Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 10 мар 2015 13:48

Победа за Лудогорец
51
33%
Равен
24
16%
Победа за Левски
78
51%

Общо гласове: 153

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Мнениеот terata » 08 мар 2015 19:03

popokutepetel написа:
terata написа:
Rage написа:Лудогорец много слаби, Левски все още не вярващи в силите си. Червен картон за Безяк 100%, а Дяков на кантар. Пацо сбърка, но майната му .... "продължаваме напред" ;) Отбора има потенциал и за 2-3 мача не могат да се правят крайни изводи. Тези които плюят по Гаджев и Пацо Тигъра явно са забравили, колко радост им носеха точно тези преди 3-4г. Аз не искам Левски да прилича на ЦСКА с 10 чужденци. Харесва ми факта че си имаме наши момчета, макар че не са идеални. Единствено Абди разочарова, от него наистина се очакваше повече. Ботев да се насерът не могат да бият 2та мача.

П.С. Купата е синя :!: :!: :!:

Да бе и аз тва се чудя, как може да хулим играчи, които за последно са се изявявали на ниво преди 3-4 години. Дали сам се усещаш ква глупост си написал?

E само не разбрах защо пък трябва да плюем баш пък Гаджев и Пл. Илиев? Щото Бедоя направи мача на живота си, че Велев не даде един точен пас пък било и на два метра, че Абди показа, че е Л. Педро, ама малко по-висок или Нину, който не може едно центриране да направи.

Да де, ама на Бедоя тва му е първия слаб мач откакто е тук. Абди му е едва втори или трети мач като титуляр, а Гаджев и котенцето се насират не в един или два мача, а едва толкова силни срещи имат за последните няколко години.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:07

И не защитавайте Гаджев и Илиев, стига вече! Това са базови играчи за тима, на базови постове! Провалят ни непрекъснато. Факт. Кажете ми как щяха днес да ни вкарат гол без Тигъра? Как?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 мар 2015 19:13

sin4ec написа:
popokutepetel написа:Не са, но Лудогорец игра правилно и да не загуби. На полувремето пуснах един коментар в който ясно казах, че с тази постановка и тази игра на Левски от първото полувреме, ако се запази и второто най-вероятно ще загубят и само при супер-късмет може да го добутат до Х, който не върши работа. За съжаление така и стана, но си беше и напълно логично. А ако Лудогорец беше направил силен мач с тази игра на Левски щеше да се отиде на разлика. А най-много ме е яд, че не дадоха шанс на Краев и излязоха с такава сбъркана дефанзивна тактика. И с 4:1 да бяхме паднали, но поне да се беше видяло, че се борят и играят атакуващ и приятен за гледане футбол. А днес какво воидяхме? Един беззъб Левски, който напред не може да направи абсолютно нищо и гледа топката да е по-далеч от вратата му.

Ами общо-взето е така, но ще обърна внимание на един детайл: беше ясно, че който вкара първи, ще спечели мача на 90%. Забележи страшната грешка в 20 минута при тях, когато Бедоя напредна, а вратарят им не беше на вратата. Един точен удар и нокаут! В такъв мач трябва да вадиш максимума от всяка ситуация. Те два пъти пропуснаха да се възползват от грешки на Пацо, на третия път -стана. Загубата на Минев беше тежък удар за нас.
С нищо не сме надиграни. Сами се бихме. Идеята на Стоев не сработи-а и няма как Гаджев да бърка пасове на 5 м и да сработи. В дефанзивен план-добре, няма я паниката и безумията през минута. Има какво да се желае още, но напредъкът е налице. На този етап те са по-добри и имат по-добри, или поне по-сработени изпълнители, така че постройката ни беше правилна. А че всеки удар в очертанията на вратата ни с този вратар е гол, е неоспорим факт!

Не знам на теб какво ти е било ясно, но няма как да се съглася, че Лудогорец не са ни надиграли. За съжаление е точно обратното - надиграха си ни тотално. А това да стане грешка и да вкарат беше въпрос на време. Когато се играе през голяма част от времето пред твоето наказателно поле грешката и гола са въпрос на време. Каквото и да си говорим Левски не можеше дори да изнесе топката, а в редките случаи в които успяваше да го направи не направиха нищо пред противниковата врата. Че те за цял мач нямаха нито едно положение.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:13

volf написа: Начинът е ясен - плащаш 4 лв на кабелния си оператор и гледаш футбол, колкото ти душа сака, с качество което може да си позволи телевизора ти!
Успех!

