? Мълчиш. За сметка на това бягаше по тъча с писания за таксита, хотелски сметки, уестерн унион и не знам си още какво. А Пичони направи отбор а който феновете само са мечтали от години, в тази абсурдна атмосфера за трениране, за игра и за подкрепа. И ти ето за това си сляп. Имаш някъв страхотен личен и корестен мотив да мразип и Пичони, и цялото италианско войнство, но това, което ти и други около твоята банда пропускатее , че 1000-те фенове не следват Велизар, Божо или квито и да са там, ами следват сърцето си и любовта си към БОТЕВ. И като видяха игрите и раздаването на това оплюто от теб италианско войнство и този "негодник", те ги обикнаха. Него а не теб. Не защото велизар или отчето така са им казали. И ето това ти е голямата (или ви е) грешка. Народната любов, форевер, не се купува и не се манипулира. А се заслужава. И който е заслужил, значи е ПИЧ!. И никой няма да ти слуша личните и долни вендети в един форум.

Върни се в “Архив”