Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Домусчиев е платил на тигъра за тази негова нескопосаност, Пацо, Пацооо ти си скритото оръжие, хайде Честит празник Пацааа:)
Кучетата си лаят, орлите си летят.
amoros написа:Това е хубавото на демокрацията ,вече всеки може да стане шампион.ЦСКА и Левски все повече се превръщат в книжни тигри
И този всеки случайно или не се казва Лудогорец

amoros написа:Това е хубавото на демокрацията ,вече всеки може да стане шампион.ЦСКА и Левски все повече се превръщат в книжни тигри
всеки? ако е в смисъл на всеки, който си плати, то наистина е вярно

Съжалявам , знам че съм пристрастен но за мен първите картони и за 2-та ги нямаше . Но щом така казвате .. кажете и че Абди трябваше да бъде изгонен по същия критерий .
IvailoRz написа:Съжалявам , знам че съм пристрастен но за мен първите картони и за 2-та ги нямаше . Но щом така казвате .. кажете и че Абди трябваше да бъде изгонен по същия критерий .
Той Безяк му вкара брутален лакът на Белайд.. даже нз как стана след това и това пред очите на Никито... които както винаги в името на Изтока замижа и не видя, че трябва да дига втори жълт.. а Дяков с това влизане на Бедоя ли беше нз, беше за директен ЧК! Като цяло така е... аз не помня някога да е имало ЧК за играч на Изтока на техния терен!
-
- Контакти:
helic написа:amoros написа:Това е хубавото на демокрацията ,вече всеки може да стане шампион.ЦСКА и Левски все повече се превръщат в книжни тигри
всеки? ако е в смисъл на всеки, който си плати, то наистина е вярно
Ама разбира се че е вярно, даже в Шампионска лига се влиза с подкупи

А играта и показаното от Левски случайно защо не коментираш, с такава игра ли се влиза в шестицата, може ли с такава игра да имаш претенции за Европа?
Кучетата си лаят, орлите си летят.
- popokutepetel
- Контакти:
talpata написа:Гонзо се изказал,че отборът играл слабо.Ама как ме дразнят такива аматьори в работата си,само как ме дразнят,още по вече когато си мислят,че са най добри.Никаква самооценка иначе щеше да е домакин или портиер.
Че да не играха силно? В нападение пълен смях, средна линия гола-вода - Лудогорец си я минаваше без проблем. Защита също много зле. Единствената причина, че загубиха с толкова малко е не, че в защита са играли добре, а просто защото Лудогорец очевадно са много зле в последните мачове.
Ако трябва и персонално да се оценяват нещата са трагични - Пл. Илиев, Бедоя, Нину, Домувчийски и Велев чиста нула, Гаджев, Аниете, Абди и Прохаска най-много 2-йка и то не толкова за игра ами поне за малкото старание, макар че Абди май става за мачове срещу отбори от Б група, но за друга ..... ще видим.
Аз съм доволен от работата на Стоев. Просто с тези футболисти толкова засега. Все пак играхме с Лудогорец и когато нямаш поне няколко добри атаки няма как да вземеш нещо. Не ме интересува в коя шестица ще играем важното е отбора да върви напред и да се надгражда. Има няколко индивида без които ще сме по-добри, но никой не смее да ги махне.
Всички зад Стоев и да не даваме на Гонзо да го изгони. Само Левски.
Всички зад Стоев и да не даваме на Гонзо да го изгони. Само Левски.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Teo написа:IvailoRz написа:Съжалявам , знам че съм пристрастен но за мен първите картони и за 2-та ги нямаше . Но щом така казвате .. кажете и че Абди трябваше да бъде изгонен по същия критерий .
Той Безяк му вкара брутален лакът на Белайд.. даже нз как стана след това и това пред очите на Никито... които както винаги в името на Изтока замижа и не видя, че трябва да дига втори жълт.. а Дяков с това влизане на Бедоя ли беше нз, беше за директен ЧК! Като цяло така е... аз не помня някога да е имало ЧК за играч на Изтока на техния терен!
Какъв фен на ЦСКА си , като ти е толкова кратка паметта . Не помниш ли че ви отмъкнахме титлата с 10 човека преди 4 г ? С още следващия ви мач в Разград ви бихме пак с 10 човека

- Der Schmarotzer
- Контакти:
За съжаление опасенията ми от мачовете по време на подготовтката се оправдаха - тогава готвеха два отбора - единият да бие, а другият да пада качествено. Явно с БаткоFF и Гонзо като управленци, срещу Лудогорец ще се излиза със състава за падане и Стойчо Стоев в тези мачове няма да има думата, а ще трябва само да козирува.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!