Лапалома! Стрийм , HDMI между лаптопа и телевизора, и го гледам с перфектно качество!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:17

popokutepetel написа:Не знам на теб какво ти е било ясно, но няма как да се съглася, че Лудогорец не са ни надиграли. За съжаление е точно обратното - надиграха си ни тотално. А това да стане грешка и да вкарат беше въпрос на време. Когато се играе през голяма част от времето пред твоето наказателно поле грешката и гола са въпрос на време. Каквото и да си говорим Левски не можеше дори да изнесе топката, а в редките случаи в които успяваше да го направи не направиха нищо пред противниковата врата. Че те за цял мач нямаха нито едно положение.

Няма да споря. Берое вчера нямаха положение, а биха. Срещу нас в София пак нямаха положение, а биха. Лц днес нямаха положение, а биха. Аргументите ти са несериозни, но всеки си има виждане на нещата. Аз съм най-разочарован днес, защото бях убеден в победата. Но не стана-факт. Ще се реваншираме в мача за Купата( ако се срещнем). Тя е основната ни цел. Даже се чудя дали не е по-добре да играем във втората шестица...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 мар 2015 19:25

sin4ec написа:
popokutepetel написа:Не знам на теб какво ти е било ясно, но няма как да се съглася, че Лудогорец не са ни надиграли. За съжаление е точно обратното - надиграха си ни тотално. А това да стане грешка и да вкарат беше въпрос на време. Когато се играе през голяма част от времето пред твоето наказателно поле грешката и гола са въпрос на време. Каквото и да си говорим Левски не можеше дори да изнесе топката, а в редките случаи в които успяваше да го направи не направиха нищо пред противниковата врата. Че те за цял мач нямаха нито едно положение.

Няма да споря. Берое вчера нямаха положение, а биха. Срещу нас в София пак нямаха положение, а биха. Лц днес нямаха положение, а биха. Аргументите ти са несериозни, но всеки си има виждане на нещата. Аз съм най-разочарован днес, защото бях убеден в победата. Но не стана-факт. Ще се реваншираме в мача за Купата( ако се срещнем). Тя е основната ни цел. Даже се чудя дали не е по-добре да играем във втората шестица...

Лудогорец положения имаха - нямаха чисто голово. А Берое вчера също имаше положения, а така също не се играеше през цялото време пред вратата им. Левски днес не направи нищо за да заслужи победата. Виж видеото от предишния мач с Лудогорец в който ги бихме с 3:2 и ще разбереш за какво ти говоря и къде беше огромната разлика. Не че и тогава не можеше да загубим, но се вижда как играха с хъс, създаваха положения, имаха удари и някои от тях влязоха. Днес такова нещо нямаше. А в коя шестица ще играе Левски е все тая. Историята помни само победителя. А с тази игра, която показаха днес не мисля, че биха влезли и в тройката. Така, че дали 4 или 7-8 все тая. А и за купата ако играят с Лудогорец и тренера тръгне пак с някакви такива странни тактики и там ще се случи същото. Левски винаги (с редки изключения) e имал проблеми в защита. Когато обаче са имали нападение и са вкарвали повече, отколкото са получавали нещата са ставали. Сега обаче не.

Потребителски аватар
zaho_baho
Контакти:

Мнениеот zaho_baho » 08 мар 2015 19:30

Аз продължавам да твърдя,че е по-добре да сме си във втората шестица.Видяхме колко си могат нашите.Тигъра(шарана) и гаджев пак не играха и докато на вратата има обяснение защо е Пацо то Гаджев си остава загадка.Нека се обиграва тактика и отбор със марек и хасково пък догодина нека чакаме добър старт.Играем си за купата и това е.Другите три отбора ще имат доста мачове и няма да са концентрирани особено пък Лудогорец.
Спокойно С.С. може да иде на лагер с половината отбор за месец.
НЕ на "Lafka"!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:33

Ще видим. Шампионът е вече ясен. Не са ясни вторият, третият и носителят на Купата. Ние в битката за медали не можем да влезем, по-добре във втората шестица да обиграваме отбора и да чакаме мачовете за Купата.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 мар 2015 19:36

sin4ec написа:Ще видим. Шампионът е вече ясен. Не са ясни вторият, третият и носителят на Купата. Ние в битката за медали не можем да влезем, по-добре във втората шестица да обиграваме отбора и да чакаме мачовете за Купата.

Абе то май и шампионата вече е ясен - Лудогорец, Берое и Литекс ще си делнат медалите. Остава само купата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:40

popokutepetel написа:
sin4ec написа:Ще видим. Шампионът е вече ясен. Не са ясни вторият, третият и носителят на Купата. Ние в битката за медали не можем да влезем, по-добре във втората шестица да обиграваме отбора и да чакаме мачовете за Купата.

Абе то май и шампионата вече е ясен - Лудогорец, Берое и Литекс ще си делнат медалите. Остава само купата.

Е, има подобни индикации, но мачовете тепърва предстоят.

Върни се в “Левски”