Съдията-пълен азис!!!!Можеше да отсъди 3 дузпи,вместо това остави дърварите да ритат и дърпат за фланелките безнаказано
|ФА Къп|Ливърпул - Блекбърн
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: |ФА Къп|Ливърпул - Блекбърн
Слаб мач за нашия отбор!На теория уж трябваше да е лесен,но на практика се получи друго.Сега вместо да си гледаме с кеф дербито между Юнайтед и Арсенал,ще треперим на Иууд Парк...
Съдията-пълен азис!!!!Можеше да отсъди 3 дузпи,вместо това остави дърварите да ритат и дърпат за фланелките безнаказано
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Този съдия вместо да свири това което виждаше - гледаше да компенсира грешките си.Много слаб.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Да бе , ега ти мръсния отбор. На калпавия .... вълната му пречи. Отбор, който дори няма шанс за плейофи. Сами сме си виновни за този равен. Сега да я заибават тази купа, че ще изтърват и купата и четворката - май мача ще бъде между мачовете с Юнайтед и Арсенал.
-
suareshampion
Общо взето ,мач на една врата ,но така и не падна гола . Нашите сякаш се уплашиха в началото от агресията на тоя груб отбор и най вече от ситуацията със Шкъртел. Не рискуваха достатъчно в завършващия пас ,гледаха все да играят на сигурно .Нямаше и достатъчно далечни точни удари . Не ми харесаха Джан и Хендерсън в средата . Лалана пък прави много излишни движения .Иначе отзад ,отново допуснахме един или максимум два удара в очертанията на вратата. Коло удари греда ,трябваше там да я натисне по добре тая топка и щеше да вкара .
И най важното ,нещастника в черно не даде две или три дузпи за нашия отбор !! Ако беше дал ,поне едната ,мача щеше да придобие съвсем друг вид .
Както и да е ,има втори мач ,мисля ,че там тия ще са по отворени и ще ги бием .Трябва да ги бием ,длъжни сме да ги бием и ще ги бием !
Отчитам 28ми мач и само две загуби ,под ръководството на Роджърс,като само едната е от ВЛ.
И най важното ,нещастника в черно не даде две или три дузпи за нашия отбор !! Ако беше дал ,поне едната ,мача щеше да придобие съвсем друг вид .
Както и да е ,има втори мач ,мисля ,че там тия ще са по отворени и ще ги бием .Трябва да ги бием ,длъжни сме да ги бием и ще ги бием !
Отчитам 28ми мач и само две загуби ,под ръководството на Роджърс,като само едната е от ВЛ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Общо взето ,мач на една врата ,но така и не падна гола . Нашите сякаш се уплашиха в началото от агресията на тоя груб отбор и най вече от ситуацията със Шкъртел. Не рискуваха достатъчно в завършващия пас ,гледаха все да играят на сигурно .Нямаше и достатъчно далечни точни удари . Не ми харесаха Джан и Хендерсън в средата . Лалана пък прави много излишни движения .Иначе отзад ,отново допуснахме един или максимум два удара в очертанията на вратата. Коло удари греда ,трябваше там да я натисне по добре тая топка и щеше да вкара .
Абе ти и миналата година не виждаше как ще ни спрат за титлата, но титла не взехме. Пак казвам, че ако твоя има поне малко акъл ще пусне резервите там, щото може да останем и без купа и без топ 4.
стигнал си до преиграване на четвъртфинал и да излезеш с резервите...хаха
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
-
suareshampion
wu_dnica написа:стигнал си до преиграване на четвъртфинал и да излезеш с резервите...хаха
Майни го тоя ,от 4ри години няма един правилен коментар ,само смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Няма смисъл да пускаме резервите, преиграването не е проблем.
Играхме 120 минути в Турция, а след два дни спечелихме срещу Сити, а и до преиграването Джерард и Лукас вероятно ще са на линия, Алън също, а може и Айб да се върне по-рано...
Яд ме е, че съдията тотално обърка мача, много неадекватен...
Играхме 120 минути в Турция, а след два дни спечелихме срещу Сити, а и до преиграването Джерард и Лукас вероятно ще са на линия, Алън също, а може и Айб да се върне по-рано...
Яд ме е, че съдията тотално обърка мача, много неадекватен...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
john barnes
Не гледах мача,но това преиграване хич не ме кефи...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
Искам отново да изразя възмущението си от трагичния терен . Как може ,толкова голям клуб ,да има такъв лош терен ??? Това е срам и позор !
Цяла зима ,играчите играят на картофена нива ?! Нашия отбор е техничен и тоя лош терен пречи изключително много ,особено на играчи като Коутиньо.
Ниска оценка за персонала ,който подържа терена .Трябва задължително да се реагира адекватно и да се промени настилката .
Цяла зима ,играчите играят на картофена нива ?! Нашия отбор е техничен и тоя лош терен пречи изключително много ,особено на играчи като Коутиньо.
Ниска оценка за персонала ,който подържа терена .Трябва задължително да се реагира адекватно и да се промени настилката .